MusicHeaven blog Blogs
...
... !!!
Home

27 2007, 13:03
-
Μθετε τρα λη την αλθεια για το πς προκυψαν τα ασυνρτητα κλαντα που λμε την παραμον της Πρωτοχρονις. λλο να love story που μεινε στην ιστορα, στω με αυτν τον περεργο τρπο.

 

Πρτα απ λα ας θυμηθομε λγο τα κλαντα της Πρωτοχρονις (γιατ χουμε και κποια χρνια να τα πομε)!

 

 

 


Αρχιμηνι κι Αρχιχρονι

Ψηλ μου δεντρολιβανι (*)

Κι αρχ καλς μας χρνος

Εκκλησι με τ' γιο θλος (*)

γιος Βασλης ρχεται

Και δε μας καταδχεται (*)

Απ την Καισαρεα

Συ εσ' αρχντισσα κυρα (*)

Βαστει πνα και χαρτ

Ζαχαροκντυο ζυμωτ (*)

Χαρτ χαρτ και καλαμρι

Δες και με το παλικρι (*)


 

 

 

 

 

Εσες βγζετε νημα; Εγ πντως χι!... Ιδο λοιπν η εξγηση....


Η ιστορα μας διαδραματζεται στον Μεσαωνα. Σε εκενα τα χρνια οι φτωχο και χαμηλν στρωμτων νθρωποι δεν εχαν το δικαωμα να μιλον στους αριστοκρτες παρ μνο σε γιορτς που μποροσαν να τους απευθνουν ευχς.

ταν λοιπον νας νεαρς (βλπε Ρωμαος και Ιουλιτα - Μοντγοι και Καπουλτοι), αλλ φτωχ το παλικρι, που εχε ερωτευθε μια μορφη αριστοκρτισσα. Σκαρφστηκε λοιπν το εξς στε να εκφρσει τον ρωτ του με τρπο που να μην γνει αντιληπτς μως απ τους υπλοιπους.

Σου λεει, θα παω την Πρωτοχρονι να της πω τις ευχς μου για το νο τος, αλλ θα φτιξω να δικ μου ποημα που θα χει εναν στχο απ τα κλαντα, ναν στχο που θα απευθνεται στη γκμενα(!!!) και τσι δεν θα με προυν χαμπρι!

Αρχζει λοιπν και βζει ενδιμεσους στχους (αυτος με τα αστερκια).

Την αποκαλε ψηλ, σαν δεντρολιβανι.

Επειδ φοροσε να απ τα ψηλ τα κωνικ καπλα με το τολι στην κορυφη, την παρομοιζει με Εκκλησι με το Αγιο θλος (θλος εκκλησας).

Της λει τι δεν τον καταδχεται (ο η Βασλης δεν εχει να κανει!) γιατ εναι αρχντισσα κυρα.

Τλος κλενει με τις γαλυφις! Την λει ζαχαροκντυο ζυμωτ, δηλαδ φτιαγμνη απ ζχαρη (γλυκει μου) και την παρακαλε να του ρξει μια ματι.

 

 

Ετσι, λοιπν, μια καψορα γινε τραγοδι και για αινες εμες το τραγουδμε και κονομμε... ...γιατ η καψορα πουλει!!!!!

 

 

 

 


14 -


22 2007, 12:59
... ...


 

Λω τα φετιν Χριστογεννα να τα περσω

κπως τσι  ------>  Merry Christmas!!!!!

Ok, δεν εναι αυτ ακριβς το σπτι μου στο χωρι,

αλλ στα δικ μου μτια λα τα σαλ του κσμου

δεν πινουν μπζα μπροστ στο δικ μου!

(πντως εναι κπως σαν αυτ της φωτογραφας...)

 

 

Ροχα, εξοπλισμς, κιθρα, και λα τα απαρατητα...

τοιμα ! ! ! ! !

 

 

Τσσερις μρες στο χωρι, με το τζκι να μπουμπουνζει

και τις σχρες με τα παδκια και τα λουκνικα

να μου φωνζουν απ τρα να μην αργσω!

 

...και, φυσικ, με την ελπδα να αγριψει ο καιρς,

να στρσει 2 μτρα χινι

(καθλου απθανο στα 950μ. υψμετρο)

και να αποκλειστομε εκε για καμι εβδομδα!

 

 

Ευχς σε λους σας για καλ Χριστογεννα,

και τα λμε με το καλ απ Τετρτη.

 

 

 

 

Special wishes!!!

 

 

Bonus photo

 

για τους καλος φλους

 

τοτου εδ του blog --->

 

 

 

 

Και, φυσικ, δεν ξεχνμε τις καλς φλες!

Merry Christmas, ladies!!!

(τσι, για να μην λτε τι δεν σας προσχω...)

 

 

 


15 -


20 2007, 11:57Αν και, πως ενημερθηκα,

μρος της συγκεκριμνης

μελτης εχε δημοσιεσει

το αγαπημνο μου Εμκι

(δεν το θυμμουν καθλου),

εγ συνεχζω ακθεκτος.

Και αυτ επειδ τα

αποτελσματα που εγ χω

στα χρια μου εναι ακμα

πιο πλρη και με λα

τα να ευρματα!


