ελληνική μουσική
    1004 online   ·  210.856 μέλη

    24/3 Dim DJ + Bubble One + Fantom @ Boutique - Thessaloniki

    djsets
    21.03.2006, 15:05
    WE LOVE FRIDAYS - FRIDAY 24 MARCH DIM DJ + BUBBLE ONE + FANTOM @ CLUB BOUTIQUE - THESSALONIKI. Τα “We Love Fridays” guestings συνεχίζονται. Το djsets.gr σε συνεργασία με το club Boutique παρουσιάζει: “We Love Fridays” - part II. Παρασκευή 24 Μαρτίου οι DIM DJ, BUBBLE ONE & FANTOM στιγματίζουν την νύχτα με exclusive tunes. Are you ready to provide your fresh outlook? Κερδίστε 20 free pass…

    Το djsets ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του στα πρώτα events “We Love Fridays”. Γι’αυτόν τον λόγο για τον μήνα Μάρτιο, μεγαλώνει την οικογένεια του και φέρνει καλεσμένους djs όχι μόνο από Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες πόλεις. Οι Παρασκευές συνεχίζουν να χρωματίζονται με ποικιλόμορφα tunes από electro, Techno, house, και progressive ακούσματα.


    FRIDAY 24 MARCH

    - DIM DJ
    ( Relax Recs / www.relaxrecs.gr )

    - BUBBLE ONE
    ( Non / www.non-net.com )

    - FANTOM
    ( www.progressmode.com )

    @ BOUTIQUE - THESSALONIKI


    3 K. Oikonomou str. (city gate area)

    Tel. 2310 526251

    Είσοδος: 10 euros (drink included)
    Doors open: 00:00


    Στείλτε μας 24/3 WE LOVE FRIDAYS - το ονοματεπώνυμο σας στο info@djsets.gr και οι 20 πρώτοι θα κερδίσουν 20 διπλά FREE PASS!


    RADIO SUPPORT:
    88miso (Θεσσαλονίκη)
    www.88miso.gr




    Dim DJ:
    Η αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική, ήταν η κινητήρια δύναμη για να ξεκινήσει το Djing το 1992, όπου και εργάστηκε ανεξάρτητα σε διάφορα events.Το επόμενο βήμα περιελάμβανε ραδιοφωνική παραγωγή, παραγωγές και Djing όπου για δυο συνεχόμενα χρόνια ήταν resident στα “Brainstorm” party (1994-96). Νιώθοντας ότι η electro / Techno σκηνή στην Θεσσαλονίκη χρειάζεται περισσότερη δράση και πρωτοβουλία για να βρίσκεσαι “εμπλεκόμενος”, o DimDJ πλοήγησε τα “Dynamic Output” parties το 1997 (μαζί με τον DJ Tony). Το επόμενο μεγάλο βήμα ήταν η εκτέλεση του οράματος του, για την Relax recordings (δισκογραφική και parties) μαζί με τον DJ PiCi (aka Decades/Poeta Negra records).Αυτά τα parties οργανώθηκαν για να διεγείρουν τον κόσμο της πόλης με το να παρουσιάζουν και να αποδείξουν ένα συνολικά καινούριο τρόπο το να ακούγεται και να νοιώθεται η ηλεκτρονική μουσική. Στην προσπάθεια να πετύχει αυτό, τα gigs πρόσφεραν ποιοτικούς Techno DJs από την διεθνή Techno σκηνή, όπως Pacou, Adam Beyer, Filippo Naughty Moscatello, Paula Temple, Dave Angel, Jamie Morris, Miss Yetti και Derrick May τα οποία ήταν πολύ έντονα στην επιρροή τους. Η Relax Recordings στην ουσία δραστηριοποιήθηκε το 1999.Ο DimDJ έχει διάφορες παραγωγές με πολλά ονόματα, όπως Magnet, Outputform, Epidemic Elements (με τον PiCi), James Enox.Τα dj sets του καλύπτουν ευρέα ακτίνα από διάφορα είδη την Techno, από το πιο “deep” και minimal μέχρι τα πιο συναρπαστικά percussive και σκληρά tribal ηχοχρώματα.Αυτή η ανάμιξη συνδυάζεται με τεχνικές επιδεξιότητες και την αγάπη του να χρησιμοποιεί FX πάντα όταν δουλεύει το dancefloor με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Discography:
    v/a - regroovable market/magnet (aka dimdj) : run for me :rubber recordings [CD format] 1999
    v/a - fragments 4/dimdj: forum :poeta negra [CD format] 1999
    outputform (aka dimdj) /miniLP @ peoplesound.com (U.K.) [CD format] 2000
    v/a /dimdj: performance :home electronics vol.2 [CD format] 2000
    epidemic elements (aka dimdj and dj pici) /low-ptn e.p. :relax recordings [12"] 2001
    v/a-epidemic elements (aka dimdj dj pici)/options version :la musique de flux [CD format] 2002
    Tekkie meets epidemic elements (aka dimdj,dj pici & lego j) /converging horizons:relax recordings [12"] 2002
    v/a-james enox/exon and telephonika (aka dimdj)relax recsordings [CD format] 2003
    DIMDJ-drive lost [CD album] relax recordings 2003



