ελληνική μουσική
115 online   ·  209.496 μέλη

Πορτραίτα MusicHeaven [Lemon Bar, 7 Φεβρουαρίου]

rivera
Φθασμένος
Chat
05.02.2009, 21:34

οκ, το κανονισα,θα ερθω και μαλλον +1

Deos
Μουσικοπαραδεισένιος
Chat
05.02.2009, 22:24

4η Έκθεση Ζωγραφικής Ματίνας Παπαδοπούλου (mamadeos)

+

Κοπή Βασιλόπιτας MusicHeaven (με DJ Beatlus)

7 Φεβρουαρίου στις 19.00

CAFE BAR LEMON
(Ακτή Θεμιστοκλέους 154, Πειραϊκή)

kwstasagas
sylviaki
tsibitos
margo
jorge
eleni
hastaroth
kithara-woman
beatlus+1
termite
pterarhos
magicadespell
anastasisk
aiolos_m
emilia_
vasilis23
philippossm
mprizas
manblaz
parateristas+1
gate+1
Orfeus
alena

melkat06

sunnybeach
Astron
Eladriel

Desmar
Mpara
elen1
cross
Lvicky
gialina_giannina
antreas_dr
rivera+1

MagicaDeSpell
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
06.02.2009, 00:16

ουφ μαλλον θα δουλευω το Σαββατο γκρρρρ αν καταφερω ομως να παω 9 για δουλεια θα εμφανιστω για καμια ωριτσα{#emotions_dlg.sad}

dimitrapan
Φθασμένος
Chat
06.02.2009, 08:30

Πολύ καιρό έχω να σας δω και νομίζω ότι είναι ώρα να περάσω μια βόλτα. Smile

+1

joegr2002
Βασική Νότα
Chat
06.02.2009, 20:26

+

7 Φεβρουαρίου στις 19.00

CAFE BAR LEMON

kwstasagas
sylviaki
tsibitos
margo
jorge
eleni
hastaroth
kithara-woman
beatlus+1
termite
pterarhos
magicadespell
anastasisk
aiolos_m
emilia_
vasilis23
philippossm
mprizas
manblaz
parateristas+1
gate+1
Orfeus
alena

melkat06

sunnybeach
Astron
Eladriel

Desmar
Mpara
elen1
cross
Lvicky
gialina_giannina
antreas_dr
rivera+1

joegr2002

rivera
Φθασμένος
Chat
07.02.2009, 01:39

Επειδη δεν τα παω καλα με τον Πειραια....μπορει καποιος να βαλει χαρτη να δω που πεφτει το μαγαζι.

Deos
Μουσικοπαραδεισένιος
Chat
07.02.2009, 10:34

+

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 19.00

CAFE BAR LEMON

kwstasagas
sylviaki
tsibitos
margo
jorge
eleni
hastaroth
kithara-woman
beatlus+1
termite
pterarhos
magicadespell
anastasisk
aiolos_m
emilia_
vasilis23
philippossm
mprizas
manblaz
parateristas+1
gate+1
Orfeus
alena

melkat06

sunnybeach
Astron
Eladriel

Desmar
Mpara
elen1
cross
Lvicky
gialina_giannina
antreas_dr
rivera+1
dimitrapan+1
joegr2002
dver17

Χάρτης για Lemon Cafe Bar

KIT_KAT
MusicHeaven Guru
Chat
07.02.2009, 12:57

Παράθεση:

Το μέλος manblaz στις 02-02-2009 στις 21:25 έγραψε...

Ρε Κατερινακι, πλακα μας κανεις??? Αφου σχεδον καθε σκ λειπεις....Smile

Ορίστε, με φάγατε πια... ΑΘήνα είμαι, και θα προσπαθήσω να έρθω να πάρω το φλουρί μου αυτοπροσώπως Cool

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
09.02.2009, 00:01

Του χρόνου Κατερινώ :)

beatlus
MusicHeaven Guru
Chat
09.02.2009, 00:26

Περισσότερο από το ότι πέρασα όμορφα και χάρηκα που είδα αγαπημένους φίλους και γνωστούς, θα ήθελα να πω ότι μου γεννήθηκε μια νοσταλγία (προς τη συγκίνηση μου έτηνε) κοιτάζοντας τους πίνακες της MamaDeos. Πέρασαν από το μυαλό μου τόσες και τόσες στιγμές που τόσο όμορφα αποτυπώθηκαν πάνω στον μουσαμά. Ευχαριστούμε πολύ κ. Ματίνα. Ήταν πολύ όμορφες η σκέψη και η πρωτοβουλία σας. Σχέδον τόσο όμορφες, όσο και οι πίνακες Smile

Υ.Γ. Να οργανωθούμε για να κανονίζουμε κι άλλες συγκεντρώσεις. Ας πούμε, αποκριάτικη δεν θα κάνουμε?

alena
Συγχορδία Μινόρε
Chat
09.02.2009, 09:39

Καλά περάσαμε, ακόμη καλύτερη όμως η έκθεση της κας. Ματίνας.

