ελληνική μουσική
141 online   ·  208.902 μέλη

Μια απάντηση

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
17.12.2005, 13:01
Πριν λίγο ένας κύριος μπήκε σε διάφορα topics και έκανε copy-paste ένα κείμενο που με κατηγορεί οτι τον έκανα ban. Εννοείται πως τα κείμενα σβήστηκαν μια και αυτό που έγινε ήταν SPAM. Δηλαδή επιχείρησε να καταστρέψει τα πιο δημοφιλή τόπικς και δημοσιεύσεις για να προβάλει τις προσωπικές του θέσεις. Αν το κειμενάκι γινόταν post κάπου αλλού, θα παρέμενε εκεί, όπως και αρκετά άλλα που κατηγορούν το MusicHeaven για διάφορα.

Δυστυχώς το παραπάνω είναι ένα φαινόμενο που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κάποιος γίνεται ban από τον administrator ενός site, για διάφορους λόγους που δεν τους εκθέτω γιατί δεν αφορούν κανέναν άλλον παρά εμένα κι αυτόν. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, τι να κάνουμε, τον ρόλο του "κακού" αναγκαστικά τον έχει ο administrator μια και κάποιος πρέπει να έχει και τέτοιες αρμοδιότητες.

Ξαναγράφεται με άλλο nick και πηγαίνει και "μιλάει" στο προηγούμενο nickname του γράφοντας "μα που είσαι, καιρό έχεις να φανείς;". Όχι μόνο δηλαδή ξαναγράφεται με άλλο nick (δείτε τους κανονισμούς, το απαγορεύουν, όπως άλλωστε και η κοινή λογική), αλλά παραπλανεί σκόπιμα τα υπόλοιπα μέλη. Αυτό έγινε 5 φορές, μια και το συγκεκριμένο μέλος έμπαινε από συγκεκριμένες IPs και ήταν πολύ εύκολο το σύστημα να "χτυπάει" κάθε φορά που υπήρχε υπόνοια.

Τόση μανία με το MusicHeaven πιά; Δεν υπάρχουν άλλα sites δηλαδή που μπορεί κάποιος να προβάλει τη δουλειά του και να επικοινωνήσει με μέλη που έχουν μια ποιότητα; Μάλλον όχι, σύμφωνα με τον κύριο...

Τον ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου έδωσε να αναφέρω πως η διπλοπροσωπεία δεν είναι σωστή εδώ στο MusicHeaven. Και ευτυχώς υπάρχει μηχανισμός στο site που μπορεί να εντοπίσει με αρκετή επιτυχία τις όποιες διπλοεγγραφές. Δε μπορούμε να γράφουμε με 2 ονόματα μέλους και να είμαστε το ίδιο πρόσωπο.

Δεν είναι σωστό να παραπλανούμε τα υπόλοιπα μέλη και να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, νομίζω όλοι το καταλαβαίνουμε.


ΥΓ. Τα ποιήματα του συγκεκριμένου μέλους διαγράφηκαν, για προφανείς λόγους.
#1   
JaNick
Φθασμένος
Chat
17.12.2005, 13:27
Μην μασάς Jorge.....
#2   
Red-Rose
Συγχορδία Μινόρε
Chat
17.12.2005, 15:54
ε τι να κανουμε βρε jorge ... καποιες στιγμουλες πρεπει να γινομαστε και κακοι... εμεις και κακουλη σε αγαπαμε!

ωωω ναι... τοση ωρα ποσταρα με greeklish και τωρα τα διορθωνω

Ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία σου! Ζήσε όπως θέλεις εσύ κι όχι όπως θέλουν οι άλλοι!΄;)


[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Red-Rose στις 17-12-2005 16:00 ]
#3   
vasilis23
Σολίστ
Chat
17.12.2005, 16:03
σωστα φιλε jorge επραξες!!!αντε γιατι εχει παραγινει το κακο γενικως και ολοι προσπαθουν να καταστρεψουν ακομα και οτι παραμενει "ορθιο"...MusicHeaven for ever!!!
#4   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
09.01.2006, 01:49
Μεταφέρω εδώ την απάντηση της Gate, σχετικά με την κουβέντα που είχαμε ανοίξει παλαιότερα σχετικά με τον παραπάνω κύριο. Τα υπόλοιπα μηνύματα σβήστηκαν όπως είχαμε προαναφέρει από την ημέρα που δημοσιεύθηκαν, για τον πολύ απλό λόγο οτι ήταν εκτός θέματος.

Quote:


Με την αφορμή του σχολίου του Θάνου (thank) αλλά και με ένα παρασκηνιακό αισχρότατο μήνυμα, του οποίου μόλις πριν από λίγο έλαβα γνώση, να κάνω κι εγώ μια σημείωση ακόμη, έτσι για να υπάρχει γραμμένη (όχι τίποτ' άλλο...), για να μην εκτίθενται ορισμένοι με ανόητα απειλητικά μηνύματα στο παρασκήνιο πάντα..., προσπαθώντας να δείξουν πως είναι "κάτι" ή πως "ξέρουν κάτι" ή πως μπορούν να "κάνουν κάτι".

Το γεγονός ότι καλώς ή κακώς κοντεύουμε στα 20.000 μέλη σημαίνει οπωσδήποτε ότι ο χώρος αυτός έχει αναπτύξει μια δυναμική σημαντική κυρίως για όσους θέλουν να επιδείξουν και να διαφημίσουν το έργο τους. Για 'μας που ξεκινήσαμε ως μια παρέα λίγων ανθρώπων, αυτό είναι πολύ τιμητικό και το εκτιμούμε αφάνταστα και χαιρόμαστε που οι νέοι καλλιτέχνες, παντός χώρου, έχουν αυτήν την επιθυμία να αποθηκεύουν στις σελίδες αυτές, πονήματά τους. Και μπορούν και θέλουμε να το κάνουν πάντα ελεύθερα, ώστε να λέμε κι εμείς πως προσφέρουμε κάτι στο χώρο της τέχνης, δίνοντας βήμα σε νέους δημιουργούς.

Απ' την άλλη, καλώς ή κακώς, οι ιντερνετικές σελίδες λειτουργουν με έναν διαχειριστή, ο οποίος έχει - θέλουμε δε θέλουμε - τον πρώτο λόγο, χωρίς κανένας να μπορεί να του επιβάλλει τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεται το σάιτ του. Μπορεί να χρησιμοποιεί - σε θεωρητικό επίπεδο πάντα, καθώς δε νομίζω πως υπάρχει ή τουλάχιστον δε γνωρίζω εγώ κάποιο πραγματικό παράδειγμα - από τα πιο δημοκρατικά μέχρι τα πιο φασιστικά μέσα. Κανένας νόμος - και το ξανατονίζω ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ δεν του επιβάλλει να λειτουργεί "κάπως" ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ. Ο νόμος του επιβάλλει να μην παρουσιάζει άσεμνο περιεχόμενο, χωρίς δέσμευση ηλικιακή, του επιβάλλει να μη χρησιμοποιεί το ίντερνετ ως μέσο παράνομης εμπορίας, αλλά δεν του επιβάλλει π.χ. να δημοσιεύει ό,τι υλικό του αποστέλλεται, στο πιθανώς υπάρχον e-περιοδικό του ή να επιτρέπει να γράφονται από όλους τα πάντα στο φόρουμ....

Μας αρέσει ή δε μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα κι αυτό για τον πολύ απλό λόγο ότι το ίντερνετ δεν είναι Κοινοβούλιο, ούτε διέπεται από τη δημοκρατικότητα ενός νομικού προσώπου και δεν έχει ούτε εκλογές ανάδειξης της ομάδας ανάπτυξης και του διαχειριστή κι όλ' αυτά γιατί λειτουργεί ως ένα είδος τηλεόρασης ή ραδιοφώνου
. Είναι ένα μέσο επικοινωνίας, όπου - θέλουμε δε θέλουμε - τη διαμόρφωση της συζήτησης, τους καλεσμένους και την αισθητική της παρουσίας αποφασίζει μια μικρή ομάδα ανθρώπων που ασχολείται με το χώρο... Σ' όποιον δεν αρέσει αλλάζει κανάλι!

Με λίγα λόγια κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει κανέναν διαχειριστή εδώ μέσα να του δημοσιεύει άρθρα ή οτιδήποτε άλλο...!!

Παρά ταύτα τα γενικά, στη δική μας την περίπτωση, ο Jorge, ως διαχειριστής - ο οποίος σημειωτέον και επειδή το έθιξε το θέμα ο thank, έχει όλο το οικονομικό βάρος συντήρησης της ιστοσελίδας, από την τσέπη του και τώρα τελευταία από την συμβολική (πραγματικά) βοήθεια των διαφημιστικών - δείτε παρακαλώ την τιμολόγηση και θα καταλάβετε για τι ποσά μιλάμε... (Παραθέτω και τη δική μου μαρτυρία ότι όταν του ζήτησα να συμβάλλω οικονομικά στα έξοδα του σάτι δεν το δέχθηκε με κανέναν τρόπο και όχι μόνο αυτό αλλά θεωρώντας ότι θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να με ευχαριστήσει και εμένα και κάποια άλλα παιδιά για την "προσφορά" μας (όπως ο ίδιος την αντιμετωπίζει) στο σάιτ και τις αρκετές ώρες που καταναλώνουμε γι' αυτό είτε με άρθρα, είτε με συμπλήρωση όρων στην εγκυκλοπαίδεια, είτε με καταγραφή μουσικών κειμένων, είτε..., είτε..., είτε... με ένα σωρό άλλα πράγματα, μας πρότεινε να έχουμε χώρο όπου θα τοποθετούμε διαφημιστικά μπάνερς, τα οποία θα "εκμεταλλευόμαστε" εμείς..., κάτι το οποίο προσωπικά δε δέχτηκα και δε θα δεχόμουν ποτέ, έχοντας την ανάγκη ό,τι κάνω εδω μέσα να το κάνω ερασιτεχνικά και από την αγάπη μου γι' αυτό το χώρο αλλά και από την αγάπη μου για τον ίδιο τον Jorge, που γνωρίζω το ήθος με το οποίο έχει διαχειριστεί και διαχειρίζεται το musicheaven - γι' αυτό και εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν ακούω αισχρά υπονοούμενα περί οικονομικής εκμετάλλευσης!!)... ο Jorge λοιπόν ουδέποτε απαγόρευσε ή έκοψε κείμενο επειδή δεν του άρεσαν αυτά που γράφονταν μέσα. Καθένας μπορεί να στείλει και να δει δημοσιευμένο οτιδήποτε, αρκεί να μην περιέχει αισχρολογίες και προσβλητικές εκφράσεις για πρόσωπα και πράγματα ή να προσβάλλει τα θεία και γενικότερα την πίστη των ανθρώπων, καθώς αυτό και μόνο απαγορεύεται απ' το νόμο Αν αναγκάστηκε να "κόψει" κείμενα σε ορισμένες περιπτώσεις ή να διαγράψει μέλη ήταν γιατί η συμπεριφορά του μέλους αυτού ήταν τέτοια ώστε πραγματικά ο γενικός αποκλεισμός απ' αυτόν το χώρο δεν ήταν παρά η μοναδική λύση! Ανθρώπους διπλοπρόσωπους, τριπλοπρόσωπους κ.ο.κ., που μποϋκοτάρουν ή σπέρνουν ζηζάνια χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, που δε σέβονται τις προσπάθειες των άλλων, που προσβάλλουν με τον αισχρότερο τρόπο, χωρίς να ψάξουν να βρουν ποιος είναι ο άνθρωπος που προσβάλλουν και τι έχει κάνει στη ζωή του, ο χώρος μας, η παρέα μας δεν τους έχει ανάγκη και ναι...ευτυχώς...διατηρούμε το δικαίωμα να τους αποκλείουμε...!

Αν επιθυμούν να δημοσιεύσουν τα έργα τους, ας δημιουργήσουν ένα club στο pathfinder, ας συμμετάσχουν σε ένα φόρουμ που θα μπορέσει να τους ανεχθεί, έστω για όσο τους ανεχθεί, αλλά στο musicheaven...ως εδώ...! Κι όσο κι αν ακούγεται εξουσιαστικό, είναι - όπως και να το κάνουμε - έτσι. Το ίδιο καθεστώς διέπει την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Ο παρουσιαστής θα επιλέξει τα πρόσωπα με τα οποία θα συνδιαλεχθεί αλλά και αυτά που θα αποκλείσει. Αυτή είναι η λειτουργία των "μέσων". Παρά ταύτα, εμείς αυτήν την εξουσία εδώ δεν την ασκούμε. Έχουν γραφεί οι πλέον αντίθετες απόψεις, έχουν φιλοξενηθεί άπειροι θεωρητικοί καυγάδες. Κανένας δεν αποκλείστηκε ούτε θα αποκλειστεί για τις απόψεις του!

Πρέπει να καταλαβούν λοιπόν όλοι αυτοί οι επίδοξοι "διαλύτες", που πέφτουν σα χειροβομβίδες και ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι εδώ επικρατεί χούντα κι ότι όλοι εμείς που βρισκόμαστε χρόνια εδώ και "χτίζουμε" μέρα με τη μέρα, με μεράκι και αγάπη ό,τι λέγεται "musicheaven", βρισκόμαστε σε "γύψο", ότι, δυστυχώς γι' αυτούς, δεν μπορούν να ολοκληρώνουν το έργο τους, όσο καμία υποχρέωση δεν τους έχουμε. Αν μας ψήφιζαν, να λέγαμε, αν έμπαιναν με χρέωση, επίσης να λέγαμε, αλλά όσο τίποτε απ' αυτά δεν ισχύει, τότε καμία υποχρέωση δεν έχει κανένας διαχειριστής να ανέχεται την όλη τους συμπεριφορά και κυρίως τα "ζοριλίκια" και τις "ψευτομαγκιές" τους.

Δεν είναι βουλή εδώ μέσα, το επαναλαμβάνω! Δεν εκλεγόμαστε, για να υποχρεούμαστε να είμαστε "κάπως". Όποιος δε θέλει, πηγαίνει σε άλλο site, όπως σε όποιον δεν αρέσει μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλάζει κανάλι. Ούτε να την αλλάξει μπορεί ούτε να την καταργήσει, ούτε ΤΙΠΟΤΑ!!!...Αλλάζει κανάλι....!!!
-----------------
"Από τι υποφέρω εγώ, όταν υποφέρω από τη μοίρα της μουσικής; Από το ότι η μουσική έχασε τον χαρακτήρα της που μεταμορφώνει τον κόσμο, που λέει ΝΑΙ κι έγινε μουσική παρακμής κι όχι πια ο αυλός του Διονύσου..." (Νίτσε)


#5   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
09.01.2006, 01:50
Στη συνέχεια είχαμε μια απάντηση του κυρίου, που παραθέτω:
Quote:

(Επανάληψη διαγραφέντος κειμένου της 2/1/06 –Απάντηση στη Νεκταρία (gate) σε κείμενό της στο Θέμα : Τι αποκομίσατε από το ΜΗ…της 26/12/05)

