εκ των έσω
Η ζωή, οι παραξενιές και τα χούγια του admin
29 Οκτωβρίου 2009, 11:30
Πως ξεφτυλίζεται ένα site
διαφήμιση  internet  

 

Η παραπάνω εικόνα είναι από το αθλητικο site Sport24.gr και είναι η κλασική σελίδα ενός άρθρου.

Παρατηρήστε πόσο μικρό είναι το κείμενο του ρεπορτάζ και μετρήστε πόσες διαφημίσεις υπάρχουν στη σελίδα.

Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 16 διαφημίσεις. Κι αυτές μόνο στο πάνω μέρος της σελίδας! Αν μάλιστα κάνεις το λάθος να περάσεις το ποντίκι σου πάνω από μερικές εξ' αυτών, αυτές μεγαλώνουν καλύπτοντας ακόμα και το άρθρο.

 

ΥΓ. Και μετά κάποιοι εδώ μέσα γκρινιάζουν που εμφανίζεται διαφήμιση κάτω από τα posts.

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
18 Ιουλίου 2008, 00:16
Για τους φίλους του Βασίλη
Internet  Μουσική  

Όσοι αγαπάτε τον Βασίλη Καζούλλη, σίγουρα θα χαρείτε με το νέο.

Εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί το νέο website του Βασίλη, στην διεύθυνση www.kazoulis.gr. Προς το παρόν περιέχει βιογραφικό (σε 2 γλώσσες), πολλές φωτογραφίες, την προσωπική του δισκογραφία, 1 videoclip, 2 δείγματα τραγουδιών και τη συνέντευξη που είχε δώσει στο MusicHeaven. Σύντομα θα βάλουμε και βιβλίο εντυπώσεων ώστε να αφήνει όποιος θέλει την αφιέρωσή του στον Βασίλη.

Ορίστε και μια φωτογραφία - αλα Eric Clapton! - από την ενότητα Φωτογραφίες (θα βρείτε κι άλλες τέτοιες σπάνιες):

Όλοι οι fans του Βασίλη, ανάμεσά τους κι εμείς οι δημιουργοί του website, περιμένουμε - και απαιτούμε! - από την Νεκταρία (σ' έδωσα!) να φτιάξει τα υπόλοιπα videoclips και να περάσει τους στίχους και τα δείγματα από τα τόσα και τόσα πανέμορφα τραγούδια του Βασίλη Καζούλλη (με 2 λάμδα έχουμε πει ε;)

 

7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
09 Απριλίου 2008, 16:35
Σαν τον μετανάστη
Internet  

Η 15θήμερη αναρρωτική ξεκίνησε να μετράει από σήμερα, οπότε βγήκα από το νοσοκομείο και βρήκα το χρόνο για τις τελευταίες πινελιές σε ένα site που ετοιμάζω από τα Χριστούγεννα. 

Η πλάκα είναι πως τα γραφικά και ο κώδικας σχεδιάστηκαν σε αρκετά μέρη: Σε 3 στρατόπεδα, σε 2 στρατιωτικά νοσοκομεία, σε ένα φυλάκιο, στα Starbucks & σε ένα ξενοδοχείο. Σπίτι μου το δούλεψα μόνο λίγο εχθές...

Η συνεργασία που είχα με τον συνθέτη και μουσικό Μιχάλη Ανδρονίκου όλο αυτό το διάστημα, ήταν άψογη. Του άρεσε εξαρχής το design που του πρότεινα και σιγά-σιγά χτίσαμε μαζί το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης για πρώτη φορά έβαλα "κρυφά σημεία", δηλαδή links που εμφανίζονται όταν το ποντίκι μετακινηθεί πάνω σε αντικείμενα, όπως ένας ταχυδρομικός φάκελος (Επικοινωνία) ή ένα παλιό βιβλίο (Βιβλίο Εντυπώσεων).

