Διαβαζω αυτο το τοπικ απο περσυ συνεχια αλλα επειδη δεν παιζω μουσικη δεν εκανα εγγραφη αλλα πηρα πρωτοβουλια και τωρα ισως με βοηθησετε...
Λοιπον ειναι πολλα αυτα που θελω να πω....
Παω 2α γυμνασιου και απο περσυ μου αρεσει καποια απο το τμημα μου....απο την πρωτη ματια ομως.....
Περσυ προσπαθησα να παω πολυ κοντα της μιλαγαμε αρκετα και εγω προσωπικα ενοιωθα ανετα μαζι της.... αυτη δεν εδειξε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφερον αλλα με εκανε παρεα και γενικα της ειχα κανει καλη εντυπωση πιστευω...
Φετος εμαθα το κινητο της και μιλαμε ακομα με μηνυματα και εμαθα πως τα ειχε για μια βδομαδα (ΕΛΕΟΣ!) με ενα παιδι απο το τμημα, με το οποιο κανω μαζι σκειτ και κανουμε λιγακι παρεα... οταν μιλισα με την κοπελια και μιλησαμε ετσι για πιο προσωπικα θεματα, μου ειπε πως τον αγαπαει.... τωρα τελευταια ομως ουτε καν που τον κοιταζει....
Καθεται κοντα μου στην ταξη και την βοηθαω σε οτι θεμα μπορω τοσο μεσα στην ταξη, οσο και εξω απο την ταξη....
Γενικα δεν ξερω πως να την φερω ΠΟΛΥ κοντα μου και εχω κομπλαρει γιατι την γουσταρω τρελα, να το πω και ετσι....
Αυτο που ξερω πως της αρεσει ειναι να ειναι το γυμνασμενο σωμα στον αντρα.... εγω το εχω πετυχει αυτο εδω και πολυ καιρο και μερικες φορες μου λεει να της δειχνω κοιλιακους κλπ.... κ μου αρεσει το αντικειμενο γιατι της ελκυω το ενδιαφερον.... αλλα τι αλλο να κανω;
ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΑΡΕΙ!!!!
Για πειτε και σεις τιποτα ρε παιδια.... μπας και κανω τιποτα κοντεβουν 2 χρονια που την εχω ερωτευτει....
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : DonGeo στις 06-03-2011 02:41 ]