Παράθεση:
Το μέλος oulion στις 14-07-2008 στις 11:28 έγραψε...
Εάν σε ενδιαφέρουν κυρίως τα μουσικά προγράμματα τότε να αγοράσεις Mac. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο σοβαρός λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για Mac και δε θα έχεις και ό, τι προγράμματα βγαίνουν για Windows. Εάν δεν πολυκαίγεσαι να πάρεις pc.
|
|
Βασικα, τωρα μου θυμησες και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω.....
Προσωπικα ενδιαφερομαι αρκετα και για προγραμματα επεξεργασιας βιντεο....Το μακ πως τα παει σε αυτον τον τομεα??? Γιατι τα πισι....."χεσε μεσα Πολυχρονη γιατι βαρεθηκα να σφουγγαριζω" ενα πραγμα...
Ενταξει, ειναι πολυ οι λογοι για να προτιμησεις εναν μακ απο εναν πισι....Πρωτα η ταχυτητα (δεν τιθεται συγκριση), μετα η αξιοπιστια (με το καινουριο leopard στα μακ, και να θες να χασεις καποιο αρχειο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!), και επισης η ομορφια (ΟΛΑ ειναι πολυ πιο "ομορφα" στα μακ, και στον εμφανισιακο τομεα, και στον τομεα της οργανωσης κτλ κτλ)!
Νομιζω οτι ειναι φανερο προς τα που τεινω, αλλα θελω γνωμες γενικα (βασικα ο πατερας μου καιγεται περισσοτερο για αποψεις, γνωμες και εμπειριες, καθοτι πιο σοφρων απο τη θυγατερα του! Εγω οντας επιπολαιη, θα ειχα αγορασει ηδη μακ, χωρις να ρωτησω κανεναν!
)