Τέλος, το site είναι αυτοδιαχειριζόμενο, δηλαδή ο Μιχάλης θα μπορεί μόνος του να ανανεώνει το περιεχόμενο, χωρίς να γνωρίζει προγραμματισμό.

Μπορείτε να το επισκευθείτε στη διεύθυνση www.andronikou.gr, να ακούσετε τα τραγούδια του Μιχάλη και να γράψετε τα σχόλιά σας στο Βιβλίο Εντυπώσεων :) 

 

Και λίγα πράγματα για τον Μιχάλη:

Ο Μιχάλης Ανδρονίκου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει Δίπλωμα Κλασσικής Κιθάρας, Κλαρινέτου και Θεωρητικών από το Trinity College κι από το Royal Academy of Music του Λονδίνου και Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής από το Δημοτικό Ωδείο Αργυρούπολης. Είναι πτυχιούχος Αρμονίας Αντίστιξης και Φούγκας του Ελληνικού Ωδείου και σπουδαστής στην τάξη Σύνθεσης του Θ. Αντωνίου. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτό τον καιρό συνεργάζεται με την Καλλιόπη Βέττα, τη Μάνια Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Ιωάννου. Επόμενη παράσταση στον ΙΑΝΟ, την επόμενη Τρίτη.

1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
14 Φεβρουαρίου 2008, 12:41
Κούτσα-κούτσα
Internet  

Η θητεία δε σου επιτρέπει συνήθως να εξασκείς παράλληλα και το επάγγελμά σου. Εξαίρεση ίσως αποτελούμε όσοι ασχολούμαστε με την πληροφορική και το internet. Από αυτή την άποψη νιώθω τυχερός που κάποιες φορές μπορώ και εργάζομαι, όχι μόνο για το οικονομικό του θέματος, αλλά και για τη διατήρηση του μυαλού και της διάθεσης σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Πρόσφατα λοιπόν, ολοκλήρωσα το website της TiiiNewzFilms (www.tnfilms.gr). Η TiiiNewzFilms ασχολείται με τη δημιουργία ερασιτεχνικών cult ταινιών, αλλά και με την παραγωγή video-clips για ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Το project είναι απλό και έγινε με ιδιαίτερο κέφι, τις μέρες που βρισκόμασταν με τον miloup στο φυλάκιο στον Πηνειό. Μας βοήθησε πολύ και το υπέροχο logo που σχεδίασε ο sotkouv. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο miloup για τα καλά του λόγια και εύχομαι καλή συνέχεια στις ταινίες και τα video clips που ετοιμάζει :)

Σειρά έχει τώρα το website του Μιχάλη Ανδρονίκου, μουσικού και συνθέτη, ο οποίος με εμπιστεύθηκε και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Ελπίζω πως σύντομα το www.andronikou.gr θα "δείχνει" στο νέο του website.

Παράλληλα προχωράμε και με το website του "γαμπρού" Βασίλη Καζούλλη :)

- Στείλε Σχόλιο
09 Φεβρουαρίου 2008, 19:29
Το νέο μου γραφείο
Army  Internet  

Δεν έχω όρεξη να γράψω για την κατάσταση στη μαύρη ετούτη μονάδα όπου ήρθα μετά το ποτάμι. Οπότε θα το ρίξω λίγο στην τεχνολογία, έτσι να ξεχαστώ...

Εδώ λοιπόν και 1 χρόνο, οι φαντάροι απολαμβάνουν υπηρεσίες Internet μέσα στα στρατόπεδα. Όχι βέβαια από την υπηρεσία, παρά το γεγονός οτι διαφήμιζαν πως "τα ΚΨΜ διαθέτουν πλέον και πρόσβαση στο internet"! Πουθενά δεν έχω δει ως τώρα κάτι τέτοιο.