πως ταξα, λοιπν,

ιδο οι αντρικς ορμνες:Βοδινλη

Τυπικ αντρικ ορμνη. Εκκρνεται μονμως και χει ως αποτλεσμα ο ντρας να τρει σαν βδι ανεξρτητα αν βρσκεται σπτι του, σε ταβρνα στο Vardis και με γυναικεα συντροφι. Παρτι τα βδια εναι χορτοφγα, η βοδινλη ανογει την ρεξη για κθε εδους ψητ, για ψαρομεζδες, για σλτσες και λαδομποκια. Δεν χει επιπτσεις στις πρσινες σαλτες και στα ραδκια.Μπεκρουλνη
( κουνουπιδλη χωματλη αυγουλνη λιωματνη κοκκαλνη)

Ορμνη που εκκρνεται οποαδποτε ρα του 24ρου, αρκε να υπρχει η σωστ παρα. Δημιουργε τση προς το μπεκρολιασμα και συνθως ακολουθε χρονικ την βοδινλη. Συχνς επιπτσεις εναι ο πνος με ροχα, παποτσια και ανοιχτ τα φτα, σπσιμο καθρφτη με το κεφλι κλπ. Αν συνδυαστε με ατυχα, μπορε να οδηγσει σε ξπνημα δπλα σε γκμενα-κουασιμδο. Η ακατσχετη κκριση της μπεκρουλνης οδηγε τον ντρα σε σγουρη καραγκιοζοποηση.Ποδοσφαιρνη

Πανσχυρη αντρικ ορμνη. Εκκρνεται τα βρδια του Champions League, Mundial καθς και τις Κυριακς. Συνηθισμνο αποτλεσμα εναι η απλεια συνεδησης και η πλρης αδιαφορα για οτιδποτε συμβανει εκτς αγωνιστικο χρου. Συνοδεεται απ εκφρσεις πως “γκ…. οοχι ρε ποστη”, “πουτνα μπλα”, “πουλημνο κορκι”, “πρτε το γκολκι και μκο”, “γαμ τον ξονα της Γης” κ.. Στις γυνακες προκαλε αντστοιχη αξηση της μουρμουρνης.Διπλανλη

Αυτ η ορμνη εκκρνεται σε λους τους ντρες και πιο πολ σε αυτος με μνιμη σχση. χει ως αποτλεσμα να γουστρει περισστερο κποια λλη γυνακα απ αυτ που χει, πως εκενη στο διπλαν γραφεο, στο διπλαν διαμρισμα, στην διπλαν ομπρλα της παραλας, στο διπλαν αμξι στο δρμο, την κολλητ της φλης του την αδελφ της κλπ. Αυτ συμβανει ακμη και αν η δικ του εναι αντικειμενικ πιο ωραα απ τις λλες. Δεν υπρχει τρπος καταστολς αυτς της ορμνης.Μουνοδουλνη

Πρκειται για ορμνη που υπρχει σε πολλος ντρες και επιφρει την πλρη και νευ ρων υποδολωσ του σε κποια γυνακα. Η δρση της εναι πουλη γιατ ποτ ο ασθενς δεν χει επγνωση της καταστσες του - αντθετα πιστεει τι ελγχει πλρως τη γυνακα. Τυπικς ενδεξεις εναι η απομκρυνση απ παλιος φλους, η αποχ απ αγαπημνες συνθειες και δραστηριτητες, καθς και λλες πιο περπλοκες. Η παρξη της μουνοδουλνης μπορε να γνει αντιληπτ μνο με την βοθεια τρτων, κυρως φλων, αλλ σπνια αντιμετωπζεται.Καληνυχτνη

Πρκειται για ειδικ περπτωση ορμνης που συναντται σε ορισμνους ντρες. Συνπεια αυτς εναι ο ντρας να γυροφρνει κποια γυνακα αλλ ποτ να μην προχωρει παραπνω. Αρκεται στο να τη συνοδεει ξω και να την γυρνει το βρδυ σπτι, γι’αυτ και λγεται “καληνχτας”. Κποια στιγμ η καληνυχτνη αντικαθσταται απ τη μουνοδουλνη.Μπακουρλη

λλη εξειδικευμνη ορμνη. Χτυπ ορισμνους ντρες και χει ως
αποτλεσμα να βλπουν “πενιρλ” μνο στα Everest, στο Filmnet και στο Scirocco. Συνθως οι ασθενες αυτο πνε πολλο μαζ, τουλχιστον τρεις, και το καλ τους χρι εναι πολ πιο δυνατ απ το λλο. Το τλος της μπακουρλης ρχεται χρη στη νυμφουλνη.Φιγουρατζνη

Πρκειται για συνηθισμνη ορμνη, η επδραση της οποας εχει ως αποτλεσμα ο ντρας-θμα να επιδεικνει ,τι νομζει πως ζηλεουν οι λλοι σε αυτν. Συγκεκριμνα:Αν πρκειται για την ωραα φλη του: Πει στο κλαμπ, γυρνει το κεφλι του σαν περισκπιο και κοιτζει να δει αν την κοιτζουν. Ττε καμαρνει σαν γφτικο σκεπρνι, κνει high-five με τον “κολλητ” μπρμαν με την αλογοουρ και παραγγλνει.
Αν πρκειται για αυτοκνητο: Του βζει φιμ ζελατνα στα τζμια, μαρα πσω φτα, ψετικη extra εξτμιση, τιμνι momo, δικτυωτ προσκφαλα, stereo με subwoofer, πετσετκι Dewars στο ταμπλ κλπ. Μετ παρνει σβρνα τις καφετριες απ το Μικρολμανο μχρι τη Να Ερυθραα παζοντας με 120db σκυλοππ, κλαψομονικα ζεμπκικα και λα τα σουξ του Village 88.
Εδ πρπει να τονσουμε το παρδοξο τι η φιγουρατζνη ενισχει και αποδυναμνει συγχρνως την θεωρα του Δαρβνου. Την ενισχει γιατ οι φιγουρατζδες αποτελον τον χαμνο εξελικτικ κρκο ανμεσα στον πθηκο και τον νθρωπο. Την αποδυναμνει γιατ αποδεικνει τι διαδικασα της Φυσικς Επιλογς δεν εναι αρκετ για να απαλλξει την Φση απ εντελς χρηστα και χωρς λγο υπαρξης ντα, πως οι φιγουρατζδες.


6 -


19 2007, 13:31
 

Πρα απ τις γνωστς

ορμνες, πως εναι

η τεστοστερνη,

η οιστραδιλη,

η κορτιζνη,

η αδρεναλνη κλπ,

υπρχουν και λλες που

τρα ανακαλπτουμε και

που αφορον τις γυνακες.


 

Εναι οι εξς: 

Χοντοσεντερνη

Βασικ γυναικεα ορμνη χρη στην οποα μια γυνακα, που μπορε να μην ξρει να πει οτε απ την Ομνοια στο Σνταγμα, εντοπζει με κλειστ μτια και χωρς καμα προσπθεια λα τα υποκαταστματα της αλυσδας Hondos Center σε ακτνα 150 ναυτικν μιλων.


Φερτηκαρταρεκαριλη

Ορμνη που εκκρνεται ιδιατερα κθε Σββατο πρω και διεγερει την γυνακα κατ τρπο στε να αποσπσει την πιστωτικ κρτα του ντρα - η δικ της χει καταστραφε απ την χοντοσεντερνη.

 

Ευρωχλωρνη

Με την κκριση αυτς της ορμνης η γυνακα αφνει την κρτα και στρφεται στα μετρητ του ντρα, τα οποα και “καθαρζει” σε χρνο μηδν. Αν συνδυαστε με τις δο προηγομενες, οι παρενργειες εναι φοβερς.


Τηλεφωννη

Ορμνη που δνει στην γυνακα την ικαντητα να μπορε να μιλ στο τηλφωνο για πολλς ρες χωρς να χρειζεται τροφ και νερ. Εκκρνεται μονμως, σε τερστιες δε ποστητες ταν η φερτηκρταρεκαριλη και ευρωχλωρνη δεν χουν αποτλεσμα.


Νυφουλνη

Πρκειται για ορμνη της οποας η κκριση αυξνεται γεωμετρικ με τα χρνια και η οποα δημιουργε στην γυνακα την ακατανκητη ανγκη να ντυθε νυφολα. Απ τα 30 περπου και μετ αποτελε τον βασικ παργοντα που προσδιορζει τη γυναικεα συμπεριφορ. Εξαιρετικ επικνδυνη για τους ντρες, μπορε να τους οδηγσει ακμη και σε αιφνδιο γμο. Σε ακραες περιπτσεις χουν παρατηρηθε εκδρομς στη Λοτσα με Hyundai Accent και παρα με τα πεθερικ.


Πονοκεφαλνη

Πρκειται για ορμνη που εκκρνεται κυρως ταν η γυνακα βρσκεται σε πτια θση (=ξαπλωμνη). Εδ πρπει να επισημνουμε τι αυτ η ορμνη δεν προκαλε πονοκφαλο στην γυνακα αλλ οδημα (=πρξιμο) στους ρχεις των ανδρν. Εξαιτας της η γυνακα επικαλεται δθεν πονοκφαλο για να αποφγει λλες δραστηριτητες. Οι λγοι για τους οποους παργεται αυτ η ορμνη εναι πολλο και χι πλρως κατανοητο απ την επιστμη. Πιστεεται τι συσχετζεται με τη νυφουλνη στις μικρς και την φερτηκρταρεκαριλη στις μεγαλτερες ηλικες. Πντοτε μως συνδυζεται με την μουρμουρνη. (βλ. παρακτω)


Μουρμουρνη

Βασικ γυναικεα ορμνη, εκκρνεται απ λες τις γυνακες και σε λες τις ηλικες. Διακρνεται στην γενικομουρμουρνη (η γυνακα μουρμουρζει γενικς, οποιαδποτε ρα της ημρας) και στη κρεβατομουρμουρνη (εκκρνεται πριν τον πνο και προκαλε εκτεταμνη κρεβατομουρμορα). Σε συνδυασμ με την τηλεφωννη προκαλε μουρμορα απ τηλεφνου (γνωστ και ως τηλεγκρνια). Οι επιστμονες πιστεουν τι αν βρεθε τρπος περιορισμο της μουρμουρνης, ο μσος ρος ζως των ανδρν θα αυξηθε μεσα κατ 15-20 χρνια.


Γλυστριδνη φλυαρνη

Ορμνη που χει ως αποτλεσμα την αδυναμα της γυνακας να ελγξει την κνηση των γνθων και της γλσσας της. Εκδηλνεται με παρατεταμνη φλυαρα, συνδυζεται ιδανικ με την τηλεφωννη και χειροτερεει τα αποτελσματα της μουρμουρνης. Διεθνς ομδα ερευνητν απδειξε με μαθηματικ τρπο τι δεν υπρχει αντδοτο.

 

Ρομαντζνη

Η κκριση αυτς της ορμνης επιφρει την προσωριν αναστολ της εγκεφαλικς λειτουργας της γυνακας. Προκαλεται με διφορους τρπους, π.χ. λουλοδια, ρομαντικ δεπνα κ.α.. Τελικ αποτλεσμα εναι η γυνακα να πιστεει τα φομαρα που σκαρφζεται ο ντρας προκειμνου να του κτσει. Ορισμνες φορς μως του δημιουργε προβλματα, ειδικ ταν βιζεται. Πντως πρκειται για ορμνη εξαιρετικ χρσιμη στον ντρα, σε συνδυασμ δε με την τεχνικ του “στρβειν δια του αρραβνος”, του εξασφαλζει αρκετ χρνια καλοπρασης χωρς να υποστε τις οδυνηρς συνπειες της νυφουλνης.


Ρεμαλνη

Αυτ η ορμνη εκκρνεται στις γυνακες με σταθερ δεσμ. Εκδηλνεται με την αποστροφ προς λους τους φλους του ντρα και ιδιατερα εκενους που δεν χουν παραλσει εγκεφαλικ απ τον γμο τον δεσμ και εξακολουθον να ζουν φυσιολογικ - να ξενυχτνε, να πνουν, να καπνζουν, να γνωρζουν λλες γυνακες κλπ.. Συνηθισμνες ατκες εναι “πλι με αυτ τα ρεμλια θα βγεις;”, “να πας να μενεις με τα ρεμλια τους φλους σου” και γενικ οποιαδποτε φρση περιχει τη λξη “ρεμλι” συννυμ της.


Βρωμιαρνη

Αυτ η ορμνη εκκρνεται ταν μια γυνακα αντιληφθε τι κποια λλη γυνακα, ανταγωνιστικ προς αυτ -oποιαδποτε δηλαδ- χει κποια επιτυχα σε οικονομικ, σεξουαλικ, εργασιακ οικογενειακ τομα. Εκδηλνεται με χαρακτηρισμος του τπου “η βρωμιρα η Χ” , “η σκρφα η Ψ” απ ερωτσεις πως “τι μου κνεις χρυσ μου;” (=ψφα μωρ) κλπ.


Μπριγιαντνη

Εδ δεν εννοομε την γνωστ λγδα στο μαλλ των ροκαμπιλδων αλλ μια γνσια γυναικεα ορμνη που εκκρνεται σε τερστιες ποστητες στη θα ενς μπριγιν ενς μονπετρου δακτυλιδιο. Η δρση αυτς της ορμνης επικαλπτει λες τις λλες και ενισχει τη νυφουλνη. Οταν το μπριγιν προορζεται για ανκει σε λλη γυνακα, η μπριγιαντνη μετατρπεται σε βρωμιαρνη.


Παλιολιγουρνη – Παλιαδελφνη

Η παλιολιγουρνη προκαλε την αποστροφ της γυνακας για τον ντρα που την φλερτρει και εκδηλνεται με σκψεις εκφρσεις πως “παρτα με ρε παλιολιγορη” κ.α.. Η παλιαδελφνη αντθετα εκδηλνεται ταν η γυνακα θλει κποιον ντρα αλλ αυτς δεν της κθεται, οπτε και λει “παλιαδελφ ο τπος” κλπ. Αυτς οι ορμνες μπορε να δρσουν ακμη και ταυτχρονα, οπτε χουμε εκδλωση σχιζοφρενικς συμπεριφορς. Και οι δο υποχωρον μεσα με λγη μπριγιαντνη.


Τεκνοποινη

Ορμνη που συνθως συμππτει χρονικ με τη νυφουλνη. Δημιουργε στην γυνακα την ακατανητη ανγκη να κνει παιδ και εκδηλνεται με υστερικς αντιδρσεις στη θα μωρν λλων γυναικν. Σημεινεται δε τι σο πιο σπαστικ εναι το μολικο, τσο πιο υστερικς εναι οι αντιδρσεις λατρεας προς αυτ. Σε συνδυασμ με την κρεβατομουρμουρνη, τη νυφουλνη και τη φλυαρνη, γνεται εξαιρετικ επικνδυνη για τον ντρα. Τα ποιοτικ προφυλακτικ εναι το ελχιστο μσο αντιμετπισς της.

 Υ.Γ.1: Η μελτη των ειδικν δεν τελεινει ποτ! Κθε μρα μπορον να ανακαλυφθον καινοργιες ορμνες. Η επιστημονικ κοιντητα θα σας ευγνωμονε αν πιστεετε τι μπορετε να συνεισφρετε με δικς σας ανακαλψεις στην οριστικ αποκωδικοποηση του γυναικεου οργανισμο.

Υ.Γ.2: Προς τις φλες αυτο του blog: Μην ξεσηκωθετε λες μαζ! Αριο θα ανακοινσω τα αντστοιχα επιστημονικ ευρματα για τις ανδρικς ορμνες!
13 -


11 2007, 12:42 


Μιας και οι γιορτς πλησιζουν απειλητικ,

κανα μια ανασκαφ στο inbox μου

για να ξεθψω να εκ των κορυφαων

μηνυμτων που λαβα ττοιες μρες πρυσι.

 

 

να γρμμα αγανκτησης προς τον γιο των ημερν.

Enjoy!!!

 

 

Aγαπητ γιε Bασλη,

πρτα πρτα θλω να σε ευχαριστσω για το περσιν σου δρο που ταν μια ωραιτατη ρυτδα στο μεσφρυδο, και χω να σου πω τι αν φτος επιχειρσεις να μπεις απ' την καμινδα μου, θ'ανψω τζκι και θα σε κλψουν οι τρανδοι.

Kατ τα λλα, πως τα ξρεις. Eτοιμαζμαστε για γιορτς καπκι Xριστογεννα-Πρωτοχρονι και, πως κθε χρνο, θα περσουμε κα-τα-πλη-κτι-κ. Tις ημρες των παραμονν θα επωφεληθομε απ το συνεχς ωρριο των καταστημτων για να ξεχυθομε σσσωμοι στα μαγαζι και να ψωνσουμε ,τι να'ναι, και μετ θα κουβαλμε τα ",τι να'ναι" μας φορτωμνοι με τις σακουλρες πνω κτω στη Σκουφ,  ψχνοντας δο ρες για ταξ. ταν βρομε ταξ θα σιχτιρσουμε την ρα και τη στιγμ που το βρκαμε και μπλξαμε στην κνηση, και γρω-γρω λοι θα κορνρουν και θα βρζει ο νας τον λλο νεκα της ημρας. Tο βρδυ της παραμονς των Xριστουγννων, θα βγομε ξω για να τιμσουμε τη γννηση του Θεανθρπου και θα  στριμωχτομε κι εμες στη φτνη με τα ζα, δηλαδ στο Rex, στην Aθηνν Aρνα, στο Bοτανικ και σε λλα μρη. Kαι θα φορνε οολες το «μικρ μαρο φρεμα». Kαι οοολοι οι ντρες θα καπνζουμε μια τερστια γιορτιν πουρκλα που θα βρωμει και θα ζχνει. στερα, αφο χορψουμε τσιφτετλι και πιομε ,τι σκατο-ποτ κυκλοφορε σε μολτοφ στην αγορ, θα γυρσουμε στο σπτι για να ξερσουμε και να περιμνουμε την παραμον της Πρωτοχρονις.

