ελληνική μουσική
318 online   ·  209.027 μέλη

17/1: Συναυλία με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ

gate
MusicHeaven Guru
Chat
17.01.2006, 10:31
Σήμερα, Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2006, το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού ΚΑΠΠΑ διοργανώνει συναυλία με τη συμμετοχή πολλών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην "ΙΕΡΑ ΟΔΟ" (Ιερά Οδός 18-20). Διοργανώνεται με ευθύνη της Λίνας Νικολακοπούλου και θα λάβουν μέρος επίσης: οι συνθέτες και οι ερμηνευτές:
Λίνα Νικολακοπούλου, Σταμάτης Κραουνάκης, Νίκος Αντύπας, Αντώνης Μιτζέλος, Γιάννης Σπάθας, Χρόνης Αηδονίδης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ηρώ, Βασίλης Λέκκας, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σπείρα -Σπείρα, Τρίφωνο, Γ.Χριστοδούλου.

Περισσότερες λεπτομέρειες:
τετραήμερο πολιτισμού της διαφορετικότητας
#1   
XeniaRodo
Βετεράνος
Chat
17.01.2006, 13:53
Άκουσα ότι η συναυλία είναι παράλληλα αφιέρωμα στη Nικολακοπούλου.

Eπίσης έμαθα ότι το εισιτήριο έχει 20-25 ευρώ, κάτι που μου φαίνεται υπερβολικό για εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα...

Eπίσης άκουσα ότι αρχίζει στις 9.
#2   
gate
MusicHeaven Guru
Chat
17.01.2006, 20:49
Καλά τα έμαθες Ξένια.
Ουσιαστικά πρόκειται για αφιέρωμα στην Νικολακοπούλου, αφού μόνο τραγούδια της θα ακουστούν από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες σήμερα!
Επίσης πράγματι θα αρχίσει στις 21:00, δηλαδή σε ένα τεταρτάκι από τώρα... Προλαβαίνετε άνετα...Θα αργήσει να τελειώσει...

Όσον αφορά στα εισιτήρια, μάλλον είναι λογικό να είναι τσιμπημένη η τιμή, ακριβώς επειδή είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα η εκδήλωση.... Τουλάχιστον να τα δώσουμε, αλλά να ξέρουμε ότι θα πάνε για σκοπό που αξίζει!
(Συμπληρωματικά αναφέρω ότι γνωρίζω πως κανένας ερμηνευτής δεν πληρώνεται από τη συμμετοχή του αυτή ασφαλώς, παρά μόνο οι μουσικοί που θα τους συνοδεύσουν)

Το πιο όμορφο της εκδήλωσης νομίζω πως θα είναι η στιγμή που οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες που ζουν και κυκλοφορούν με αναπηρικά καροτσάκια, θα χορέψουν...μ' αυτόν ακριβώς τον τρόπο... τραγούδια της Νικολακοπούλου στην αρχή του προγράμματος!


#3   


Αυτά τα διάβασες;