ελληνική μουσική
    866 online   ·  210.851 μέλη

    Οι -χωρίς Hanneman- Slayer

    trelakias
    30.10.2013, 15:29

    Οι Slayer αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη περιοδεία τους σε Ευρώπη και νότια Αμερική, ακόμη και αφού πέθανε ο Jeff, τιμώντας τον παράλληλα κατά κάποιο τρόπο.  Ωστόσο σε δημοσιεύματα φαίνονται κάπως προβληματισμένοι...

    -  Μετά την περιοδεία τους ο Tom Araya τονίζει πως έχουν πολλά να συζητήσουν και να καθίσουν μαζί να αποφασίσουν πως θα συνεχίσει η μπάντα στο εξής αλλά και αν θα συνεχίσει.  

    -  O Paul Bostaph φαίνεται να θέλει να συνεχιστεί η πορεία των Slayer καθώς ο Jeff αυτό θα ήθελε και θα τον τιμούσε.  Υπάρχουν αρκετοί fans που είναι υπερ και άλλοι που είναι κατά σε αυτό.  Ο ίδιος έχει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς ναι μεν παίζει ξανά με στους Slayer αλλά χωρίς τον Jeff.

    -  O Kerry King, αν και παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να κάνουν περιοδεία μετά από το τραγικό γεγονός, λέει:  "Στο τέλος της ημέρας, αυτή είναι η δουλειά μου, πρέπει να βγάλω χρήματα για τον εαυτό μου, τα υπόλοιπα μέλη και την ομάδα των Slayer".

    Όλοι τους παραδέχονται σε γενικές γραμμές ότι ο θάνατος του Hanneman άλλαξε πολλά και η περιοδεία χωρίς αυτόν είναι πολύ δύσκολη υπόθεση...  Για το μέλλον της μπάντας όμως δεν δείχνουν αποφασισμένοι.

    Πηγές:

    http://www.rocking.gr/news/Kerry-King-afti-einai-i-douleia-mou/17813/

    http://www.blabbermouth.net/news/


    tallos
    30.10.2013, 20:41
    O Bostaph γιατι γυρισε;αφου ειχαν πει ότι καλος είναι αλλα δεν είναι σαν τον LOMBARDO.ενταξει δικιο εχουν αλλα είναι σαν να τον φτυσαν για να ξαναπαρουν τον LOMBARDO και όταν τους ξαναπαρατησε γυρισαν παλι στον Bostaph.Εγωισμο δεν εχει;