Tην παραμον της Πρωτοχρονις θα ξαναξεχυθομε στα μαγαζι να ξαναψωνσουμε τα ",τι να'ναι" που περσσεψαν απ' τα Xριστογεννα, και θα επιστρψουμε στα σπτια μας πτματα για να ετοιμαστομε ρον ρον για το ρεβεγιν. Tο πιο ευχριστο απ' λα εναι τι επιτλους θα συναντηθομε οοοολοι μαζ γιατ θα εγκλωβιστομε στο Σνταγμα και στην Kηφισας πρωτοχρονιτικα και θα καπνζουμε μσα στα αυτοκνητα με αναμμνο το κλιματιστικ και λα θα εναι να σχαμα. Θα εμαστε και εκνευρισμνοι απ πριν που φγαμε στο σπτι της μαμς που περσαμε φριχτ μια και συγκεντρθηκε λη η οικογνεια για να τσακωθε, πως κθε χρνο. Eπσης πως κθε χρνο, το φαγητ θα εναι χλια, γιατ το κρας της γαλοπολας εναι απασιο και σκληρ και μα κρυσει γνεται σαν βατραχοπδιλο. Παρ' λα αυτ, θα καταβροχθσουμε τον μπακο με μφαση στη γμιση και στη βασιλπιτα και θα σκσουμε και μετ θα νυστζουμε και θα θλουμε να χωρσουμε τους/τις γκμενος/γκμενς μας, γιατ φυσικ αυτο/αυτς φτανε που τραβιμαστε στη μση της νχτας σαν τους ηλθιους, και στο μεταξ λα τα μαγαζι θα εναι γεμτα απ κσμο που καλωσορζει το νο χρνο με ξφρενο ενθουσιασμ, πργμα το οποο δεν μπρεσα ποτ να καταλβω. Aυτ το  στχο «πει ο παλις ο χρνος ας γιορτσουμε παιδι» πρπει να τον χει γρψει ο Φρεστ Γκαμπ, γιατ μνο αν εσαι ο Φρεστ Γκαμπ γιορτζεις που λιγοστεει κατ να χρνο η ζω σου και θα σε φει το μαρο χμα μια ρα αρχτερα.

Aυτ. σο για το πρωτοχρονιτικο ρεβεγιν μας θα το περσουμε κι αυτ φα-ντα-στι-κ ξαναζουλιγμνοι στα μπουζοκια στα κουλ κυριλ κλαμπ με τους πορτιρηδες Mστερ Γαμω και τις πορτιρησες Mις Tσιμποκι, που θα πιομε πετρλαιο και θα προυμε και μερικ ναρκωτικ για το καλ. Tην λλη μρα θα εμαστε κουρλια και θα νομζουμε τι χουμε τυφλωθε, ωστσο αργ το μεσημρι θα σρουμε τα κκαλ μας μχρι το πατρικ  για να ξαναφμε με την οικογνεια ,τι μεινε απ' το προηγομενο βρδυ που η μαμ εχε μαγειρψει για να λχο. Mετ θα κνουμε φλο και φτερ τη χτεσιν βασιλπιτα για να βρομε το φλουρ που δεν θα βρεθε ποτ γιατ θα το χει καταπιε ο παππος με το πρωιν του ρφημα. Tο απγευμα θα χτυπσουμε και μια κατθλιψη που δεν εμαστε πια παιδι και τι μαγικ που ταν τα Xριστογεννα και η Πρωτοχρονι κποτε. Kαι μετ οι γιορτς δεν θα λνε να τελεισουν γιατ θα χουμε και τα Φτα και του Aη Γιαννιο και ει σιχτρι αγαπητ γιε Bασλη, σ'αγαπω, σ'εκτιμω, αλλ κοτα μην τολμσεις και πλησισεις σπτι μου. Φτος θλω μνο Kαλικντζαρους. Tουλχιστον εκενοι αντιμετωπζουν την τραγωδα των γιορτν «α-να-τρε-πτι-κ», πως θα λεγαν και οι νθρωποι που εργζονται στην τηλεραση.  Kαι τρα κλενω γιατ πρπει να γρψω και σ' λλο κουλ γιο. Σε κνα δμηνο χουμε Bαλεντνο.

 

* - - - * - - - * - - - * - - - * - - - *

 

Bonus photo για τους εκλεκτος φλους του blog μου :

(θελα να βλω κτι ημγυμνες, αλλ ελοχεει ο κνδυνος του ban...)

 

 

 


15 -


07 2007, 15:32
..... vol. 2


 

τσι, για να κνω "δετερη φων"

στον Κακφωνο Γαλτη Μας!!!!!

 

 


5 -


06 2007, 17:22
........ !


 

 

Σε λους τους Νκους του

 

MusicHeaven εχομαι ολψυχα

 

Χρνια Καλ ! ! !

 

Να μας χαιρμαστε ! ! !

 

 

 


19 -


28 2007, 19:26
...


Που εναι ο Βρντος?

Ποιος κρδισε τελικ τη Χαβη με 5-0?

Πσο ακριβς διαρκε να ζαμνι?

Τα ΑΤΜ γιορτζουν της Αναλψεως?

Πριν τον γμο του Καραγκιζη, γινε μπτσελορ πρτυ?

Τα αμπελοφσουλα, παργουν κρασ φασολδα?

Ο «μπεκρ μεζς» ανιχνεεται στο αλκοτστ?

Λθηκαν ποτ τα Ελευσνια Μυστρια?

ταν κποιος με μανα καταδωξης καταδικεται πραγματικ, θεωρεται θεραπευμνος?

Αν βλεις ανποδα τις μπαταρες σε να φακ, βγζει σκοτδι?

Τα μντιουμ μπορον να ευχαριστηθον τα Kinder κπληξη?

Οι πιτσαρες πως ελγχουν τι κποιος που παργγειλε οικογενειακ πτσα δεν εναι εργνης?

Αφο ο Θες εναι παντοδναμος, ο διβολος συνεχζει να υπρχει λγω . fair play?

Γιατ το λνε λευκ κρασ αφο εναι κτρινο?

Ποια απ τις δο εναι η λλη ψη του νομσματος?

Πσοι κοκοι φρνουν την νοιξη?

Η Αγινα στα αγγλικ δεν θα πρεπε να λγεται I became?

Αν διασταυρωθε μα αλογμυγα με μα χρυσμυγα θα προκψει να χρυσ λογο μια απλ μγα?

Τελικ στη σκουληκομηρμυγκτρυπα μνουν σκουλκια μυρμγκια?

Οι μικρς αγγελες εναι μικρς σε σχση με τι?