Η επανάσταση έχει προκύψει από την πτώση της τιμής των πακέτων ασύρματης πρόσβασης μέσω GPRS/3G. Το πιο διάσημο πακέτο, αυτό με τα 3,5 ευρώ το μήνα από τη WIND, το έχει σχεδόν κάθε φαντάρος στο κινητό του. Έχει προβληματάκια είναι η αλήθεια, αλλά είναι ανεκτίμητη πολυτέλεια για κάθε σκοπό, περιπολάρχη, περιπολόπουλο ή θαλαμοφύλακα να μπορεί να βλέπει τις ειδήσεις και τα emails του. Τι να λέμε τώρα... Το παραπάνω πακετάκι το έχω ακόμα στο κινητό μου και σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Παίρνετε μια Free2GO των 5 ευρώ από ένα περίπτερο, δίνετε και άλλα 10 ευρώ για χρόνο ανανέωσης, διαβάζετε οδηγίες εδώ και είστε έτοιμοι. Μάλιστα μπορείτε να κάνετε "προώθηση" του internet στο laptop σας, εφόσον τα συνδέσετε μέσω Bluetooth, USB ή υπέρυθρων.

Μετά το καλοκαίρι του 2007 όμως, έπεσαν δραματικά οι τιμές στην πλήρη πρόσβαση μέσω κινητής τηλεφωνίας κι έτσι αυτή τη στιγμή μπορώ και σερφάρω από το laptop, χωρίς περιορισμούς, με 29,5 ευρώ/μήνα, μέσω Cosmote Data Pack 5GB. Τα 5GB δύσκολα τα ξεπερνάς, ειδικά αν είσαι σε μαύρη μονάδα όπως εγώ αυτή τη στιγμή, με 9ωρες καθημερινές σκοπιές, αγγαρείες, μηδέν εξόδους και ελάχιστο ύπνο. Για 5GB πριν το καλοκαίρι, θα έπρεπε να πληρώσεις... 7.500 euro, μια και κάθε ΜΒ η Cosmote το χρέωνε 1,5 ευρώ!

Το παν βέβαια είναι να πιάνεις καλό σήμα και να μπαίνεις με 3G (έως 1.8Mbps) και όχι με GPRS (50kbps). Εδώ ευτυχώς είναι κάμπος, οπότε 3G υπάρχει σχεδόν παντού :)

Στη φωτογραφία το νέο μου γραφείο :)

ΥΓ. Προς του φίλους που έλαβαν πρόσφατα μια φωτογραφία: Η φωτογραφία με τον George Rambo δεν μπαίνει, γιατί στο βάθος φαίνεται το στρατόπεδο.

6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
31 Μαΐου 2007, 00:55
Ιντερνετ κ στρατος
Army  Internet  

Ποιος θα μου το λεγε οτι θα ειχα ιντερνετ στο θαλαμο κ θα μπορουσα να βλεπω φωτογραφιες απο τις συναντησεις, να διαβαζω τα μπλογκ κ να απανταω σε emails :-) Και μονο με 3 ευρω και 49 λεπτα το μηνα, με το Wind Plus Non-Stop!

Μολις γυρισα απο τη νυχτερινη περιπολο στην οποια ειχα παρεα τον μαεστρο μας. Προκειται για τον Παναγιωτη, εναν πολυμουσικο που μας οργανωνει στις προβες. Αυτο το Σαββατο ο λοχαγος μας ειπε οτι θα παιξουμε στη Λεσχη και προετοιμαζομαστε.

Ακκορντεον, μπαγλαμας, κιθαρες κ αρμονιο. Μια χαρα περναμε, ενω γλιτωνουμε και τις πολλες εκπαιδευσεις ;-) Δεν γραφω περισσοτερα για να δω αν μπορω να κανω ποστ απο το μπλιμπλικι μου.... Καλημεραααα!

5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
27 Οκτωβρίου 2006, 17:18
Το Κλειδί της Επιτυχίας ενός Blog
Inside MusicHeaven  Internet  

Παρατηρώ πως όλο και περισσότερα μέλη του MusicHeaven ξεκινούν αυτό τον καιρό το blog τους. 