Αγαπητή Νεκταρία

«Ελαβα» το δημοσιευμένο, στο θέμα «Τι αποκομίσατε…» του ΜΗ της 26/12/05, διατεταγμένο λογύδριό σου, στο οποίο αποκαλείς ένα ΠΜ μου στο διαχ/στη «αισχρότατο» ! Επ αυτού και των όσων λοιπών μου καταμαρτυράς, θέλω να σου αναφέρω τα πιο κάτω :
1) Τεχνηέντως δεν αναφέρεις το μήνυμά μου, αφήνοντας να πλανάται η ρετσινιά του «αισχρότατου», για δημιουργία εντυπώσεων ! Γιατί πέραν από το χαρακτηρισμό στο πρόσωπό του –κάτι που προκύπτει από τις πράξεις του, που μούδωσαν αυτό το δικαίωμα –στο ΠΜ μου δεν υπάρχουν χυδαιότητες !
2) Δεν αναφέρεις τους λόγους αποπομπής δικής μου και των κειμένων μου ! Σε ποιες παραβάσεις κανόνων και κανονισμών υποπέσαμε, ποιό βωμολόχο ή άσεμνο περιεχόμενο ή ποια μέσα παράνομης εμπορίας χρησιμοποιήσαμε ή τι άλλο καταδικαστέο ;
3) Υπερασπίζεσαι τη θέση του διαχ/στη –ακόμα και με φασιστικές, λες, μεθόδους- σχετικά με το τι θα δημοσιεύσει ή όχι…Και θάχες δίκιο, εφόσον συνέτρεχαν οι λόγοι ! Στη συγκεκριμένη, τη δική μου, περίπτωση, πως θα αποκαλέσεις την πράξη της διαγραφής ; Αποτέλεσμα εμπάθειας και μνησικακίας ασφαλώς, για ένα μέλος που τόλμησε να του αντιπαρατεθεί ! (Δες και τόπικ 2/4/05 από Ανδρέα Παπαδάκη –composer- τ.μέλους σύνταξης ΜΗ : --Τι είδους συνταξιδιώτης είναι εκείνος ο οποίος φιμώνει τους άλλους, πετάει posts έξω απο το forum, κατηγορεί κόσμο δημόσια άδικά και πετάει κόσμο έξω απο το chat κάνοντας χρήση της ιδιότητας του ισχυριζόμενος και καλά ότι δεν έχει εξουσία;;;
Προκαλεί και προσβάλει δημόσια "συνταξιδιώτες του"
Για μένα όλα αυτά είναι το λιγότερο φασιστικά και δεν ταιριάζουν σε ένα site που εκφράζει μία Τέχνη και μία Ιδέα. --)
4) Ποια η αντιπαράθεση..; Ρίξε μια ματιά στο θέμα «Ζορμπαλά…» Μείναμε εκεί…Κι όταν μετά από μήνες τόλμησα να ρωτήσω για ποιο λόγο δε δημοσιεύονται ποιήματά μου, μου απάντησε ειρωνικότατα : «Ο,τι έσπειρες θερίζεις» !!! Κι όταν κοινοποίησα την απάντησή του σε μέλη-φίλους, με διέγραψε εν κρυπτώ ! Χωρίς ενημέρωση στο προφίλ μου, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανένα, χωρίς απάντηση σε ερωτήσεις μελών…Κι ύστερα ήρθαν οι…μέλισσες !!! Με τα γνωστά παρατράγουδα !
5) Με αποκαλείς διπλοπρόσωπο, τριπλοπρόσωπο κτλ…Όχι, κυρία !Οκτώ φορές μπήκα και δώδεκα με διέγραψε ! (πήρε κι άλλους η μπάλα, θεωρώντας τους για…μένα !) Κι έμπαινα, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος που είχα να ακουστώ από τους εφησυχασμένους , μιας και μου απαγόρευσε τον αντίλογο !(τρόπο που μεταχειρίζεσαι και συ, σ αυτή την περίπτωση…) Κι αυτό, το μόνο τρόπο επικοινωνίας με τον «έσω κόσμο», τον αποκαλείς «παρασκηνιακό», κυρία ; Είναι βολικό και συμφέρον να σπιλώνουμε σε δημόσιους μονολόγους, παπαγαλίζοντας τη φωνή του Κυρίου μας και κατακρίνοντας τους φιμωμένους, έτσι Νεκταρία ;
6) Πότε ανησύχησες, κυρία, για την ένοχή του σιωπή σε βασικά ερωτήματα που του απηύθηναν μέλη όπως η ΑΤ, ο addiakogiannis, o Blackarrow κι όσοι άλλοι διαγράφτηκαν εν μια νυκτί, γιατί –δήθεν- ήμουνα πίσω τους ; (Τα δικά μου νικ-νέΐμ τα έχω ήδη κοινοποιήσει…)
7) Ποια ήταν λοιπόν η ανάρμοστή μου συμπεριφορά απέναντι στον εν λόγω κύριο και το σάΐτ ; Ποιόν προσέβαλλα ; Τι ακριβώς μποΰκόταρα ; ποια ζιζάνια έσπειρα ; Κάτι στιχουργηματάκια μου έστειλα, που η μετεμψύχωση του κυρ-Ιγνάτιου Λογιόλα, τάστειλε εκεί που δεν τους αξίζουν ! Γιατί εγώ, ο έτσι, ο αλλιώς, ο…(πως αλλιώς θα με αποκαλέσεις, Νεκταρία ;) τόλμησα, το ξαναλέω, να του σηκώσω κεφάλι !
8) Και τι ακριβώς υπερασπίζεσαι με νύχια και με δόντια, Νεκταρία ; Το δικαίωμά σου, υποθέτω να υπάρχεις σαν μέλος μιάς-κατά τα άλλα, εξαίρετης- κοινότητας ! Για όποιους λόγους σου, αδιάφορο ! Κι αυτό και το καταλαβαίνω και το επικροτώ ! Το δικό μου δικαίωμα ενεργούς εισόδου σ αυτόν το δημόσιο χώρο, ποιος θα το υπερασπιστεί, Νεκταρία ;;;!
9) Οσον αφορά το οικονομικό βάρος συντήρησης και όσα δακρύβρεχτα περί αυτού αναφέρεις –και τόσο ευτράπελα, στην ουσία τους- δε με αφορούν και δεν αναφέρομαι αναλυτικά…Είναι πάντως φανερό πως, δυστυχώς, ζεις στο δικό σου κόσμο ! Τον αγγελικά πλασμένο !
10) Το : «όποιος δε θέλει πηγαίνει σ άλλο σάΐτ» σου, εκτός από την αποφορά που απορρέει, δε νομίζω να αντανακλά το πιστεύω των 20000 μελών παρά τη νοοτροπία ορισμένων, που άγονται και φέρονται για το δικό του, ο καθένας, όφελος ! (Κι υπάρχουν πολλών ειδών οφέλη, ή όχι ;)
11) Όχι, δε θ αλλάξω κανάλι, κυρία ! Θα σας ήταν υπερβολικά ανακουφιστικό ! Σ αυτόν το δημόσιο χώρο, τηρώντας τις υποχρεώσεις μου, θα απαιτώ τα δικαιώματά μου !!! Και καμιά υστερική κραυγή παρατρεχάμενου δεν πρόκειται να μ εμποδίσει ! Γεγονότα, κυρία…Παράθεσε την αιτία διαγραφής μου και όσα «αισχρότατα» επικαλείσαι…Σε, επίσης προκαλώ !
12) Και, τέλος, ας μου επιτρέψεις μια συμβουλή : Αντί να καταναλώνεσαι σε …αγαναχτισμένους μονολόγους βρίζοντας -εκμεταλλευόμενη τη σιγουριά του φίμωτρου- θα σου πρότεινα –εσένα κι όσων ειλικρινά ενδιαφέρεστε για το συν-δημιούργημά σας - να νουθετήσετε τον κρυπτόμενο, εμπαθή, απαράδεκτο κι ακατάλληλο, για τη θέση που κατέχει, διαχειριστή σας !!! (Δες τόπικ 2/4/05 : ………..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ πολύ μικρός ο διαχειριστής της.
Ανδρέας Παπαδάκης
composer )

ΣΥΝΕΤΙΣΤΕ ΤΟΝ !!! Η μόνη λύση !

ΥΓ : Και φυσικά θα κοινοποιηθεί, μ όποιον τρόπο μου απόμεινε, το παρόν. Γιατί δεν παρέχεται αντίλογος, από όσους δεν έχουν λόγο !!!
Χάΐλ !!!

Spilman44,Voltage, Αjax , Αvel , Trador, Morin, Nathor, Bobos, Dromeas

Για την αντιγραφή
Σπήλιος Παπαγιαννόπουλος


#6   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
09.01.2006, 01:50
Αμέσως μετά απαντώ:

Quote:

Το μέλος Liberis στις 08-01-2006 στις 18:49 έγραψε:

1) Τεχνηέντως δεν αναφέρεις το μήνυμά μου, αφήνοντας να πλανάται η ρετσινιά του «αισχρότατου», για δημιουργία εντυπώσεων ! Γιατί πέραν από το χαρακτηρισμό στο πρόσωπό του –κάτι που προκύπτει από τις πράξεις του, που μούδωσαν αυτό το δικαίωμα –στο ΠΜ μου δεν υπάρχουν χυδαιότητες !
Δεν υπάρχουν χυδαιότητες, αλλά υπάρχουν απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας. Και αυτά αποτελούν ενέργειες που μπορούν να σε στείλουν αυτόφωρο. Αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις, ρώτα δικηγόρο.

