ΠΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ :Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !
Το Επίσημο blog με τις θεματολογίες της εκπομπής Πες Το Τραγουδιστά !Κάθε Πέμπτη βράδυ στις 20,00 στο RadioMusicHeaven
04 Δεκεμβρίου 2014, 05:55
Η διαδρομή του Σωκράτη Μάλαμα στη μουσική απόψε στο Πες το Τραγουδιστά!


Πέμπτη 4 Δεκέμβρη στις 20,00 το βραδυ εφτασε η στιγμή για μια εκπομπή που ήθελα καιρό να τη μοιραστούμε.

Δυο ώρες με το Σωκράτη Μάλαμα σε ρόλο συνθέτη-τραγουδοποιού τραγουδιστή και παραμυθά!

Από τον πρώτο του δίσκο το 89 ΄και για τα 25 χρόνια που ακολούθησαν τα τραγούδια του έχουν μπει στις μέρες και τις νύχτες μας και έχουν γίνει κομματι της ζωής μας.

Εκφράζουν τα παράπονά μας τις χαρές τις λύπες του σήμερα .Τραγούδια που ζητουν να φυτρώσουν στο μπετό να σπάσουν τα τσιμέντα με τη δύναμη της μουσική και τοων στίχων.

Αν βρεθεί κανείς στις συναυλίες του αντιλαμβάνεται πως συμμετέχει σε μια γιορτή σε ένα λαικό πανηγύρι ψυχής με δικά του τραγουδια.Οι διασκευές στο πρόγραμμά του μετρημένες και με αιτία .Και όσοι συμμετέχουν να χορευουν και να τραγουδάνε με όση δύναμη υπάρχει μέσα τους και θέλει να εκφραστεί μέσα απ τα τραγούδια.

Στην διάρκεια της πορείας του έχει αναλάβει ρόλο τραγουδιστή σε συνθέσεις του Θανάση Παπακωνσταντίνου του Νίκου Ξυδάκη του Ορφέα Περίδη του Διονύση Τσακνή  αλλά και πολύ σύντομα στο νέο δίσκο του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου που μοιράζεται με τη Νατασα Μποφίλιου.

Ειναι ο σημαντικότερος λαικός δημιουργός μετά το 90 κατα τη γνωμη μου  στο ελληνικό τραγούδι ήθελα καιρό να κάνω μια εκπομπή με τραγούδια του  και απόψε στο Μουσικό μας Παράδεισο έφτασε η στιγμή !

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
sympetheros
Δημήτρης Ντίνος
από ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/sympetheros

Υπαρχει παντα η φωτεινή πλευρά της ζωής!πως γίνεται και μας ελκύει πάντα η άλλη ή σκοτεινή; σκοτεινή πλευρά τέλος!περνάμε απέναντι.... Ελάτε  ν ακούσουμε μαζί τραγούδια που σκαλίζουν το παρελθόν και το παρόν την μουσικής ιστοριας!Tags

! 80\\ live στο Πές το Τραγουδιστά Πέμπτη 29 Μαρτίου sympetheros on air ] α Βίρα τις άγκυρες!reload εδώ ειναι το ταξίδι! Θάλασσα καπνισμα Λευτερης παπαδόπουλος παραμύθια Σινεμά τα πιο ωραια λαικά τη μέρα που γεννήθηκαν τα μέλη μας Το καλοκαίρι Τραγουδιστά! φίλοιΕπίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links