Ποιος ακριβς ενημρωσε τον Ταρζν για το πς ονομζεται;

Τι ακριβς σιχανεται ο Μκυ Μους και φορει γντια;

Αυτ το "διαφανς-περιτλιγμα-με-τις-φουσκλες-που-κνουν-τσοκου-τσοκου-και-κθονται-λοι-και-τις-σπνε-σαν-υπνοτισμνοι" ξρει κανες πς λγεται με μα λξη???

Τα πετρψαρα επιπλουν;

Αν υπρχει Θες, γιατ οι εκκλησες χουν αλεξικραυνα;

Αυτς που γραψε το στχο "Σαν την παπαρονα μοιζεις, λο χρματα αλλζεις", τι ακριβς εχε πρει;

Ο Νε, συμπεριλαβε και τερμτες στην Κιβωτ;

Πτε προλαβανουν οι Ιατρο-δικαστς να σπουδσουν και Ιατρικ και Νομικ;

Αφο η εντολ "see-through" εναι σαφστατη, γιατ μετ με αγριοκοιτζουν ταν υπακοω;

Οι αλκοολικο αυτοπυρπολονται πιο εκολα;

Αυτς που βρσκεται παγιδευμνος ανμεσα στον "γκρεμ" και στο "ρμα", φτασε εκε κολυμπντας σκαρφαλνοντας;

Οι αποτυχημνοι σατανιστς πνε στον παρδεισο;

Αυτς που γρφει "ακμα πιο νστιμο" στη συσκευασα των Friskies, πς εναι τσο σγουρος;

Γιατ το μικρφωνο του τηλεφνου χει περισστερες τρπες απ το ακουστικ;

Ποια εναι επιτλους η διαφορ ανμεσα στο "Μπεζ" και το "Εκρο";

Τι χρμα γνονται οι χαμαιλοντες ταν βρεθον μπροστ στον καθρφτη;

Τα δρακουλνια, επιτρπεται να τργονται μρα;

Τι κνουν αυτ που περισσεει, αφο ανοξουν την τρπα στο μακαρνι;

Ποιος εισπρττει τα συγγραφικ δικαιματα για την Παλαι Διαθκη;

Εναι φυσιολογικ να υπρχει τμμα αισθητικς προσπου στο ΙΕΚ "ΑΚΜΗ";

Εντξει, αν απλς στραβ αρμενζουμε, διορθνεται... Σε περπτωση μως που εναι στραβς ο γιαλς, ποιο κτακτο σχδιο προτενουν οι ειδικο;

Τα ψρια πς καταφρνουν να κολυμπνε με γεμτο στομχι;

Αυτς που τραγουδει "ρωτω για σνα τα παιδι των φαναριν", περιμνει σοβαρ να του απαντσουν;

ταν νας κωφλαλος βρζει, η μαμ του το ρχνει πιπρι στα χρια;

Σε ποιο ακριβς σημεο του αιδοου δνεται το καρβι?

Οι ορφανο επιτρπεται να μπανουν σε οικογενειακς ταβρνες?

Πως μπορες να ξεφορτωθες να μπομερανγκ?

ταν νας παπς βγει στη σνταξη, γνεται θεος?

ταν οι ταξιτζδες κνουν πισθεν, δεν θα πρεπε να μας δνουν χρματα πσω?


3 -


28 2007, 19:02
!


 

Στη ζω υπρχουν πολλο νμοι. Οι νμοι της φσης (βλπε βαρτητα), οι νμοι του κρτους, οι θρησκευτικο νμοι (βλπε ου κλψεις), αλλ και κποιοι γραφοι νμοι (πως αυτς ο σπαστικς του ποδοσφαρου - ποιος χνει τις ευκαιρες δχεται γκολ).

Ας δομε, λοιπν, μερικο απ αυτος:

Ο νμος της σειρς
Αν περιμνεις σε σειρ και αποφασσεις να πας στη δπλα που κινεται πιο γργορα, εναι αποδεδειγμνο τι αυτ που φησες θα αρχσει να κινεται πιο γργορα.

Ο νμος του τηλεφνου
ταν καλες λθος αριθμ, ποτ δεν εναι απασχολημνο.

Ο νμος της μηχανικς επιδιρθωσης
Μλις τα χρια σου γεμσουν με λδια, γρσσο λλο υλικ που λερνει, θα σε πισει φαγορα στη μτη κπου λλου.

Ο νμος του εργαστηρου
Οποιοδποτε αντικεμενο και αν σου πσει, θα κυλσει προς το λιγτερο προσιτ για εσνα μρος.

Ο νμος του λεωφορεου
ταν εσαι στη στση αρκετ ρα και αποφασσεις να το πρεις ποδαρδρομο, το αμσως επμενο λεπτ θα περσει το λεωφορεο.

Ο νμος του λλοθι
Εν πεις ψματα στο σχολεο, τι ργησες επειδ π.χ. σκασε το λστιχο του αυτοκιντου του πατρα σου, την επμενη μρα το λστιχο θα σκσει πραγματικ.

Ο νμος του αφρλουτρου
Μλις βυθιστες στην μπανιρα και χεις χαλαρσει, θα χτυπσει το τηλφωνο.

Ο νμος της συνντησης
Η πιθαντητα να συναντσεις κποιον που ξρεις, αυξνεται ταν εσαι με κποιον που δεν θλεις να σας δουν μαζ.
"Επ, κολλητ, τυχαα συνντησα τη δικι σου στο δρμο... συνοδευμενη!"

Ο νμος του αποτελσματος
ταν να μηχνημα δεν δουλεει και προσπαθσεις να το αποδεξεις στον ειδικ που χει ρθει να το φτιξει, ττε θα δουλψει.

Ο νμος του σινεμ
Τα τομα που χουν θσεις σο πιο μακρι γνεται απ το διδρομο, φτνουν πντα τελευταοι.


1 -


22 2007, 16:50
..... !


 

Αν και δεν πολυκατλαβα πς ξεκνησε αυτ το παιχνδι με τα "5"...
μιας και μου το ζτησε ο φλος μου θα το συνεχσω...

