Παράθεση:
Το μέλος deathminor88 στις 10-12-2007 στις 12:25 έγραψε...
Nα σου πώ λίγο... Μια κιθάρα των 800 ευρώ σακ κι αυτή που εσείς λέτε μαούνα είναι ότι πρέπει για ένα παιδί 16 χρονών (καπου εκεί είναι ο ενδιαφερόμενος) η οποία έσει 800 ευρώ. Το ότι θα βρεί καλύτερη ποιότητα σε strat των 800 ούτε το πιστεύω αλλά ακόμα κι έτσι θα ήταν ηλίθιο να το κάνει, γιατί θέλει μια RR. Eπίσης, ακόμα και για μένα θα ήταν μια ιδανική κιθάρα για να παίζω metal... Απο 800 και πάνω... Επίσης υπάρχουν πολύ αξιόλογες κιθάρες που αξίζουν πολλά περισσότερα από την τιμή τους, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα τις προτιμούσε κανείς για την ηχογράφηση ενος cd... Αυτό μάλλον δεν το έχετε σκεφτει. Δεν ξέρω... Το παιδί τώρα μαθαίνει και θέλει να παρει κάτι που και ποιότητα εχει (ημαρτον βγάλατε αχρηστη την rr3!!!) και ούτε μια περιουσία θέλει να ξοδεψει...
ΥΓ Ο Κerry King μεταξύ άλλων ηχογραφεί και με BC Rich... Φυσικά είναι custom και φυσικά ποτέ με strato... Ενα άλλο παράδειγμα είναι ο Laiho... Το ότι κάποτε υπήρχαν καλές κιθαρες δεν σημαίνει πως δεν βγαίνουν ακόμα...
|
|
Παροτι στο παρελθον μου εχεις δωσει "καλες" απαντησεις,η συγκεκριμενη δεν μου "λεει" τιποτα. Εγραψες κατι ετσι απλα για να γραψεις.
Το παραδειγμα για τον Κ.King μαλλον δεν το'πιασες..
Το αν παιζει ο ταδε η ο δηνα μεταλας με Strat στο στουντιο,δεν μπορει να το ξερεις φιλε μου,αυτα που λενε οι τυποι στο GWorld ειναι "πληρωμενα λογια" αν με πιανεις.
800 ευρω ειναι λιγα χρηματα? Εχεις ακουστα το Stratosphere?
http://stores.ebay.com/The-STRATosphere
Ριξε μια ματια και μετα πες μου οτι με 800 ευρω δεν παιρνεις καλυτερη ποιοτητα. Ειναι για περισσοτερο ψαγμενους,ΔΕΝ ειναι για τον Δαφνιωτη φιλο μας,απλα το παραθετω δια τους οφθαλμους σου only.
Mας λες περι soloist κτλ,μηπως μπορεις να μου πεις τι σχημα εχει η συγκεκριμενη κιθαρα?
Εχεις υποψη σου περι G.Jackson?Εστω περι Wayne Charvel?
H μηπως εχεις ακουστα περι Super Strats? Δεκαετια '80 κτλ?Εστω περι ΕSP?
Ξερεις ποιος στο καλο το '76 εβγαλε εναν 335 PAF,τον βουτηξε σε surfboard wax,τον "κοτσαρε" πανω σε ενα Strat Boogie bodies σωμα και καπου εκει ξεκινησε ολη η ιστορια?
Αν δεν εχεις απαντησεις σε αυτες τις ερωτησεις δεν μπορεις να λες οτι - Ο Κerry King μεταξύ άλλων ηχογραφεί και με BC Rich... Φυσικά είναι custom και φυσικά ποτέ με strato...
Φιλε Winloow εγω θα σου κανω μια προταση προκειμενου να μην "πεταξεις" τα λεφτα σου,αλλωστε στα εχω ξαναπει και παλαιοτερα.
Βρες μια Ibanez JAPAN οτι σχημα και σχεδιο γουσταρεις αρκει να ειναι JAPAN,υπαρχουν αφθονες με 700-800 ευρω. Ειναι ισα με 150 χιλιαδες φορες καλυτερες απο τις ΚΟΡΕΑΓΝΩΣΤΗΣ καταγωγης ιμιτασιον ESP και Jackson.
Αυτα.
ΥΓ Φιλε Death minor σου αφιερωνω ενα βιντεακι (περι Super Strat που λεγαμε?)
http://www.youtube.com/watch?v=z_lwocmL9dQ&feature=related
80's rulez
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : kostas-5150 στις 11-12-2007 06:46 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : kostas-5150 στις 11-12-2007 06:47 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : kostas-5150 στις 11-12-2007 06:53 ]