Προσωπική - ταπεινή - υποκειμενική άποψη :
ΝΤΕΜΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ, με διαφορά από τους άλλους !!! Σάς προτείνω να ακούσετε τα φωνητικά που έκανε ως τραγουδιστής των APHRODITES CHILD και ... θα καταλάβετε !!! Τα σπάνια [ιδίως για την Ελλάδα] φωνητικά του έχουν επιρροές ακόμη .... και από τη Βυζαντινή μουσική !!!!!
Περαιτέρω ... Όταν ήμουν έφηβος - εκεί στα 80ς - μαγευόμουν όποτε άκουγα τη φωνή του ΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ από τους SPITFIRE [που μετονομάσθηκαν σε Speedfire]. Και, πραγματικά, μού έκανε εντύπωση που ένας Έλληνας τραγουδούσε με τόσο σωστό και πειστικό τρόπο χέβι μέταλ !!! Νομίζω ότι δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα από Βρετανούς ή Αμερικάνους ομότεχνούς του !!! Θυμάμαι, επίσης, ότι, μόλις οι SPITFIRE έβγαλαν τον πρώτο δίσκο, ο Ντίνος Κωστάκης έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και από τότε σταμάτησε να τραγουδάει [ή, έστω, σταμάτησε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να τραγουδάσει] και η μπάντα πήρε καινούριο τραγουδιστή. Αλήθεια, τι κάνει αυτό το παλικάρι ??? Ξέρει κανείς ??? Μετά τους Spitfire τραγούδησε ξανά ή τα παράτησε ??? Αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες ........... θα είναι μεγάλη μου χαρά αν τις παραθέσει 

Τέλος ..... Όταν ήμουν φοιτητής - εκεί στις αρχές των 90ς - στη Θεσσαλονίκη, το ραδιοφωνάκι μου στο φοιτητικό μου δωμάτιο ήταν μονίμως συντονισμένο στο ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, που έπαιζε ακατάπαυστα ροκ, με έμφαση στο κλασικό ροκ [αυτός ο σταθμός, παρόλο που εδώ και πολλά χρόνια δεν υφίσταται .... παραμένει μία από τις μεγάλες μου ραδιοφωνικές αγάπες που δεν πρόκειται να σβήσουν

]. Ο εν λόγω σταθμός έπαιζε συχνά τον δίσκο που έβγαλαν από κοινού δύο Σαλονικιώτικα συγκροτήματα, οι ΜΩΒ και οι ΔΕΛΤΑ !!!! Και μού είχε κάνει εντύπωση στους ΔΕΛΤΑ η φωνή της κοπέλας που τραγουδούσε [ιδίως σε ένα πολύ όμορφο αγγλόφωνο τραγούδι που λεγόταν Oh Johny ή κάπως έτσι] !!! Νομίζω ότι δεν έχω ακούσει καλύτερα γυναικεία ροκ φωνητικά σε ελληνική μπάντα ..................................