 

5 Πργματα Για Μνα:

 1  Αν και ξεκνησα να μαθανω μουσικ σε ωδεο (παιζα αρμνιο) και κατσα εκε σχεδν 1,5 χρνο, ποτ δεν μαθα να διαβζω οτε μια ντα!!!

 2  Κιθρα μαθα να παζω στον στρατ, σε ηλικα 22 χρνων!

 3  Τα τελευταα χρνια (τουλχιστον 5), κοιμμαι μλις 4, ντε 5 ρες την ημρα. Υπρχουν ββαια σπνιες εξαιρσεις (κποιες Κυριακς και αργες, αν δεν χω κτι κανονισμνο), αλλ συνθως πντα κτι χω να κνω ακμα και τις λεγμενες "ημρες ξεκορασης".

 4  Μου αρσουν τα ταξδια. Καταπνω τα χιλιμετρα σαν νερκι, ανεξαρττως ρας καιρο, χειμνα-καλοκαρι, μρα-νχτα, μλις μου δοθε η ευκαιρα ( η αφορμ)... Αν, δε, εναι καλ η παρα στο αμξι... φγαμεεεεεεεε!!!

 

and last but not least

 5  Δηλνω τρελ ερωτευμνος με την μπαμπκα μου ! ! ! ! ! ! !   You Are My Everything. 
(ξρω... ψιλοσχετο με το παιχνδι... αλλ θελα να το πω!!!)

 

Αυτ τα 5 απ εμνα... Δεν ξρω ποιος να καλσω να συνεχσουν το παιχνδι (δη χουν γρψει πολλο...), οπτε ας το συνεχσουν σοι δεν χουν ακμα συμμετσχει.


5 -


17 2007, 10:27φτασε στα χρια μου το παρακτω ρθρο, το οποο με κανε να σκεφτ τι κποια πργματα δεν επιδχονται αμφισβτησης, μιζριας ισοπδωσης απ αυτος που τα βλπουν λα μαρα...

___________________________________________________________________________

Βασλισσα χωρς Βασλειο

Γρφει η Κατερνα Ακριβοπολου - 24/01/2007

να μηχανολογικ επτευγμα που δεν προβλθηκε

 

Χζευα χαλαρ στο Ντισκβερι για το ραμα της κατασκευς της γφυρας στο Βεργγειο πορθμ που θα ενσει Ασα με Αμερικ. Εξηγοσε ο παρουσιαστς πσο δσκολο εναι να γνει λγω βθους, μκους και σεισμικτητας. Και εκε που μας εχε πεσει τι εναι σχεδν αδνατο να κατασκευαστε λεει : "Η λση σε αυτ τα προβλματα χει βρεθε στην λλη μερι της γης. Στην Ελλδα"!

Τα μτια μου γορλωσαν, τα αυτι μου τεντθηκαν και το μυαλ μου προσπαθοσε να επεξεργαστε αυτ που κουσα. Και εκε που νμιζα τι εχα παρακοσει να και το βντεο. Πανοραμικ απ ελικπτερο ο Κορινθιακς κλπος και η γφυρα Ρου Αντιρρου. Ακολοθησε να ημωρο που περιγραφε τις παγκσμιες καινοτομες της κατασκευς της. χι μνο τι εναι η μακρτερη καλωδιακ γφυρα στο κσμο, τι χει τους μεγαλτερους πυλνες αλλ τι και οι μθοδοι που χρησιμοποιθηκαν για την κατασκευ της γιναν σχολ για τις γφυρες του μλλοντος. κουγα και βλεπα ναυδη.

τρεξα στο ελληνικ σιτ να δω με λεπτομρεια λα αυτ τα υπροχα που εδα στην ξνη εκπομπ και διαβζω: Το ργο αυτ το εμπνεστηκε ο Χαρλαος Τρικοπης… Και κτω δεξι γρφει. "Το σιτ εναι υπ κατασκευ"!!! Γιατ Χαρλαε μου δεν εμπνεστηκες και σιτ και βντεο;

Δεν πρασαν πολλς ημρες και τι βλπω; Το Νσιοναλ Τζεογκρφικ να αφιερνει μια ρα εκπομπ για τη γφυρα Ρου-Αντρριου!

Η επιτροπ μηχανικν στην Αμερικ την χρισε το μεγαλτερο μηχανολογικ επτευγμα το 2005

Βλπω στο ντερνετ τι επιτροπ μηχανικν στην Αμερικ την χρισε το μεγαλτερο μηχανολογικ επτευγμα το 2005. Βραβεο που απ το 1960 δεν πρε ποτ μη αμερικανικ κατασκευ. Αυτ λενε οι ξνοι. Εμες τι λεμε; Τποτα. Σαν να μην υπρχει. να ργο που θαυμζει λος ο κσμος, που θα μποροσε να γνει σμβολο της συνχειας ανμεσα στα αρχαα και να ελληνικ μνημεα και σημεο αναφορς και για τον τουρισμ, προβλλεται μνο ταν υπρχει θμα αξησης των διοδων. Μια βασλισσα χωρς βασλειο.

Το διο απγευμα πγα με το γιο μου στο Ευγενδειο για να μθω ττε τι βρσκομαι στο μεγαλτερο και καλτερα εξοπλισμνο ψηφιακ Πλανητριο στο κσμο! Σκψου επα μσα μου να εχε κτι ττοιο μια λλη χρα... Θα το εχε μθει λος ο κσμος… Και σαν να μην φταναν λα αυτ ρθε και η χαριστικ βολ…

Διαβζω τι "μ' να ργο σταθμ στην ιστορα του κλασικο μπαλτου, τη "Λμνη των Κκνων", εγκαινιζεται στην Αθνα το Μπντμιντον Θατερ, το μεγαλτερο υπερσγχρονο πολυτελς θατρο διεθνν προδιαγραφν και χωρητικτητας 2.400 θσεων".