Quote:

Το μέλος Liberis στις 08-01-2006 στις 18:49 έγραψε:

2) Δεν αναφέρεις τους λόγους αποπομπής δικής μου και των κειμένων μου ! Σε ποιες παραβάσεις κανόνων και κανονισμών υποπέσαμε, ποιό βωμολόχο ή άσεμνο περιεχόμενο ή ποια μέσα παράνομης εμπορίας χρησιμοποιήσαμε ή τι άλλο καταδικαστέο ;
Με έχεις χιλιοβρίσει. Το ελάχιστο που άκουσα ήταν "σκουπίδι". Και έγινες ban. Τέλος. Έχω δικαίωμα να το κάνω και αν νομίζεις πως είμαι φασίστας, με γειά μου με χαρά μου. Πες με όπως θέλεις, δε με απασχολεί.

Αλλά να γνωρίζεις πως με βάση αυτές τις αρχές (τις φασιστικές κατά τη γνώμη σου) χιλιάδες άνθρωποι εδώ μέσα περνάμε καλά, κάνουμε πράγματα που δε θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, ακούγεται η φωνή μας, η μουσική μας, δημιουργούμε πολιτισμό και αποτελούμε μια ισχυρή φωνή απέναντι στην εμπορευματοποίηση της μουσικής.

Συνέχισε να μας πολεμάς. Γιατί αν είχες πρόβλημα μόνο μαζί μου, δε θα πήγαινες να μπλέξεις όλη την Ομάδα Ανάπτυξης.

Και στο ξαναλέω. Μίλα σε δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε.

#7   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
09.01.2006, 01:54
Πιο πριν είχαμε και απαντήσεις από κάποια μέλη, τις οποίες παραθέτω. (δυστυχώς δεν είναι εύκολη η απευθείας μεταφορά posts σε άλλο topic, γι' αυτό και κάνω copy-paste)


ORFEUS

Quote:

Το μέλος VitalMan στις 24-12-2005 στις 16:59 έγραψε:

Καλά Χριστούγεννα σε όλους αγαπητοί φίλοι!

Δεν γνωρίζω καταρχήν κανέναν "κύριο" ! Και ομιλώ ως νέος στην παρέα σας!

Στο θέμα τώρα!! Η κυρίαρχη οσμή εδώ είναι των σκουπιδιών, διότι εκεί καταλήγει η πνευματική τροφή που σας προσφέρει ένα σεβαστό μέρος των μελών σας. Και ο "διαχειριστής" σας και οι περισσότεροι υπόχρεοι του είστε ανθρωπάκια που σας λυπάμαι βαθύτατα γιατί θα καταλήξετε κι εσείς πλάι στην πνευματική τροφή που πετάτε! Στα σκουπίδια! Αν δεν είστε ήδη εκεί, κακεντρεχή τιποτένια μηδενικά ! Και αυτά το λέω έχοντας διαβάσει ΟΛΑ όσα έχουν προηγηθεί και έχοντας αποδείξεις! Μη με διαγράψετε και πάρτε θέση !

Τέλος, ζητάω συγγνώμη απο τους αγανακτισμένους, φοβάμαι, αναγνώστες που ίσως είναι η αιτία να φύγουν από τον "παράδεισο" μετά από την καταγγελία μου αυτή.

Ευχαριστώ!

Απλά πράγματα……

Από τη “θητεία” μου στα 3 χρόνια (παρά 4 μήνες) που είμαι μέλος στο ΜΗ, αποκόμισα πολύ καλούς φίλους και φίλες. ¶ψογους!!!! Γι’ αυτό και εξακολουθώ να βρίσκομαι εδώ!!!!

Και βέβαια….
Συμφωνώ καθ’ όλα με την Νεκταρία!!!

Αλλά…….

Όλα αυτά που διαβάζω, με πικραίνουν τόσο πολύ που αναγκάζομαι να παραιτηθώ από μέλος. Ναι σωστά διαβάσατε!!!!
Παραιτούμαι και ούτε θα με ξαναδείτε, ούτε θα με ξαναδιαβάσετε!!!!


Κάπως έτσι θα θέλατε να γίνει “κύριε” VitalMan ή “κύριε” Nithor ή “κύριε” blackarrow?
Κάπως έτσι το φαντάζεστε και το επιδιώκετε; Να πέσει σωρεία παραιτήσεων και διαγραφών;

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά ………..ΔΕΝ!!!!!

Νομίζω ότι το ήθος είναι αυτό που χαρακτηρίζει όλους εμάς εδώ και όπως διαπιστώνετε (και θα διαπιστώνετε) εξακολουθεί (και θα εξακολουθεί) να μας κρατάει ενωμένους και αγαπημένους.

Το ήθος βέβαια χαρακτηρίζει και τα γραφόμενά σας. Μόνο που το ήθος αυτό, είναι κακό!!!
Πού στοχεύετε;

Βλέπετε….
Δεν νοιώθω να “κάθομαι σούζα” (μα…. θα είχα πιαστεί 3 χρόνια τώρα…..) και δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να έρχεστε από το ………πουθενά και να εκφράζετε άποψη επί παντός με προσωπικές επιθέσεις στον Jorge και μάλιστα με κείμενα προσβλητικά για όλα τα μέλη του ΜΗ. Έχουμε περάσει κι’ άλλα διάφορα τέτοια (παρόμοια) στο παρελθόν και σας πληροφορώ ότι μόνο πιο δυνατοί βγήκαμε απ’ αυτά!!!

Οι συναντήσεις μας είναι άπειρες και συχνές.
Θα άξιζε να πάρετε μία γεύση για να διαπιστώσετε πόσο όμορφα περνάνε “τα σκουπίδια” όταν βρίσκονται στα lives (δικά μας ή άλλων), στο καφέ ή στο ταβερνάκι.
Θα άξιζε να δείτε πόσο όμορφα περνάνε “τα σκουπίδια” ακόμα και όταν διαφωνούν σε κάτι.
Θα άξιζε να διαπιστώσετε πόσο ενώνονται και πόσο αλληλοϋποστηρίζονται “τα σκουπίδια” όταν “περαστικοί ρακοσυλλέκτες” βάζουν το χέρι τους στον “κάδο” για να αρπάξουν μερικά απ’ αυτά που τους γυάλισαν.

Υ.Γ. Αν πρόκειται να λάβω Προσωπικό Μήνυμα ή Mail (συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα), ας είναι τουλάχιστον …..καλού ήθους!!!!


Everybody must give Something back, for Something they get.....

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 09-01-2006 01:55 ]
#8   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
09.01.2006, 01:55
KIT_KAT


Quote:

Δεν βαριέστε να βρίσκετε nicknames? Μπράβο έμπνευση... εγώ σε κάτι τέτοια στερεύω...

Δε σου ζητήσαμε όμως να βρεις και για μας. Το "κακεντρεχή τιποτένια μηδενικά" μάλλον είναι αρκετά ανέμπνευστο, όσο και άστοχο και προσβλητικό, και καλά θα έκανες να προσέχεις πως μιλάς όταν δεν ξέρεις σε ποιους απευθύνεσαι.

ΥΓ: ¶νθρωπέ μου, να υποθέσω πως μπήκες σε ένα σάιτ πρώτη φορά και διάβασες όλα τα ξεκατινιάσματα μελών που δεν έχεις ξαναδεί - ακούσει - συναντήσει - μιλήσει, ώστε να λάβεις θέση; Α, καλό.
Πόσο κάνει η μία ώρα σε νετ καφέ αλήθεια;


#9   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
09.01.2006, 01:56
buddy


Quote:

Το μέλος VitalMan στις 24-12-2005 στις 16:59 έγραψε:

Καλά Χριστούγεννα σε όλους αγαπητοί φίλοι!

Δεν γνωρίζω καταρχήν κανέναν "κύριο" ! Και ομιλώ ως νέος στην παρέα σας!

Στο θέμα τώρα!! Η κυρίαρχη οσμή εδώ είναι των σκουπιδιών, διότι εκεί καταλήγει η πνευματική τροφή που σας προσφέρει ένα σεβαστό μέρος των μελών σας. Και ο "διαχειριστής" σας και οι περισσότεροι υπόχρεοι του είστε ανθρωπάκια που σας λυπάμαι βαθύτατα γιατί θα καταλήξετε κι εσείς πλάι στην πνευματική τροφή που πετάτε! Στα σκουπίδια! Αν δεν είστε ήδη εκεί, κακεντρεχή τιποτένια μηδενικά ! Και αυτά το λέω έχοντας διαβάσει ΟΛΑ όσα έχουν προηγηθεί και έχοντας αποδείξεις! Μη με διαγράψετε και πάρτε θέση !

