Παράθεση:
Το μέλος StavmanR στις 20-12-2007 στις 22:09 έγραψε...
nomiky ο τρόπος με τον οποίο διατύπωσες την άποψή σου στα τελευταία 2 ποστ ήταν αρκετά επιθετικός.
Γράφεις:
- "αν σε προσβαλα και σενα με αυτο που έγραψα για τα κόμπλεξ ε τοτε ΚΑΛΟΣ."
Αυτό το ΚΑΙ δηλώνει ότι έχεις επίγνωση ότι κάποιον προσέβαλες πέραν του μέλους ΜΝΚ. Δεν είναι εποικοδομητικό σε μία συζήτηση να προσβάλουμε, τουλάχιστον εσκεμμένα τους συνομιλητές.
- "Δεν έχει αναγκη απο την παρέμβαση σου"
ο δημόσιος διάλογος προϋποθέτει τη συμμετοχή οποιουδήποτε στο θέμα με τον τρόπο που εκείνος επιλέγει, ασχέτως αν θέλει να προωθήσει μία δική του σκέψη, ή να υπερασπιστεί μία προαναφερθείσα θέση.
- "βαριέμε τους ψεφτοηθικολογους"
όλοι τους βαριόμαστε... αν θέλεις όμως σύνδεσε την παραπάνω δήλωση με το θέμα μας, γιατί περισσότερο φαίνεται με προσωπική επίθεση.
Αυτά αφορούν το χειρισμό του λόγου στα προηγούμενα ποστς. Επειδή όμως δεν θέλω να βλέπω τους "γύρω μου" ως απλές λέξεις και συγγράμματα, θεωρώ ότι λειτούργησες αμυντικά νομίζοντας ότι το προηγούμενο ποστ μου ήταν προσωπικής μορφής επιθετικό απέναντί σου. Σε διαβεβαιώ ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά κι ελπίζω να σταματήσει εδώ, ή στο επόμενο ποστ το θέμα.
|
|
Δεν είχα την παραμικρή προθεση να επιτεθω σε κανέναν. δέχθηκα την αλλαγη στο ποστ σου χωρις να επανέθλω καταλαβένοντας ότι το πήρα στραβα. τωρα η παρέμβαση του ΜΝΚ ήταν άσκοπη και επιθετικη (αυτό δεν το πρόσεξες) γι αυτο και απαντησα με αυτο τον τρόπο.
Όσο για τους ψεφτοηθικολογους αναφέρωμε σ αυτους που κατακρινουν τα πάντα αλλα όταν μπορούν κανουν πιο πολλα.
Δεν θα επανελθω στο θέμα.
Α και δεν υπάρχει μομφη προς το άτομο σου . Για να μην ξαναπαρεξιγηθω