ελληνική μουσική
    279 online   ·  210.873 μέλη

    Εντυπώσεις: Γιάννης Ζουγανέλλης στο Ζυγό

    johnnyguitar
    12.01.2008, 15:20
    Χτες καταφερα επιτελους και πηγα στο Ζυγο!Δεν ειχα κλεισει τραπεζι,αλλα πηγα νωρις και καταφερα να χωθω σε κατι καρεκλακια πανω απο τη σκηνη απο τη μερια του ηχοληπτη.Δε θα σας κρυψω οτι για το Ζουγα ηθελα να παω και για Σταροβα-Μπουλα.Οι υπολοιποι μουσικοι-Μαχαιριτσας,Παπακωνσταντινου,Αλκης κτλ-ωραιοι,αλλα κοντευω τα 30 παιζω μουσικη τη μιση μου ζωη και δεν απολαμβανω πλεον χιλιοειπομενα κομματακια με σουρεαλ στιχους αγαπης.Χωρις να θελω να μειωσω κανεναν βεβαια,απλα εμενα δε με εκφραζει.Η τριαδα ομως-Γιαννης,Δημητρης,Σακης-ειναι ασυγκριτοι.Ο τροπος που αλληλοκραζονται με πρωτοτυπο χιουμορ τη μια στιγμη και αμεσως μετα σοβαρευουν και εκφραζουν την ακομη πιο πρωτοτυπη τους τεχνη ειναι μοναδικος.Ο Γιαννης αναβλυζει ενεργεια και δημιουργικοτητα.Βγαζει πιο πολλη μουσικη προσποιουμενος οτι παιζει τουμπα στο μικροφωνο απο οτι θα βγαλει ο περισσοτερος κοσμος στη ζωη του.Απο ολο το ελληνικο στερεωμα,ειναι ο καλλιτεχνης που εκτιμω περισσοτερο.Τοσο για την ανεξαντλητη δημιουργικοτητα του και το πηγαιο αλλα και πολυ δουλεμενο ταλεντο του,αλλα και για το εργο του-με τα παιδια και τους κωφαλαλους κτλ.Εβλεπα το Σταροβα απροσωπο μεν αλλα με ματια ετοιμα να γελασουν στη σκηνη να του λεει:Ρε Γιαννη πιασε μια καραφλα νερο οπως θα`ρχεσαι και σκεφτομουν ποσο θα μ`αρεσε να ημουν και γω αλλος ενας στην παρεα τους.Πραγματικα πιστευω πως μονο καλα πραματα μπορει να αποκομισει κανεις αμα παρακολουθησει το Γιαννη.
    Δεν ειναι καποια διαφημηση για το μαγαζι ή το σοου.Απλα και ειλικρινα εκτιμω βαθυτατα αυτον τον ανθρωπο και ηθελα να το εκφρασω μεσα απο το site.Κορυφαια επισης στιγμη ηταν το shine on you crazy diamond απο το Σταροβα.Χωρις να θελω να αδικησω κανενα,ξαναλεω οτι ολοι οι μουσικοι,μεγαλοι και μικροι,ειναι απιθανοι και ολη η παρασταση αξιζει να τη βλεπεις καθε μερα.Αλλα για μενα η λιγη ωρα που ανεβαινει στη σκηνη ο Γιαννης-γιατι ειμαι απληστος και θα ηθελα να ειναι μονιμα απανω-ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε ελληνικη μουσικη σκηνη.Γιαννη σε ευχαριστω για τις πανεμορφες στιγμες που μας εχεις χαρισει.Ποτε μη σταματησεις να δημιουργεις,ποτε μη σταματησεις να γελας!!!

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 13-01-2008 15:05 ]


    Termite
    13.01.2008, 12:35
    Αγαπητέ φίλε, δε θα μπορούσα παρα να συμφωνήσω με όλα όσα έγραψες. Τυχαίνει να γνωριζόμαστε με τον Γιάννη και σε πληροφορώ οτι το αστείρευτο αυτο ταλέντο του το βγάζει ανα πάσα στιγμη. Στην συνέντευξη που του εκανα για το site μας είπε πολλά που ίσως να τα βρεις ενδιαφέροντα. Ρίξε μια ματια!
    johnnyguitar
    13.01.2008, 20:26
    Termite σε ζηλευω!Διαβασα τη συνεντευξη και ειχα ενα κολλημενο χαμογελο στη μουρη!Εισαι τουλαχιστον πολυ τυχερος ανθρωπος που εκανες τετοια κουβεντα με το Γιαννη και ακομα πιο τυχερος αν συνεχιζεις να κρατας επαφες μαζι του.Αληθεια πιστευω οτι οσο κανεις ειναι διπλα σ`αυτον τον Ανθρωπο (σκοπιμα το κεφαλαιο Α) συνεχως κερδιζει και βελτιωνεται.Παρεπιπτοντως μ`αρεσε πολυ η μουσικη στο site Χαρδαλιας.Φανταζομαι οτι εισαι εσυ,οποτε...Μπραβο!Αν οπως παιζει η μουσικη σου μου ερθει καμια κιθαριστικη εμπνευση να την γραψω να σου τη στειλω ή θα μου χτυπαει την πορτα ο εισαγγελεας?

    Υ.Γ. Αν και οποτε κανεις site με το Γιαννη,εννοειται πως περιμενω ειδοποιηση μαζι με βεγγαλικα,σαμπανια και τα παραλκομενα
    Termite
    13.01.2008, 21:00
    johnyguitar, σαφώς και κρατάω επαφή με το Γιάννη...

    Ναι η μουσική ειναι δική μου...οτι θέλεις να μου στείλεις ευπρόσδεκτο...θα χαρώ να το "ντύσω"
    johnnyguitar
    13.01.2008, 21:32
    Cool!Παω τωρα να δω το ας περιμενουν οι γυναικες και θα σου στειλω μια ιδεουλα εν ευθετω χρονο!