Τέλος, ζητάω συγγνώμη απο τους αγανακτισμένους, φοβάμαι, αναγνώστες που ίσως είναι η αιτία να φύγουν από τον "παράδεισο" μετά από την καταγγελία μου αυτή.

Ευχαριστώ!

΄Ελα μωρε.....!!! Aφού είμαστε μηδενικά και σκουπίδια τι ασχολείσαι μαζί μας??΄Ασε που μπορεί να σε παρασύρουμε κιόλας...!! Μια χαρά ζόύμε στην μιζέρια μας!! Μας αρέσει που είμαστε τιποτένιοι και βρώμικοι!!
Ευχαριστούμε για την προειδοποίηση πάντως. God Bless you!!

Και Καλά Χριστούγεννα!!

#10   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
09.01.2006, 02:07
Το "Τι Αποκομίσατε..." είναι πλέον "καθαρό", με μόνο σχετικά posts. Ευχαριστώ τον φίλο που έριξε την ιδέα του "καθαρισμού"
#11   
Davidoff
Περαστική Νότα
Chat
15.01.2006, 19:05
Quote:

Το μέλος jorge στις 09-01-2006 στις 01:50 έγραψε:

Αμέσως μετά απαντώ:

Quote:

Το μέλος Liberis στις 08-01-2006 στις 18:49 έγραψε:
[i]
1) Τεχνηέντως δεν αναφέρεις το μήνυμά μου, αφήνοντας να πλανάται η ρετσινιά του «αισχρότατου», για δημιουργία εντυπώσεων ! Γιατί πέραν από το χαρακτηρισμό στο πρόσωπό του –κάτι που προκύπτει από τις πράξεις του, που μούδωσαν αυτό το δικαίωμα –στο ΠΜ μου δεν υπάρχουν χυδαιότητες !
Δεν υπάρχουν χυδαιότητες, αλλά υπάρχουν απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας. Και αυτά αποτελούν ενέργειες που μπορούν να σε στείλουν αυτόφωρο. Αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις, ρώτα δικηγόρο.

Quote:

Το μέλος Liberis στις 08-01-2006 στις 18:49 έγραψε:

2) Δεν αναφέρεις τους λόγους αποπομπής δικής μου και των κειμένων μου ! Σε ποιες παραβάσεις κανόνων και κανονισμών υποπέσαμε, ποιό βωμολόχο ή άσεμνο περιεχόμενο ή ποια μέσα παράνομης εμπορίας χρησιμοποιήσαμε ή τι άλλο καταδικαστέο ;
Με έχεις χιλιοβρίσει. Το ελάχιστο που άκουσα ήταν "σκουπίδι". Και έγινες ban. Τέλος. Έχω δικαίωμα να το κάνω και αν νομίζεις πως είμαι φασίστας, με γειά μου με χαρά μου. Πες με όπως θέλεις, δε με απασχολεί.

Αλλά να γνωρίζεις πως με βάση αυτές τις αρχές (τις φασιστικές κατά τη γνώμη σου) χιλιάδες άνθρωποι εδώ μέσα περνάμε καλά, κάνουμε πράγματα που δε θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, ακούγεται η φωνή μας, η μουσική μας, δημιουργούμε πολιτισμό και αποτελούμε μια ισχυρή φωνή απέναντι στην εμπορευματοποίηση της μουσικής.

Συνέχισε να μας πολεμάς. Γιατί αν είχες πρόβλημα μόνο μαζί μου, δε θα πήγαινες να μπλέξεις όλη την Ομάδα Ανάπτυξης.

Και στο ξαναλέω. Μίλα σε δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε.


[/I]ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε διαχ/στά
Με λύπη διαπιστώνω πως δεν απαντήσατε σε κανένα από τα ερωτήματα που, έμμεσα, σας έθεσα στην απάντησή μου στο μέλος gate, όπως ακριβώς δεν αντιδράσατε στις επανειλημμένες μου προκλήσεις !
Ατυχώς, βιώνετε τις συνέπειες της μνησικακίας και της εμπάθειάς σας προς το άτομό μου, που σας οδηγούν σε παροξυσμούς εφιαλτικών φαντασιώσεων, με συνέπεια να διακρίνετε απειλές κατά της ζωής και της σωματικής σας ακεραιότητας, στο τελευταίο μου ΠΜ (το οποίο και σας καλώ να δημοσιοποιήσετε –αυτούσιο- για την αποκατάσταση της αλήθειας !).
Δεν έχω και δεν πρόκειται και στο μέλλον, να απειλήσω ΚΑΝΕΝΑΝ και γιά ΤΙΠΟΤΑ ! Γιατί ούτε η παιδεία, ούτε ο χαρακτήρας μου το επιτρέπουν, σε αντίθεση με τις δικές σας προδιαγραφές, που σας παρέχουν το ελεύθερο να με…τρομοκρατήσετε με…αυτόφωρα και βάλε !!! (Κι απ ό,τι έχω αντιληφθεί, η αίσθησή σας του χιούμορ κυμαίνεται σε πολύ περιορισμένα όρια, ώστε να εκλάβω τα περί «απειλών» μου ως και τα «αυτόφωρά» σας, σαν πνευματώδη αναφορά) ! Και κάτι ακόμα : Δε σας καθύβρισα, αγαπητέ…Σας απέδωσα, απλώς, χαρακτηρισμούς, για τους οποίους μου δώσατε κάθε δικαίωμα, με τις ενέργειές σας !
Εκείνο, δε το ΥΓ σας : ΥΓ. «Τα ποιήματα του συγκεκριμένου μέλους διαγράφηκαν, για προφανείς λόγους.»….Ποιοι είναι άραγε οι «προφανείς» ; Ευχαρίστως θα μου διαγράφατε και την ανάσα, αν ήταν στο χέρι σας. Προφανώς !!!
Πέραν αυτών των διασκεδαστικών –γιά κάθε τρίτο- θα μου επιτρέψετε (;), στον κλεφτοπόλεμο που διεξάγω λόγω του καθεστώτος σας και εναντίον ΤΟΥ, να παραθέσω το ΑΙΤΙΟ της αποπομπής της δικής μου και των κειμένων μου, απο το σάΐτ
Εν αρχή, λοιπόν, ήν (Ωραία που ακούγεται το αρχαίο..!) το άρθρο της Ρεβέκκας για τη Ζορμπαλά, όπου σε σχόλιό μου (σαν Spilman44), “διέπραξα’’ μιάν ατυχή παρομοίωση, που απετέλεσε και τον σπινθήρα του μετέπειτα πυραναλώματος :

-----------------------------------------------------
Σχόλιο από Spilman44, 18.05.2005, ώρα 00:18:37
Η χαμηλή βαθμολογία του άρθρου δε νομίζω πως οφείλεται στις ανακρίβειες και στο ανημέρωτο του σάΐτ, αλλά-κυρίως-στο γεγονός ότι η χροιά της φωνής της Ζορμπαλά είναι σε πολλούς απωθητική ! Κι η σφήκα πετάει σαν τη μέλισσα, αλλά την πρώτη την αποφεύγεις (κι ας μην έχεις γνώση δήγματός της !). Η ομορφιά δεν είναι πάντα ελκυστική !
Απάντηση από revekka, 18.05.2005, ώρα 00:32:41
Σπήλιο τη βαθμολογία την είδα τώρα που μου το είπες, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα :) Αλήθεια βρίσκεις τη φωνή της Ζορμπαλά απωθητική?! Ή ξέρεις κάποιους άλλους που έχουν αυτή τη γνώμη?

Απάντηση από Spilman44, 18.05.2005, ώρα 09:19:44
Ρεβέκκα, καλημέρα...Ναι, ξέρω πολλούς που έχουν αυτή την άποψη (κι όχι τυχαίους...) Εξ άλλου, σε τι άλλο οφείλεται η μη αποδοχή μιάς θαυμάσιας και καλλιεργημένης τραγουδίστριας απ το κοινό ;Προσωπικά, υποκλίνομαι στη φωνή και στην τεχνική της αλλά...δεν αντέχω τη χροιά της, σαν το κουνούπι το εύοσμο του Μπαΐγκόν !Καλά να περνάς...

