87% και 71% χαμηλό σχετικά...
Αλλά αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση:
"In the section above you made 6 "false positive(s)". That is, thinking you remembered seeing the photo when you hadn't seen it before. Average false positive score is 1-3." Τι να πώ...
Χμ....με .....100% και 100% νομίζω πως θα μπορούσα να κάνω και καριέρα ντεντεκτιβ...
Περιέργως πάντως, γιατί, συνήθως (sic), δε θυμάμαι ούτε μέρες ούτε ώρες...
Φαίνεται όμως πως θυμάμαι πρόσωπα... Μπράβο μου...!!
Δηλαδή μόνο μια φωτογραφία είπα ότι ήταν σε λάθος γκρουπ. Και η πλάκα είναι ότι με το που το διάλεξα ήξερα ότι είχα κάνει λάθος! Αν το είχα σκεφτεί 1-2 δευτερόλεπτα παραπάνω, θα είχα τέλειο σκορ. Καλύτερα έτσι από μία πλευρά αλλιώς θα τρόμαζα και τον εαυτό μου...
Αν και δεν φημίζομαι για το μνημονικό μου..
100% - 82%!! Παντως η αλήθεια είναι ότι όλα μπορώ να τα ξεχάσω, αλλά πρόσωπα συνήθως τα θυμάμαι καλά. Το πρόβλημα είναι οτι δεν θυμάμαι που τα εχω δει, απο που τα ξερω κτλ...
Το μέλος Nadinoula στις 06-04-2005 στις 20:03 έγραψε:
87% και 71% χαμηλό σχετικά...
Αλλά αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση:
"In the section above you made 6 "false positive(s)". That is, thinking you remembered seeing the photo when you hadn't seen it before. Average false positive score is 1-3." Τι να πώ...
Nadinoula μην ανησυχείς... εγώ βγήκα πιο φαντασμένη!!! 10 "false positive(s)"
Κατα τ'άλλα 87% και 90%!!! Αλλά με τόσα positives τι να σου κάνει κι αυτό!
95% και 95%
Μάλλον επειδή ψιλιάστηκα απ'την αρχή τί θα με ρωτούσε στο τέλος και επιστράτευσα όλη μου τη παρατηρητικότητα Υπο φυσιολογικές συνθήκες θυμάμαι μόνο ο,τι μου κάνει εντύπωση Όσο για παρατηρητικότητα...στο λεξικό,δίπλα στη λέξη αφηρημένη γράφει το όνομά μου με Κεφαλαία
Εγώ πάλι,91 και 63 αντίστοιχα..Δεν εκπλήσσομαι..Συνήθως θυμάμαι κάποιον που έχω ξαναδεί αλλά ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ που τον είδα..Μπράβο σ'αυτούς που τα εκατοστήσαν!
100% και στα δυο!!Όχι δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι πρόσωπα,εννοείται καθόλου ονόματα,απλώς το να συνδέω πρόσωπα με κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό έχει πλάκα και με βοήθησε!!
100% στο πρώτο! και 87% στο δεύτερο! άρα θυμάμαι πάντα κάποιον αλλά σπάω το κεφάλι μου για να θυμηθώ πού τον είδα!!
(συνήθως δεν καταφέρνω να το θυμηθώ ποτέ! οπότε μια ζωή σπάω το κεφάλι μου!!!)