    Bubble One:
    Ευστράτιος Δημητρακόπουλος. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 28-10-77. Ξεκίνησε να ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική το 1993. Το 1995 μετά από πρόσκληση φίλου του και μετέπειτα συνεργάτη του DJ FANTOM, ξεκινάει μαζί του ραδιοφωνικές εκπομπές στον σταθμό του SUPER FM 108 και ταυτόχρονα γίνεται μέλος τις ομάδας PROGRESS MODE κάνοντας έτσι και τις πρώτες εμφανίσεις του ως dj. Ακολουθούν dj sets σε πολλά mobile parties στα πιο σημαντικά clubs της Θεσσαλονίκης καθώς και στο εξωτερικό. Το 1996 σημαντική στιγμή ήταν η διοργάνωση ενός από τα μεγαλύτερα open air parties που έχουν γίνει ποτέ στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία του Δήμου Ευόσμου, για φιλανθρωπικούς σκοπούς με την συμμετοχή των πιο αξιόλογων καλλιτεχνών της εποχής. Καθοριστική ήταν η γνωριμία του με τον Σάββα Γεωργιάδη (dj savage) ιδιοκτήτη του “KINETIK record shop“ και μιας από τις πρώτες Techno δισκογραφικές εταιρείες της Ελλάδας “KINETIK records”, κάνοντας έτσι και την πρώτη του επαφή με την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. To 2000 μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω σπουδών, μετακομίζει στο Βόλο για επαγγελματικούς λόγους και ξεκινάει να ασχολείται ξανά με την ηλεκτρονική μουσική κυρίως ως αυτοδίδακτος παραγωγός. Ταυτόχρονα γίνεται μέλος του NON music network και έτσι ξεκινάει ξανά τις εμφανίσεις του ως dj. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει την δικιά του βραδιά ως resident dj στα ΝΟΝ network nights parties στο Βόλο, που γίνονται κάθε μήνα στο bar Posh καθώς και dj sets σε πολλά ΝΟΝ events σε ολόκληρη την Ελλάδα.Ταυτόχρονα έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα ως παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής αποτελώντας έτσι έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νέους καλλιτέχνες έχοντας ήδη στο ενεργητικό του τρία releases σε labels της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    DISCOGRAPHY
    Stratos - Bubble one
    Preset records. 001 (Greece)
    Stratos - Mrz e.p
    Kickboxer records 06 (Cologne -Germany)
    Stratos - Heartbeats
    In fact records (6 tracks net cd) …coming soon…