Δίχως αμφιβολία όμως, λίγα είναι τα blogs που καταφέρνουν και συγκεντρώνουν τακτικούς και μόνιμους αναγνώστες. Ποιό είναι λοιπόν το μυστικό αυτών των blogs;

Κατά τη γνώμη μου, το θέμα του Blog σου πρέπει να είναι το εξής: ΕΣΥ.

Οι πιο πολλοί δυστυχώς κάνουν το λάθος και σκέφτονται "να βρω να γράψω κάτι που να ενδιαφέρει τον κόσμο". Αυτό όμως δεν έχει λογική.

Κι αυτό γιατί οι αναγνώστες δεν είναι ...πρόβατα. Έτσι πολύ γρήγορα θα διαπιστώσουν αν έχεις όντως πάθος για αυτό που γράφεις ή γράφεις απλά για να σε προσέξουν. Συνήθως τα blogs που είναι γλυκανάλατα και μιλάνε χωρίς ένταση και πάθος για κάτι, είτε παραμένουν με ελάχιστους αναγνώστες, είτε σιγά σιγά εξαφανίζονται, γιατί πολύ απλά ο επισκέπτης θέλει ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΨΗ. Τα "νομίζω" και τα "ίσως" είναι βαρετά.

Ο αναγνώστης περιμένει να διαβάσει κάτι που θα τον προβληματίσει και θα τον ερεθίσει. Ανοίγοντας το blog νιώθει όπως όταν ανοίγει ένα περιοδικό ή μια εφημερίδα και τρέχει στην αγαπημένη του στήλη για να διαβάσει την ΑΠΟΨΗ του δημοσιογράφου.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα επιτυχημένα blogs των χιλιάδων αναγνωστών ημερησίως. Στο δικό σας;

6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
08 Οκτωβρίου 2006, 11:05
Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ
Internet  

Ώρες ώρες νιώθω σαν να είμαι 8 χρόνών και να έχω μόλις τελειώσει ένα παζλ (έφτιαχνα μανιωδώς ακόμα και μέχρι τα 23 μου). Έτσι νιώθω και τώρα, που ολοκλήρωσα αυτό και ξεκινάω αυτό. :)

4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
jorge
Jorge
από Ελευσίνα, Ελλάδα


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/jorge

πες το και editorial...

Tags

Army Internet Αντίο Ταξίδι Τεχνολογία dan brown βιβλία Funny Games giselle σκυλιά πλαταιές Inside MusicHeaven inside MusicHeaven έκθεση Τότε χιούμορ Μουσική Life radio ραδιόφωνο software τεχνολογία rock μουσική ταξίδι Roger Waters PinkFloyd DVD Scorpions συναυλία the wall roger waters dvd Websites Αrmy αντίο απόκριες αυτοκίνητο κοινωνία seat ibiza γρίπη διαγωνισμός τραγουδιού musicheaven διακοπές διάστημα αστροφυσική επιστήμονες έλληνες διαφήμιση internet online marketing εκλογές ΠΑΣΟΚ AdSense Google δικαστήριο κόμματα mprizas ψήφος δημιουργία ξανά Ζιζέλ border collie ζιζέλ θάνατος αρρώστια ιανός συνέντευξη ιστιοπλοΐα κάμπινγκ κατασκήνωση καλοκαίρι παραλία Αγία Άννα Αχλάδι κιθάρα κινηματογράφος ταινία life Κοινωνία projects νησιά εφορία μισθωτήριο συμβόλαιο ΔΟΥ ΜΜΕ οικονομία πολιτική κώφωση ποίηση Eurovision queen φυλακή πνευματικά δικαιώματα νταλάρας Ολυμπιακός champions league Κόκκαλης ποδόσφαιρο παιδεία σχολείο παραλίες Παράξενα radio musicheaven σίριαλ τηλεόραση αδέσποτα messi στατιστικά περί MusicHeaven Σφηνοπότηρα Παρίσι τραγούδια φωτιά καταστροφήΕπίσημοι αναγνώστες (41)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links