... ανοίγω τα μάτια μου και
α) αν είναι καθημερινή πετάγομαι απο το κρεβάτι και αρχίζω να τρέχω πανικόβλητη (κλασσικά θα έχω αργήσει)
β) αν είναι σ/κ τότε ξανακλείνω τα ματάκια μου και μένω για ώρα στο κρεβάτι, πειράζει ;;;;
καφές,τσιγάρο και μουσική..μερικές φορές κολάω σε ένα συγκεκριμένω τραγούδι. Κάποτε ξυπνούσα και έβαζα να παίζει shine on το you crazy diamond από pink floyd.Τώρα απλά βάζω και ακούω ΚΟΣΜΟΣ ράδιο.
Τις καθημερινές ακούω το ξυπνητηράκι μου & το κλείνω "χαϊδεύοντάς" το... Σηκώνομαι & στρώνω το κρεβατάκι μου (όπως έστρωσες, έτσι θα κοιμηθείς) & απομακρύνω τυχόν ανεπιθύμητες τρίχες της γάτας μου, η οποία έρχεται πάντα απρόσκλητη & ξαπλώνει πάνω στην κουβέρτα την ώρα ακριβώς που είναι σίγουρη ότι μ' έχει πάρει ο ύπνος...( ξέρει αυτή, είναι πονηρή...). Τα Σαββατοκύριακα; Ονειρεύομαι μισοξύπνια...
Ψάχνω να βρω αν είναι στο κρεβάτι το έτερον ήμισυ, κι αν ναι, τότε αρχίζω τη γκρίνια για το ποιος θα φτιάξει καφέ, ποιος θα στρώσει το κρεβάτι, ποιος θα πάει πρώτος στο... μέρος κλπ. Αν λείπει, πράγμα που συμβαίνει συχνά, τα αφήνω και αφήνομαι στα χασμουρητά μου, μεχρι να τ΄ακούσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο, όπως συμβαίνει και με τα ροχαλητά μου. Έχει δίκιο να φεύγει, εσείς τι λέτε;
ανοιγω τα υπεροχα ματια μου,φτιαχνω το εκπληκτικο μου δωματιο,ανοιγω το γλυκο μου ραδιοφωνακι(η διεση 101,3 η 902 αριστερα στα fm ),ανοιγω το φανταστικο μου κομπιουτερακι ,παω στην τελεια κουζινα και τρωω πεντανοστιμα δημητριακα!!!!!!!!!!ειδατε φανταστικα μελη του ΜΗ;;;;;;