ΠΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ :Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !
Το Επίσημο blog με τις θεματολογίες της εκπομπής Πες Το Τραγουδιστά !Κάθε Πέμπτη βράδυ στις 20,00 στο RadioMusicHeaven
17 Ιουλίου 2009, 00:18
Ολος ο Κόσμος μια παρέα!
sympetheros on air  

Κάθε πέμπτη στις 19,00 έχουμε καταφέρει να δινουμε ένα ''άτυπο'' ραντεβού μ όλο τον κόσμο.Ταυτόχρονα!Απ τη μια άκρη της γης ως την άλλη!Ολος ο κόσμος γίνεται ένα κι επικοινωνεί.Με τη μουσική όλα ήταν πάντα καλύτερα πιο όμορφα πιο ζεστά.

Αυτό είναι μουσική!Να τραγουδάς με φίλους ...ακόμα κι αυτούς που δεν θα συναντήσεις ποτέ...ότι τραγουδάει εσένα!Τόσο απλά και τόσο όμορφα....

Και αυτή την Πέμπτη 23 Ιούλιου με τα δικά σας τραγούδια θα τα μοιραστούμε μαζί.Στις 19.00.Και τραγούδια για το Θοδωρή απο τα Τρίκαλα και τη Μαρία απ την Κρήτη..που παντρεύονται το άλλο Σάββατο!Τα καλύτερα απο μας για αρχή...τα υπόλοιπα...τραγουδιστά!

Με τιμή

sympetheros

Y.Γ: Αυτή στη φωτογραφία είναι η μια και μοναδική..η δική μας πατατούλα απ το Σικάγο!

Την αγάπη μας!

5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
sympetheros
Δημήτρης Ντίνος
από ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/sympetheros

Υπαρχει παντα η φωτεινή πλευρά της ζωής!πως γίνεται και μας ελκύει πάντα η άλλη ή σκοτεινή; σκοτεινή πλευρά τέλος!περνάμε απέναντι.... Ελάτε  ν ακούσουμε μαζί τραγούδια που σκαλίζουν το παρελθόν και το παρόν την μουσικής ιστοριας!
Tags

! 80\\ live στο Πές το Τραγουδιστά Πέμπτη 29 Μαρτίου sympetheros on air ] α Βίρα τις άγκυρες!reload εδώ ειναι το ταξίδι! Θάλασσα καπνισμα Λευτερης παπαδόπουλος παραμύθια Σινεμά τα πιο ωραια λαικά τη μέρα που γεννήθηκαν τα μέλη μας Το καλοκαίρι Τραγουδιστά! φίλοι
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links