Πιστεύω πως δεν είμαι ο μοναδικός που του συμβαίνει να ακούσει κάποιο τραγούδι του οποίου την ύπαρξη είχε λησμονήσει για αρκετά χρόνια και έτυχε να το ξαναακούσει κάποια στιγμή...
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές και είναι όμορφη αυτή η επαναθύμηση....σήμερα μου συνέβη με το τραγούδι αυτό που είχα να το ακούσω γύρω στα 6 χρόνια.
Το μέλος cat66 στις 05-07-2010 στις 16:15 έγραψε...
είχα να το ακούσω γύρω στα 4 χρόνια αυτό...
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : cat66 στις 05-07-2010 16:20 ]
Στο θύμισα εγώ απ' το "Ποιο τραγούδι σας έχει κολλήσει σήμερα"?
Πάντως κι εγώ είχα καιρό να ακούσω το συγκεκριμένο δίσκο και νομίζω ότι πάλι άρχισα να πορώνομαι!!Ειδικά με το Beautiful Emptiness και το Victim of Choices.
Είναι λενας ιδιαίτερος δίσκος θα έλεγα.Το θέμα του νομίζω είναι αρκετά πρωτότυπο,η μουσική ιδιαίτερη και οι στίχοι πετυχημένοι.Καλά,η τραγουδίστρια τα σπάει!!Έχει υπέροχη φωνή!
Μιλάμε για ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν, τότε που πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή και αυτό το τραγούδι υπήρχε ήδη μέσα ως δείγμα στο Windows Media Player.. Το είχα λιώσει :D
Το μέλος Addicted-To-Music στις 11-07-2010 στις 11:13 έγραψε...
Μιλάμε για ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν, τότε που πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή και αυτό το τραγούδι υπήρχε ήδη μέσα ως δείγμα στο Windows Media Player.. Το είχα λιώσει :D
xax,,,κι εγώ το ίδιο!αλλά δεν το είχα λιώσει,λίγες φορές το είχα ακούσει,δεν μου πολυάρεσε!
Το μέλος cat66 στις 04-07-2010 στις 22:15 έγραψε...
Πιστεύω πως δεν είμαι ο μοναδικός που του συμβαίνει να ακούσει κάποιο τραγούδι του οποίου την ύπαρξη είχε λησμονήσει για αρκετά χρόνια και έτυχε να το ξαναακούσει κάποια στιγμή...
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές και είναι όμορφη αυτή η επαναθύμηση....σήμερα μου συνέβη με το τραγούδι αυτό που είχα να το ακούσω γύρω στα 6 χρόνια.
το ακουσα μετα απο πολλα χρονια και θυμηθηκα κατι που ειχα διαβασει παλια.. «Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει.» Μπερτολτ Μπρεχτ.
πολύ σωστός φίλε...είχα να το διαβάσω πολύ καιρό αυτό,,,
«Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει.» Μπερτολτ Μπρεχτ.΄΄