Πολύ καλή δουλειά! Στο μόνο πίνακα που δε στάθηκα, ήταν σ'αυτόν με τις πολύχρωμες κατσαρίδες!!! Α πα πα πα! Ωραία χρώματα είχαν οι άτιμες, δε λέω, ο Γιάννης μου εξήγησε και την ιστορία του πίνακα, αλλά δεν παύουν να 'ναι κατσαρίδες!

MagicaDeSpell
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
09.02.2009, 09:47

Παράθεση:

Το μέλος beatlus στις 09-02-2009 στις 00:26 έγραψε...

Περισσότερο από το ότι πέρασα όμορφα και χάρηκα που είδα αγαπημένους φίλους και γνωστούς, θα ήθελα να πω ότι μου γεννήθηκε μια νοσταλγία (προς τη συγκίνηση μου έτηνε) κοιτάζοντας τους πίνακες της MamaDeos. Πέρασαν από το μυαλό μου τόσες και τόσες στιγμές που τόσο όμορφα αποτυπώθηκαν πάνω στον μουσαμά. Ευχαριστούμε πολύ κ. Ματίνα. Ήταν πολύ όμορφες η σκέψη και η πρωτοβουλία σας. Σχέδον τόσο όμορφες, όσο και οι πίνακες Smile

Υ.Γ. Να οργανωθούμε για να κανονίζουμε κι άλλες συγκεντρώσεις. Ας πούμε, αποκριάτικη δεν θα κάνουμε?

Για να ειμαι στο αποκριατικο σιγουρα μια μονο ειναι η λυση{#emotions_dlg.whistling}

kwstasagas
Βετεράνος
Chat
09.02.2009, 11:14

Η κα ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ [άλλως mama Deos], εκτός του ότι είναι μια συμπαθέστατη κυρία, ζωγραφίζει και πολύ ωραία !!! Όλοι οι πίνακές της, που είδαμε χθες εκτεθιμένους στο Lemon, ήταν ... ένας κι ένας !!!! Περισσότερο, όμως, ξεχώρισα - τι άλλο - τα πορτρέτα των μελών του Music Heaven, την ώρα που παίζουν τα μουσικά τους όργανα !!! Αφού,  να σκεφθείτε, ζήλεψα κι εγώ βλέποντας τόσο ωραία πορτραίτα [{#emotions_dlg.oops}{#emotions_dlg.oops}] και σκέφτομαι κάποια στιγμή να ζητήσω στην κα Ματίνα να φτιάξει και το δικό μου ....

Και τέλος ..... χάρηκα πολύ που γνώρισα ένα σωρό συμφορουμίτες, με τους οποίους τόσο καιρό επικοινωνούμε μέσω του φόρουμ αλλά δεν έτυχε να τα πούμε από κοντά !!! Όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την προσωπική επαφή !!! Πραγματικά, πέρασα πολύ ωραία [το αποδεικνύει, άλλωστε, το γεγονός ότι έκατσα στο Lemon μέχρι αργά και ... δεν έλεγα να ξεκολλήσω !!!]. Οι περισσότεροι από τους συμφορουμίτες που γνώρισα μου δώσανε την εντύπωση ότι είναι πολύ καλά παιδιά !!! {#emotions_dlg.beer}{#emotions_dlg.beer}{#emotions_dlg.beer}

Στο επανιδείν !!!!!!!!!!!

Orfeus
Μουσικοπαραδεισένιος
Chat
09.02.2009, 11:35

Όμορφα πορτραίτα -congrats mama Deos- σε μια όΜορφΗ συνάντηση...

{#emotions_dlg.clap} {#emotions_dlg.thumbup} {#emotions_dlg.beer}

kithara-woman
Φθασμένος
Chat
09.02.2009, 12:02

Αν και ήμουνα κουρασμένη και κάθισα λίγο,ήταν πολύ όμορφα!!

Οι πίνακες της mamadeos ήταν όλοι τέλειοι!!!Προσεγμένη και η παραμικρή λεπτομέρεια,ζεστά και χαρούμενα χρώματα.Δεν έχω λόγια!!!!!Αλλά και η κ.Ματίνα συμπαθέστατη!!

Χάρηκα πολύ και για τις ευχάριστες συναντήσεις που είχα με παιδιά που είχα καιρό να δω ή και λιγότερο,από την προηγούμενη συνάντηση.

