Σε λίγους μήνες θα γίνω θεία

και μιάς που δε νπμίζω πως θα μπορούσα ποτέ μου να γίνω μητέρα - φοβάμαι - κυριολεκτικά λαχταρώ να δω και να βοηθήσω στο να ''περάσουν γεννιά'' ορισμένα πολύ αγαπημένα τραγούδια , πολύ αγαπημένων καλλιτεχνών ....
Συγγνώμη για αυτό που θα πω κύριε συντονιστά Χόρχε

μα θεωρώ κάπως ''άστοχη'' την ερώτηση αφού το τι θα ακούγεται μετά από 50 χρόνια λόγου χάρη , δεν είναι κάτι σαφές ούτε μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά ...
Εσείς φίλτατε μπορεί π.χ. να ακούτε ένα ''παλιό'' τραγούδι φανατικά μαζί με κάποιους γνωστούς σας και εγώ να μην γνωρίζω καν την ύπαρξή του ...
Ελπίζω να καταλαβαίνετετι θέλω να πωκαι με τη διάθεση λέω όλα τα παραπάνω ....
Τα ανήψια μου λοιπόν , θα ήθελα να ''μεταλάβουν'' τα άπαντα των Ιωαννίδη , Μάλαμα , Θ.Παπακωνσταντίνου , Χατζιδάκι , Θεοδωράκη , Λάντσια και Ρεμπούτσικα , κυρίως ...
Ήδη τους βάζω να ακούνε από την κοιλιά της μαμάς τους τον δίσκο ''Ο δρόμος , ο χρόνος και ο πόνος '' του Αλκίνοου Ιωαννίδη και η αδερφή μου - η μάνα τους - που ακούει αυτό που λέμε ''ελληνικό ποπ'' είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού , η καημένη , με αποτέλεσμα να παίζουμε μέσα στο σπίτι κυνηγητό μια 28χρονη και μια 20χρονη

......
Τέλος πάντων , πάλι ξέφυγα ...
Κάντε μια περίληψη των όσων είπα

!!!...