www.TeAr.gr
Κανείς δεν αξίζει το δάκρυ σου, κι αυτός που το αξίζει δεν σε κάνει να κλαίς
20 Φεβρουαρίου 2008, 16:29
Myspace
myspace profile  

Αργησα... έχω μπει κι αν έχω μπει σε site, εκεί όμως δεν είχα πάει και από ότι διαπίστωσα όλος ο κόσμος ήταν εκεί εκτός από μένα!!

Εχω profile, blog, και γενικά ασχολούμαι με όλα όσα μου προκαλούν ενδιαφέρον στο internet.

Μπήκα λοιπόν και στο myspace, αιτία ο φίλος μου ο Γιάννης που έχει τον ellinikosfm.com και που θέλει ντε και καλά να ξανά κάνω εκπομπές.

Λίγο η ανεργία (μήτηρ πάσης κακίας) λίγο που ε... το τραβάει ο οργανισμός μου λέω να το ξεκινήσω πάλι.

Μπήκα λοιπόν έκανα ένα profile και ξεκίνησα να το "σουλουπώνω" ... να βάλω και ένα background που να μ΄αρέσει, να βάλω και λίγο χρωματάκι, να προσθέσω και έναν Player... και ξεκίνησα να εχω φίλους!

Εβαλα την Εmma Shaplin στη λίστα! Που σκασίλα της μεγάλη δηλαδή, γιατί τα περισσότερα profile τα συντηρούν κάποιοι άσχετοι με τους καλλιτέχνες (ειδικά του βεληνεκούς της Emma) με βάλανε για φίλη τους κάποιοι που ούτε τους ήξερα, ούτε και είμαι σίγουρη ότι θέλω να τους μάθω. Τέλος πάντων μπήκα στο όλο κλίμα.

Ξέρω - λόγω της μουσικής - οτι πολλοί από το εδώ site είναι κι εκεί, έναν δύο τους εντόπισα και τους πέρασα στη λίστα ... μπορεί να μην ξέρουν καν ότι είμαι εγώ!.. η Ελίνα βρε κουτά εγώ είμαι!!

Αντε να δούμε ...

Υ.Γ.1 Οποιος ξέρει κολπάκια για να το φτιάξω καλύτερο, μπορεί να μου αφήσει μήνυμα όπου μπορεί δεκτές οι συμβουλές από τους παλιότερους.

Υ.Γ.2 Για όποιον εχει περιέργεια.. myspace

3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
e_tear
Elina
Βοηθάω τους τεμπέληδες
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/e_tear

Τα δάκρυα είναι τα μαργαριτάρια της ψυχής, είναι το μαξιλαράκι μεταξύ τρέλας και λογικής. Το ξέσπασμα, η αντίδραση, η δήλωση συναισθημάτων. Είναι δύσκολο να κρατήσουμε την ανθρωπιά μας ζωντανή, και τα ειλικρινή δάκρυα είναι η απόδειξη της ύπαρξής μας.<


Tags

English αγγλικά ελληνικά μετάφραση systran Love Valentine amour humor χιουμορ έρωτας βαλεντίνος myspace profile Vasilis Vasilhs Papakostantinoy Papakonstantinou Papakostantinou Papakonstantinoy Eleni tango mama video θηβαίος thivaios gynaika γυναίκα Αγιος Βασιλης δώρα αισθήματα άνθρωποι απόψεις σκέψεις ΑΜΕΑ χορός ιδιαίτεροι γατος ζωάκι φιλία θέατρο τέλος αθήνα καθολικώς διαμαρτυρόμενη blogger διαπιστώσεις για σένα blog Νάνα Μούσχουρη Αγάπησα agapisa nana moysxoyrh athina thessaloniki Αθήνα Θεσσαλονίκη Νανά Μούσχουρη Νανα Μουσχουρη Μουσκουρη Πειραιας Πειραιάς κορκολής ρούσση κορκολης ρουσση Peiraias pireas korkolis royssi ξεκίνημα αρχή welcome παράξενα χιούμορ πλατείες Αθήνα Πολιτική γκρίνια Σάββατο Τηλεόραση καθημερινότητα συναυλία καλλιμάρμαρο κάφροι ταξίδια κορινθος βόλτα θαλασσα
Επίσημοι αναγνώστες (1)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links
Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge