Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω με τι να αρχίσω την παρουσίασή μου. Ωραία λοιπόν!
Καταρχήν χαιρετώ όλους τους μουσικόφιλους αυτής της ιστοσελίδας, στους οποίους θα ανήκω από εδώ και στο εξής και εγώ!!! Μαζί σας σε μουσικά ταξίδια και καλλιτεχνικές ανυσηχίες!
Ονομάζομαι Ματθαίος και κατάγομαι από Κοζάνη, όπου και διαμένω από τότε που εμφανίστηκα σε αυτόν τον κόσμο-ευτυχώς για ορισμένους και δυστυχώς για άλλους. Έχω τελειώσει το σχολείο και πρόκειται να εισαχθώ σε κάποιο τμήμα του Α.Π.Θ. Είμαι ανάμεσα σε δύο σχολές-οι επιλογές μου ήταν επτά-και περιμένω να ανακοινωθούν οι βάσεις τους. Μου αρέσουν και οι δύο όμως εξίσου!!!
Μου αρέσουν και άλλα πολλά πράγματα...Μου αρέσουν οι σοκολάτες, οι συζητήσεις για οτιδήποτε ενδιαφέρον, η ανάγνωση βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων, η απασχόληση με επιτραπέζια και φυσικά το σκάκι! Γενικότερα μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με τις καλές τέχνες. Ακόμα και όταν δεν τα καταφέρνω καλά με κάποια από αυτές στην αρχή, δεν τα παρατάω ποτέ και συνήθως το τελικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό-για εμένα τουλάχιστον. Ανήκω σε εκείνους που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και παραμένουν αισιόδοξοι για το μέλλον!!!
Η σχέση μου με τη μουσική είναι χώρίς αμφισβήτηση ερωτική, δημιουργική. Μία σχέση συνομιλίας και διασκέδασης. Μου αρέσει να αναζητώ νέα είδη συνεχώς, νέους μουσικούς, ανθρώπους που πραγματικά θέλουν και μπορούν να προσφέρουν πολλά στη μουσική! Πιστεύω ότι σε κάθε είδος υπάρχει κάτι καλό που αξίζει να ακούσει κανείς, έστω και μία φορά! Γι'αυτό και προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα ακούσματα.
Θα μπορούσα να συνεχίσω την παρουσίασή μου, ένα τέτοιο επιχείρημα σίγουρα θα καταντούσε κουραστικό-εύχομαι να μην έχει γίνει ήδη. Προς το παρόν σας χαιρετώ όλους και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!!!
Με καλωσορίζω λοιπόν!