Απάντηση από jorge, 18.05.2005, ώρα 09:43:21
Ε νομίζω πως καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς (κουνούπι το εύοσμο του Baygon). Σπήλιο, μια και γράφεις στίχους (και οι οποίοι αρέσουν σε αρκετούς), ξέρεις πολύ καλά πως υπάρχουν χίλιοι δυο άλλοι τρόποι να πεις πως δε σ' αρέσει κάτι. Ας προσπαθούμε να κρατάμε κάποιο επίπεδο, καλό δικό μας είναι...

Απάντηση από Spilman44, 19.05.2005, ώρα 19:23:56
Κατ αρχάς δεν πρόκειται για χαρακτηρισμό, αλλά για παρομοίωση...Κι αυτό δεν είναι σημασιολογικό σου λάθος, απλά είχες την τάση να με ψέξεις ! Ο δε τρόπος που χρησιμοποίησες ( : νουθεσία για τήρηση "επιπέδου" στις λεκτικές μου "εκτροπές"), δεν ήταν κι ο πιό κατάλληλος ! Μάλλον σε υποτιμά ! Λυπάμαι...

Απάντηση από jorge, 20.05.2005, ώρα 00:56:43
Δικαίωμά σου να αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά το επίπεδο, δικαίωμά σου να θεωρείς πως οι παρομοιώσεις δεν κρύβουν χαρακτηρισμούς, δικαίωμά σου και να λυπάσαι. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου προσφέρω μαντηλάκι.

Απάντηση από Spilman44, 20.05.2005, ώρα 05:48:15
Θα το δεχόμουνα, φτάνει να τόχες κεντήσει με τα χεράκια σου !

Απάντηση από xristos, 20.05.2005, ώρα 13:23:52
Τώρα για να καταλάβω, ο τρόπος νουθεσίας που χρησιμοποιείτε εσείς φίλτατε είναι ο ενδεδειγμένος; Όσο και να ψάχνω αδυνατώ να βρώ δείγματα νουθεσίας στο σχόλιο του Γιώργου. Παραίνεσης ναι, νουθεσίας όχι. Από την άλλη όσο κι αν ψάχνω αδυνατώ να βρω ακόμα και ψήγματα ευγένειας στην απάντηση σας. Θα μου πείτε, ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός σας. Να είστε ευγενής. Εύγε! Το πετύχατε

Απάντηση από Spilman44, 20.05.2005, ώρα 20:58:53
Κάστωρ και Πολυδεύκης ; Δάμων και Φιντίας ; Αχιλλεύς και Πάτροκλος ;...Καλήν εσπέραν, αγαπητέ !
-----------------------------------------------------------

Το θέμα «πάγωσε» σ αυτό το σημείο, ως ότου –μετά από σεβαστό χρονικό διάστημα- με ΠΜ σε σας, διερωτήθηκα για ποιο λόγο καθυστερεί η δημοσίευση ποιημάτων μου στο σάΐτ, για να λάβω την αφοπλιστική σας απάντηση : «Τα κείμενά σου όπως έχεις καταλάβει δε δημοσιεύονται. Ο,τι έσπειρες, θερίζεις» !!! Στην, ομολογώ, θυμωμένη ανταπάντησή μου (πάντα σε ΠΜ) αντιγυρίσατε στο –τουλάχιστον- ίδιο ύφος, με ταυτόχρονη διαγραφή μου κι απαγόρευση εισόδου μου στο ΜΗ, εν κρυπτώ ! Τα επόμενα- συν τις διαγραφές των όποιων σχολίων, απόψεων, θέσεων, ποιημάτων μου κτλ- σας είναι, λίγο -πολύ γνωστά ! –(Αλήθεια, το περιβόητο «μαντηλάκι», το κεντήσατε επί τέλους;;;)--
Δεδομένης της αρχικής μου εγγραφής σαν Spilman44 την 9/11/04 και της 18/5/05 (ημερομηνίας αντιπαράθεσης), πως διατείνεσθε, κύριε διαχ/στα, ότι απώτερος σκοπός μου ήταν (και είναι) η αναστάτωση του σάΐτ, η δημιουργία φατριών (αποκλειστικό σας προνόμιο !) και η ρήξη μεταξύ των μελών της σύνταξης ; Κούφια λόγια, αγαπητέ…Φερετζές εμπάθειας !
Και φυσικά ενημέρωσα με e-mail μέλη της σύνταξης για τις απαράδεκτές σας μεθόδους φίμωσης, τη λογοκρισία και τον απολυταρχισμό σας. Κι αυτό το θεωρήσατε επιθετική στάση ;! Επειδή επικοινώνησα, παρά τη βούλησή σας, με όποιους θα έπρεπε να είχατε ήδη ενημερώσει, εκφράζοντας την απορία, το παράπονο και το θυμό μου στα ισότιμά σας μέλη, τα εν αγνοία εφησυχασμένα ; Επειδή υπάρχω και αμύνομαι ; Επειδή τη διαγραφή μου την οραματιστήκατε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ;!
Ειλικρινά, θλίβομαι για τον κατήφορο, που σας οδηγεί η άσχημη αυτή πλευρά του χαρακτήρα σας !(Γιατί πιστεύω πως υποκρύπτονται, σ αυτόν και καλά στοιχεία που, ατυχώς, καταπιέζετε !) –Και, αν επιτρέπετε, μια επί πλέον συμβουλή :Περιορίστε τις ειρωνικές σας απαντήσεις. ( δες : Ενημερώνω τους διαγραφέντες με…SMS !)…Δεν είναι και πρώτης ποιότητας !

Κύριε διαχ/στα :
Με μάρτυρα και τριτεγγυητή την αντρική μου τιμή, σας βεβαιώνω τα εξής :
1) Δεν είχα και δεν έχω σκοπό τη διάλυση του ΜΗ που, ομολογουμένως, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο διαδίκτυο και που-οφείλω να το αναγνωρίσω-είναι, κυρίως δικό σας έργο, όπως δικό σας αποκλειστικά έργο θα είναι και η, με μαθηματική ακρίβεια, φθίνουσά του πορεία, αν συνεχίσετε να διαχειρίζεστε τα κοινά με τον ίδιο τρόπο ! –(Επαίρεσθε για τον αριθμό μελών…ΕΝΕΡΓΑ, δε μας λέτε, πόσα απόμειναν) !!!--
2) Δεν προσβλέπω σε προβολή του έργου μου, δεδομένου ότι –και μπορείτε να το διασταυρώσετε- δε μου λείπει.
3) Δεν αποβλέπω σε μείωσή σας, τονίζοντας τα ανεπίτρεπτα κι εκούσιά σας λάθη. Απλώς κρατάω έναν καθρέφτη μπροστά σας και σας παρακινώ να μελετήσετε προσεκτικά το είδωλο της θεατής πλευράς σας.
4) Δεν επιζητώ την κόντρα για την κόντρα ! Αμύνομαι απέναντι στην προσβολή της αξιοπρέπειάς μου !
5) Δεν παρέβην κανένα κανόνα του σάΐτ ! Οι αντιδικίες κι οι χαρακτηρισμοί ήταν πάντα σε προσωπικό επίπεδο κι ανταλλάσσονταν σε ΠΜ, ως ότου αποφασίσατε να μου απαγορεύσετε τον αντίλογο ! Η άρνηση διαλόγου εκ μέρους σας, εκτός των άλλων, είναι ενδεικτική της νοοτροπίας σας και του απολυταρχικού καθεστώτος που επιβάλλατε και του οποίου ηγείσθε.
6) Τέλος, θα πρότεινα μια σιωπηρή εκεχειρία, αν δεν ήμουν σίγουρος ότι, θεωρώντας τη σαν ένδειξη αδυναμίας, θα θριαμβολογούσατε επι της εκατόμβης των διαγραφών μου…Επί των πτωμάτων μου, δηλαδή ! Γιατί η κάθε διαγραφή, είναι κι ένας φόνος, στην εικονική πραγματικότητα. Η όχι ;
7) Και θα έθετα, βεβαίως όρους :
Χωρίς συγγνώμη, εκατέρωθεν !(Πόση υποκρισία κρύβει η λέξη!)
Χωρίς άφεση !
Με λήθη !
Αν υπήρχε περίπτωση συνύπαρξης μαινομένων ετερωνύμων, θάλεγα : Αγνοείστε με, να σας αγνοήσω !, στο χώρο που δημιουργήσατε και που, σαν δημόσιος, μου ανήκει –στο μέτρο που δικαιούμαι σα νομέας κι όχι σαν εισβολέας και καταχραστής-. Θάλεγα….
Δική σας η επιλογή…

Με χαιρετισμούς στους χειροκροτητές σας και στους, εν τύψεις, σιωπούντες…

Δε μπορώ να πω : «Μετά τιμής…»

Σπήλιος Παπαγιαννόπουλος


Υ.Γ Με το μέλος (;) Viltaman δεν έχω ΚΑΜΜΙΑ σχέση και είμαι κάθετα αντίθετος στο λίβελό του !