    Fantom:
    Ο Χρύσανθος Κασλής (ή αλλιώς Fantom), γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976, είναι γνωστός ως ο «αυθεντικός» DJ της ομάδας Progress Mode, της οποίας αποτελεί ιδρυτικό μέλος από τη σύστασή της έως σήμερα. Ανασκοπικά, άρχισε να «στροβιλίζει» Hardcore & Jungle βινύλιο το 1992, αλλά οι μουσικές του κλίσεις και προτιμήσεις προοδευτικά μπλέχτηκαν με το Acid and Teck House, για το οποίο έγινε με τον καιρό αναγνωρίσιμος σε πλήθος ιδιωτικών party. Σαν απόδειξη των παραπάνω μερικές από τις προαναφερθείσες εκδηλώσεις έλαβαν χώρο στα εξής μέρη: «Face»(Αθήνα), «Dragoste» (Αθήνα), «Island» (Αθήνα), «Analog» (Θεσσαλονίκη), «Insomnia» (Θεσσαλονίκη), «Maroko» (Θεσσαλονίκη), «Daily» (Θεσσαλονίκη), «Art House» (Μύλος, Θεσσαλονίκη), «Babewatch» (Χαλκιδική), «Almyra» (Χαλκιδική), «Hook» (Πειραιάς), «Χ-Pose» (Σέρρες), «Posh» (Βόλος), «Παλαιό Αστεροσκοπείο» (Θεσσαλονίκη) και στο σύνολο της κάθε εκδήλωση φιλοξένησε κατά μέσο όρο: 1600 άτομα σε κάθε τοποθεσία. Καθώς συνέχιζε να παρίσταται/ εργάζεται παντού στην Ελλάδα ξεκινώντας το 1995, και για μια περίοδο περίπου δύο χρόνων ο Fantom επίσης φιλοξενήθηκε σε 4-ώρο πρόγραμμα σ’ ένα γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (108 Super FM), τα Σάββατα και τις Κυριακές. O Fantom στην πορεία εργάστηκε σε φημισμένα clubs όπως: «Queen Danceteria» και «Dump Club». Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί ο Fantom έπαιξε δίπλα σε διάσημους DJs όπως: Akylla, Mikee, Mikele, Νίκο Πετρελάκη, Χρήστο-Ζ και άλλους. Επίσης σε πολλές εκδηλώσεις ο Fantom έχει μοιραστεί την «κονσόλα» του με πολλούς γνωστούς DJs, στους οποίους είναι και οι: Alex Neri («Kama Sutra» Italy), Kell (Denmark), Riccardo (Italy), Fabio, Christo K, Savage, Solar, Ison, επιπρόσθετα, οι P.A.’s of Universal Trilogy, AND.ID καθώς και ο Etostone. Το 1998, ο Fantom ήταν προσκληθείς στο Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό να παρέχει στο «K-Action Fashion Show» (που έγινε στο London’s Fashion Cafι) ένα επεξεργασμένο μουσικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα συνεργαζόταν και επέβλεπε τη μουσική επένδυση της παράστασης. Από το 1998 και έπειτα ο Fantom ήρθε στην Αθήνα και μέχρι σήμερα εργάζεται σε ποικίλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Party Mobile Services και το NON Team. Τα 3 περίπου τελευταία χρόνια ο Fantom ήρθε σε επαφή με την παραγωγή της ηλεκτρονικής μουσικής (περικλείοντας είδη μουσικής, ξεκινώντας από Trip-Hop & Breaks, έως Techno & Electro-Tech, ακόμα και επεκτεινόμενος σε Experimental μουσική). Σήμερα ο Fantom βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού της δικής του δισκογραφικής δουλειάς, η οποία θα φέρει το όνομα του Progress Mode (Team).





    Next events:

    ______________________

    Friday 31 March

    Kosmas Epsilon ( Audiotherapy Recs / www.music-box.gr )

    V-Sag ( www.music-box.gr )

    Duskie J ( Boz Boz Recs / www.music-box.gr )

    ______________________

    Friday 7 April

    Eelke Keijn ( NL)

    Stage Van Holland ( Sogchrome / www.djmovement.gr )

    Tash ( Sogchrome / Minimaldigital / www.djmovement.gr )

    ______________________