Ήταν πολύ όμορφα!{#emotions_dlg.clap}

Θα ήθελα να καθίσω περισσότερο,αλλά ήταν δύσκολο...

casual
Περαστική Νότα
Chat
09.02.2009, 12:35

Ήταν πράγματι μια πολύ ωραία έκθεση, που μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το ταλέντο της κας Ματίνας, αλλά και να συναντηθούμε ξανά. Αλήθεια το φλουρί το βρήκε κανείς; Επίσης, για να μας κάνω ένα τεστάκι! Το κολάζ που έφτιαξε ο Γιάννης για να παρουσιάσει το θέμα, από ποιους πίνακες της μητέρας του αποτελείται; (εγώ δε θυμάμαι καθόλου από πού προέρχεται η πένα, ενώ δεν είμαι 100% σίγουρος για το ντέφι και το μπεντίρ)

lvicky
Βασική Νότα
Chat
09.02.2009, 14:06

Παράθεση:

Το μέλος casual στις 09-02-2009 στις 12:35 έγραψε...

Ήταν πράγματι μια πολύ ωραία έκθεση, που μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το ταλέντο της κας Ματίνας, αλλά και να συναντηθούμε ξανά. Αλήθεια το φλουρί το βρήκε κανείς; Επίσης, για να μας κάνω ένα τεστάκι! Το κολάζ που έφτιαξε ο Γιάννης για να παρουσιάσει το θέμα, από ποιους πίνακες της μητέρας του αποτελείται; (εγώ δε θυμάμαι καθόλου από πού προέρχεται η πένα, ενώ δεν είμαι 100% σίγουρος για το ντέφι και το μπεντίρ)

Τα θερμά μας συγχαρητηρια στη μητερα Δέοντα...αν και της τα έχουμε πει από κοντά πολλές φορες!!! Όλα τα πορτραίτα ήταν πολύ πετυχημένα .... Μου άρεσε πάρα πολύ του Astron, του Pavel, του Orfea (τέλειο), του Salta, του Δέοντα, του Μπρίζα...και η αφεντομουτσουνάρα μου φυσικά!!!! (και άλλα που ξεχνάω τωρα....)

Να ρωτήσω κάτι??? Το Δέοντα γιατί τον κάνατε γαλανομάτη???

Να μου κρατήσετε το βιβλίο εντυπώσεων γιατι δε πρόλαβα να γράψω επειδή το είχε πάρει παραμάσχαλα ο aiolos κι έγραφε την ιστορία της ζωής του!!!! {#emotions_dlg.mad}

Κι επειδή είμαι καλή στα κουιζ πενα--->emaki, ντέφι--->Lvicky, μπεντίρ---->beatlus!!!!

rivera
Φθασμένος
Chat
09.02.2009, 16:19

Παράθεση:

Το μέλος beatlus στις 09-02-2009 στις 00:26 έγραψε...

Και βεβαια θα κανουμε.....αλλιως θα......περιμενω τον φιλο Orfeus να κανονισει κατι την Πεμπτη

και τοτε θα ξερουμε που θα το κανουμε το παρτυ.

Hastaroth
Βετεράνος
Chat
09.02.2009, 21:37

Διά την ιστορίαν,το φλουρίον τής βασιλόπιττας-ή μάλλον τού βασιλοτσουρεκιού-τό εύρεν ο kwstasagas,που έλαβε δώρον έναν πίνακα.Κοπή πίττας δέν έγινε διότι ήταν ήδη κομμένη,αλλά δέν πειράζει.Αρκεί που ξαναβρεθήκαμε,τά είπαμε,είδαμε την πολύ ωραία έκθεση τής κας Ματίνας (mamadeos) καί θαυμάσαμε τους πίνακες τών μελών αλλά και αυτούς από τίς υπόλοιπες θεματικές ενότητες (ο πίνακας μέ τίς κατσαρίδες μού άρεσε πολύ διότι ζωντανές μέν μπορεί να τίς σιχαίνομαι,αλλά δέν έχω αντίρρηση να τίς βλέπω...ζωγραφιστές Smile ).Δυστυχώς δέν μπορούσα να μείνω πολύ γιατί υπάρχει και πρόβλημα απόστασης,αλλά ελπίζω οτι η επόμενη "μάζωξη" θά γίνη σέ μέρος πιό κοντινό κι'έτσι δέν θα έχω το άγχος τής επιστροφής. 

joegr2002
Βασική Νότα
Chat
09.02.2009, 22:48

Το ΜΗ μέσα στο γκρίζο ιστοχώρο ζωγράφισε με τα μοναδικά όμορφα χρώματα της κας Ματινας και ξεχώρισε, πέρασα όμορφα και χάρηκα για όλες τις φυσιογνωμίες  που είδα SU ατομάκια....