#12   
thank
Σολίστ
Chat
15.01.2006, 20:53
Βρε Davidoff .... καλέ μου ... Σε παρακαλώ, αφού έβαλες εδώ την επιστολή σου, τι μας στέλνεις και προσωπικά μηνύματα (ΠΜ) όπου μας την κοινοποιείς κιόλας ? Πρώτον βαριέμαι να τη διαβάζω, δεύτερον μου τρώς χώρο στο mailbox. Το ίδιο είχες κάνει και στην προηγούμενη απάντησή σου στη Νεκταρία (gate) που τελικά βγήκε στον αέρα. Επίσης θερμή παράκληση, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ σταμάτα να μου ρίχνεις δικτυακά υπονοούμενα του τύπου "η ο διαχειριστής διαβάζει τα ΠΜ σου, ή του κοινοποίησες την επιστολή που σου έστειλα, κλπ κλπ" Επιπροσθέτως δε,

1. Κοιτα να δεις, όποτε κρίνω και όποτε γουστάρω - κατά το κοινώς λεγόμενο - θα ενημερώνω τον Γιώργο, τον Γιώργο, τη Νεκταρία, και οποιονδήποτε θέλω (διότι ως γνωστόν πίσω απο τα νικς υπάρχουν άνθρωποι).
2. Ειναι γνωστή μέθοδος - και στη βιβλιογραφία αλλά συναντάται και στην καθημερινότητα - η φθορά ανθρώπων, ιδεών και πρακτικών με την παράθεση μακροσκελών κειμένων, αποσπασμάτων κλπ, που παρουσιάζουν εικόνα "καταστροφής".
3. Σε συνέχεια του (2), το υφάκι του αγανακτισμένου αλλά ευπρεπούς πολίτη ειναι γνωστό.
4. Σε συνέχεια επίσης των 2 και 3 ειναι επίσης γνωστή μέθοδος η επίκληση ευαίσθητων στοιχείων των όσων συμμετέχουν εδώ - "διαβάζονται τα ΠΜ, κουκις ... " και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Κλίμα ανασφάλειας.
5. Εφόσον οι ανθρωποι ειναι επώνυμοι και γνωστοί, γιατι δεν επικοινωνείς μαζί τους να τους γνωρίσεις απο κοντά, να πιείτε κανένα κρασάκι και να τα βρείτε (η οχι) εφόσον έχεις καλές προθέσεις ? Αν διαβάσεις λίγο τα κείμενα πολλών όσων γράφουν εδώ μεσα, θα καταλάβεις ότι δεν ειναι απλά μια δικτυακή κοινότητα. Εχει - στο μέτρο του δυνατού πάντα - και προεκτάσεις στη πραγματική ζωή των ανθρώπων που υπάρχουν στο νετ.

Α ναι, και πουσαι Διαχειριστή ???? Αν σβηστούν τα μηνύματα του τόπικ, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να σβηστεί και αυτό. Γιατι, δεν ξέρω, έχω εκνευριστεί.

6. (στον Davidoff) Ρίξε μια ματία σε σχετικά κείμενα για να κατλάβεις την αντίδρασή μου. Γιατί απλά, οι άνθρωποι εδώ μεσα, εκφράζουν προθέσεις, ιδέες, απόψεις που απλά σπανίζουν. Ειτε ειναι στην ομάδα ανάπτυξης, είτε όχι.
7. Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ .. απο περιέργεια ... τι μας νοιάζει εμάς, πόσα μέλη ειναι ενεργα .. και ποσα απέμειναν ... κλπ. Μήπως εσένα σε ενδιαφέρει για άλλους σκοπούς ? Για μένα .. λίγοι και καλοί αρκούν. Αν θέλεις φτιάξε ενα σαιτ δικό σου .. και όλα θα ειναι μια χαρα.
8. Αν ομως δεν έχεις τέτοιους σκοπούς ... ε .. μηπως το πολυ ιντερνετ κάνει κακό ? Να ένα ερώτημα και για το φόρουμ .. Παν μέτρον άριστον ειπαμε ... Και οκ, ειναι ενας χώρος φαντασιακός πέραν των άλλων, δεν λέω ... αλλα βρε παιδί μου .. και βιρτσουαλ διαμάχες εξουσίας ... παραείναι ... :):)

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.


[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : thank στις 15-01-2006 21:14 ]
#13   
Davidoff
Περαστική Νότα
Chat
15.01.2006, 21:07
Αγαπητέ κ. Θάνο...
Αντιλαμβάνομαι την αγανάχτησή σου και ζητάω συγγνώμη γιά τον υπέρμετρό μου ζήλο και την όποια ενόχληση, αλλά...Γιατί, μετά απο τόσες διαγραφές, θα ήμουνα ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως θα παραμείνει, να διαβαστεί το μήνυμά μου ;
" Παρουσιάζουν εικόνα καταστροφής ;;;;;" Ανύπαρκτη, εννοείς ;! Η εικόνα φταίει ή τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ;
Οσο για το :"Οι άνθρωποι εδώ μέσα...", τι να υποθέσω ; Πως δε με κατατάσσετε, ορισμένοι, στο ανθρώπινο δυναμικό ;! Μάλλον, λόγω καλπάζοντος εκνευρισμού σου, παραφέρεσαι ! Ας είναι...Τη βολή σας, παιδιά ! Και τα οφέλη σας !
Α... Δεν κατάφερες να μ εκνευρίσεις ! Με διασκέδασες όμως αρκετά ! Νάσαι καλά !
Καλή σου νύχτα !
ΥΓ Οσο για τη διαγραφή μου, θα τη δεχτώ αγόγγυστα, αν μαζέψετε υπογραφές απ τα μέλη, σε ποσοστό άνω του 50% (περίπου, δηλαδή :10000 !)


[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Davidoff στις 15-01-2006 21:14 ]
#14   
Davidoff
Περαστική Νότα
Chat
15.01.2006, 21:17
Επίσης ζητάω συγγνώμη απ όσα μέλη ενόχλησα με ΠΜ, αλλά το λόγο τον εξέθεσα πιό πάνω.Ευχαριστώ γιά την κατανόηση και την υπομονή σας !

Σπήλιος
#15   
Orfeus
Μουσικοπαραδεισένιος
Chat
15.01.2006, 21:18
Υποθέτω ότι -αφού είμαι και έγώ παραλήπτης Προσωπικών Μηνυμάτων- αυτό το "χειροκροτητές" και "εν τύψεις σιωπούντες" πάει και σε μένα!!!

Λοιπόν κοίταξε. Απλά και σταράτα πράγματα.....
Με τον Jorge είμαστε φίλοι. Εκτιμάμε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι κάτι που δεν μας το χάρισε κανείς. Το κερδίσαμε!!!!

Όταν λοιπόν ενοχλούν τους φίλους μου, εκνευρίζομαι!!!!!


#16   
thank
Σολίστ
Chat
15.01.2006, 21:31
Quote:

Το μέλος Davidoff στις 15-01-2006 στις 21:07 έγραψε:

Αγαπητέ κ. Θάνο...
.................
.........................
Ας είναι...Τη βολή σας, παιδιά ! Και τα οφέλη σας !
Α... Δεν κατάφερες να μ εκνευρίσεις ! Με διασκέδασες όμως αρκετά ! Νάσαι καλά !
Καλή σου νύχτα !
ΥΓ Οσο για τη διαγραφή μου, θα τη δεχτώ αγόγγυστα, αν μαζέψετε υπογραφές απ τα μέλη, σε ποσοστό άνω του 50% (περίπου, δηλαδή :10000 !)
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Davidoff στις 15-01-2006 21:14 ]
Μαλιστα ..... Ας απολαυσουμε εμείς τα "οφέλη" μας, η αλήθεια ειναι πως η απάντησή σου αυτή βοηθά στο όποιο ψυχρογράφημά σου. Οι εμρηνείες είναι 2. Η όντως έχεις ανάγκη κάποιας υποστήριξης - πάντα στα πλαισια σύγχρονων, ανθρώπινων μεθόδων που σέβονται τη διαφορετικότητα και την ιδιομορφία των ψυχικών διεργασιών, ή εισαι αδίστακτος. Η και τα 2. (ή κάπου στη μέση). Επίσης, πρόσεχε τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς σου, γιατι αν ποτέ δεχτείς νομικές συνέπειες, θα έχεις να αιτιολογήσεις και αυτό, τουλάχιστον από μέρους μου.

Η συγνώμη, μη αποδεκτή.
#17   
Davidoff
Περαστική Νότα
Chat
15.01.2006, 21:40
Χαίρομαι για το συγχρονισμό σας ! Ειλικρινά ! Πάντα τέτοια ! Τέλος !!!
#18   
AT
Συγχορδία Μινόρε
Chat
15.01.2006, 21:51
Βρίσκω τουλάχιστον οικτρούς κάποιους από τους άνωθεν χαρακτηρισμούς, εκατέρωθεν… επίσης, πολύ κλασσικό φαινόμενο το να υπερασπίζεσαι κάποιον από καθαρή συμπάθεια, εθελοτυφλώντας…. Ακόμη πιο κλασσικό το να τον υπερασπίζεσαι ασχέτως δικαίου ή μη… και κλασσικότερο όλων το «δε μας παρατάς αν σε αδικήσανε ρε φίλε… μας ταράζεις την ησυχία…και αυτό εμείς το βρίσκουμε ασυγχώρητο!!!» Θαύμα σας βρίσκω!!!!

Το καλύτερο δε (και αγαπημένο μου όλων) είναι η στρέβλωση της αλήθειας με μισές παρεχόμενες πληροφορίες…. Η κατηγορία άλλων για διπλοπροσωπία, χωρίς να τσεκάρουμε πρώτα πόσα κεφάλια διαθέτουμε εμείς οι ίδιοι… και η ψευτο-ανωτερότητα… ίσως και εκατέρωθεν…

Βέβαια, εγώ θεωρώ σημαντικότερο όλων την πρόθεση!!! Υπάρχει η ψευτο-ανωτερότητα προσπαθώντας κάποιος να κρατήσει-συγκρατήσει τον εαυτό του… αλλά υπάρχει εκείνη που γίνεται για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις…. Αλήθεια, εσείς τι προτιμάτε???

Συγνώμη για την πικρία…. Αλλά είναι η μόνη γεύση όταν βλέπω τέτοια….

Εντυπωσιάστηκα που ο ακριβοδίκαιος διαχειριστής αυτού του σάιτ, άνοιξε αυτό το θέμα συζήτησης με πρώτο κείμενο την θέση ότι: διέγραψε μια διαμαρτυρία καθότι ήταν σε λάθος θέση!!! …. Ήταν φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να την μεταφέρει στη θέση (επιδεικνύοντας αληθινή ανωτερότητα…) ή εξαιρετικά ενοχλητική…

Απέχω αρκετό καιρό από το σάιτ, λόγο αποστροφής μου στην έλλειψη διαλλακτικότητας και ενγεννούς ευγένειας στη συμπεριφορά του διαχειριστή, και μόνο!!! Επισκέπτομαι τη σελίδα σας, αραιά και που, αναμένοντας το τελευταίο μου απεσταλθέν κείμενο προς δημοσίευση (Εκτός και αν δεν θα έπρεπε, κατά την κρίση του διαχειριστή…), πριν τον προσωπικό μας διαπληκτισμό…

Βρίσκω φοβερά οικτρό, το να λες πως κάποιος προσπαθεί να σε διασύρει και να κάνει ζημιά στην ιστοσελίδα σου, όταν έχει τόσο συγκεκριμέα αιτήματα… δεν λέω πως ίσως είναι σωστός ο τρόπος να ανακοινώνει σε χίλια-δύο μέρη-θέσεις την ίδια ανακοίνωση…. Αλλά αυτό αποδεικνύει τουλάχιστον τον φόβο και το άγχος του πως θα φιμωθεί…. Λέτε να έχει τόσο άγχος… χωρίς αιτία κι αφορμή;;;;;;

Βρίσκω φαιδρό, και ΑΓΕΝΕΣ σε προσωπική κόντρα, να μην ανακοινώνεις στον άλλον την διαγραφή του και των κειμένων του, αλλά να πρέπει να ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ για να το πληροφορηθεί!!!!

Βρίσκω ΑΓΕΝΕΣ…. Να ρωτώ δημόσια τον διαχειριστή και να μην μου απαντά!!! Να επιμένω
Σε απάντησή του, στέλνοντας ΠΜ, λέγοντας πως «θα εκτιμούσα μια απάντηση»… --για να μην τον εκθέσω δημόσια…-- και να εισπράττω φυσικά σε ΠΜ (διότι δημοσίως δεν θα εκφραζόταν τοιουτοτρόπως…) τη «απάντησή μου»… ξεκινώντας επακριβώς με τις λέξεις: “ Μετά από τέτοια συμπεριφορά περιμένεις και απάντηση; Καλύτερα να πας κάπου αλλού κοπέλα μου …” Θεωρώ τουλάχιστον τραγελαφικό, όταν μου δήλωσε πως τον αδίκησα διότι δεν τον ρώτησα ούτε μια στιγμή τι μπορεί να έχει συμβεί…. Και του ζήτησα εκ των υστέρων να μου πει… και πως αν πράγματι τον έχω αδικήσει, θα βγω δημόσια να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη… έλαβα το ακόμη πιο εκπληκτικό (για κάποιον με το ρόλο του διαχειριστή,,,) “ Την άλλη μεριά δεν πρόκειται πλέον να την ακούσεις γιατί νιώθω οτι είσαι εμπαθής και δεν υπάρχει περίπτωση να κρίνεις αμερόληπτα. Και λογικό είναι... ” (?!!) και… “Δε με ενδιαφέρει να ζητήσεις καμιά συγγνώμη…”

Και τέλος… θα ήθελα να δηλώσω πως είναι θλιβερό να μου δηλώνει καμαρώνοντας πως “ όταν δεν γνωρίζεις πως ο πυρήνας του ΜΗ αποτελείται από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη και "μιλούν" ο ένας στον άλλον. ” ….υπονοώντας, πως το πρώην μέλος για το οποίο γίνεται όλη η συζήτηση… έχοντας νεοεισαχθεί με νέο ψευδώνυμο για χρονικό διάστημα άνω του ενός μηνός…. Και δίχως να έχει δημιουργήσει κάποιο νέο πρόβλημα… βρέθηκε κάποιος ή κάποιοι με την «ανώτερη διάθεση» να τον “καρφώσουν” εν ολίγοις…

Υπέροχος ο δικαστής σας….

Τελειώνοντας, επειδή θα βρεθούν κάποιοι να υπερασπιστούν ότι μεμονωμένες εκφράσεις είναι κίτρινος τύπος… ο διάλογος, είναι στη διάθεση όποιου το επιθυμεί να με ελέγξει… ας μου δώσει το μέηλ του να του το αποστείλω…

Και αν μετά το σημερινό «κρίνει» ο διαχειριστής (αν δεν έχει ήδη προαποφασιστεί…) πως το τελευταίο κείμενο που είχα αποστείλει δεν θα δημοσιευθεί… θα ήθελα να το γνωρίζω για να μην επισκέπτομαι καθόλου αυτόν τον χώρο….


Η ευγένεια και η εκτίμηση, είναι αμοιβαία συναισθήματα που κερδίζονται!!!
Η συνύπαρξη δε, θέλει ουσιαστική ανωτερότητα… και παραδειγματισμό από ακείνον που το απαιτεί… όπως η καλή διάθεση και το χιούμορ που εξομαλύνει τις εντάσεις…
Εκτός και αν…. τα ξέρω και αυτά λάθος…

Καλό σας βράδυ!!!!

#19   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
15.01.2006, 21:55
Quote:

Το μέλος thank στις 15-01-2006 στις 20:53 έγραψε:

μηπως το πολυ ιντερνετ κάνει κακό ? ...
Ναι Θάνο μου, κάνει...
#20   


Αυτά τα διάβασες;