Αυτ ανακλυψα παρεμπιπτντως και επσης παρεμπιπτντως αναρωτθηκα: Πσα λλα ττοια επιτεγματα χουμε που ετε επιμελς, ετε απ αμλεια χαμηλνουμε; Γιατ μας κρβουν αυτ την Ελλδα; Γιατ μας σερβρουν μνο την κακομοιρι και τη μιζρια για τη χρα μας; Μνο πσο ακρβυνε το αγγουρκι πρπει να μαθανουμε; Και καλ, τα κανλια το παζουν επειδ πουλει. Η Πολιτεα γιατ δεν αναδεικνει τις πρωτις μας; Μπως επειδ μαζ με το ργο τελεινουν και τα κονδλια και κατ συνπεια και τα προσωπικ συμφροντα των Μαυρογιαλορων;

http://www.skai.gr/master_story.php?id=37088


-


14 2007, 10:24
-...


Τετρτη 14 Φεβρουαρου 2007, του Αγου Βαλεντνου (βοθει μας!)

Μια ημρα περεργη, τουλχιστον για εμνα... Περεργη, γιατ λα αυτ που κουσα χθες στο ραδιφωνο με καναν να βλπω την γιορτ ερωτευμνων, πως αποκαλεται, ακμη πιο επιφυλακτικ.

Πνε πρα πολλ χρνια απ ττε που "κατληξα" στην ποψη που με εκφρζει και σμερα. Στην ποψη που λο και περισστεροι συμφωνον. Στην ποψη που λει τι η γιορτ αυτ εναι να καλοστημνο πανηγυρκι των εμπρων, και κυρως των ανθοπωλεων, των ειδν δρων κθε λογς, των ειδν νδυσης, και γενικτερα λων των ειδν που μπορον να δωριστον. Την τιμητικ τους, ββαια, χουν και οι κθε εδους "προχοι υπηρεσιν", απ τις καφετριες και τα εστιατρια, ως τα ξενοδοχεα, κυριλ και νμιμα ακμα και τα "πονηρ"...

λοι οι επαγγελματες προσπαθον να "κλψουν" κτι απ την (αρχικ) σημασα της ημρας, να "εκμεταλλευτον" την διθεση του "ταλαπωρου" να κνει να ωραο, πρωττυπο και με ιδιατερη σημασα δρο στην καλ του (και το αντστροφο, ββαια), και να του πλασρουν οτιδποτε κι αν πουλνε ως μια "πρωττυπη και μοναδικ ιδα", χρησιμοποιντας ακμα και κλισ ατκες του τπου "θα σε λατρψει", "θα λισει στα χρια σου", και να σωρ απ αυτς τις φρσεις που αναλονται στα διφορα ανεπσημα εγχειρδια που υπρχουν για τους πωλητς... Επιστμη ολκληρη χει γνει αυτ η ημρα... Εξ'ου και ο ττλος, μιας και στην πραγματικτητα αυτο οι επαγγελματες σε "γδνουν"...

Χθες, λοιπν, ακοω στο ραδιφωνο τι η τδε εταιρα λουλουδιν, μνο για σμερα, θα μεταφρει και θα διανμει στο δκτυ της παγκοσμως περισστερους απ 1,000 τνους (!!!!!!!) τριαντφυλλα! Μνο τριαντφυλλα. Σκφτομαι και τα υπλοιπα εδη λουλουδιν, σκφτομαι τα δρα, τα ροχα, τα..... εσρουχα, και λω απ μσα μου: "πωωω πωωωωωω, μιλμε για τρελ ποσ". Και ββαια, αν κτσει κανες να αναλογιστε τι μιλμε για πολλ δισεκατομρια ευρ μσα σε μλις μια ημρα, θα δικαιολογσει λους αυτος τους επαγγελματες που ανφερα νωρτερα. Εναι τερστια η πτα, γιατ να μην πρει ο καθνας το κομμτι που μπορε?...

Φυσικ, λο το παραπνω σκηνικ γνεται εν γνσει μας. Θλουμε και τα κνουμε. Εμες τους δσαμε την δυναττητα. Δημιουργσαμε την αγορ του ερωτευμνου.

Δεν μιλω εκ του ασφαλος. Μρος της αγορς αυτς εμαι κι εγ. Και ξρω τι το τριαντφυλλο που θα πληρσω απ 3 ως 5 ευρ σμερα, την λλη εβδομδα θα το πρω 1,5 ως 2. Το ξρω, αλλ το κνω. Και το κνω, γιατ εναι πολ μορφη η αρχικ ιδα, να υπρχει δηλαδ μια ημρα του χρνου με κπως πιο ιδιατερη σημασα για τους ερωτευμνους. Ναι, ok, τον ρωτ μου για την γυνακα μου τον ζω και τον γιορτζω κθε μρα, αλλ δεν παει να εναι και κπως μαγικ η σημεριν ημρα... τουλχιστον για αυτος που αντιλαμβνονται το πραγματικ της νημα...

 

Στην προσπθεια να μην τα ισοπεδσω λα, ας κνω και μια ιστορικ αναδρομ για τον γιο της ημρας (τα στοιχεα τα βρκα τοιμα και δεν πρλαβα να τα διασταυρσω, με μια γργορη ματι μως κπως τσι αναφρονται τα πργματα σε 4-5 sites)

 

Ο γιος Βαλεντνος

Ο γιος Βαλεντνος

Η παρδοση του συγκεκριμνου εορτασμο χνεται στα βθη του χρνου, φτνοντας μχρι την εποχ της Ρωμακς Αυτοκρατορας. Ττε, την 14η Φεβρουαρου πραγματοποιονταν εκδηλσεις προς τιμν της Θες Juno, η οποα ταν προσττιδα της οικογνειας, των γυναικν και της συζυγικς αγπης (αντστοιχη της ρας).

Την επμενη μρα ρχιζε η γιορτ Lupercalia. Σμφωνα με τις παραδσεις τις εποχς, τα νεαρ αγρια και κορτσια ζοσαν αρκετ διαχωρισμνα. μως, υπρχε μια ξεχωριστ γιορτ, την οποα περνοσαν μαζ.

Κατ τη διρκεια της Lupercalia, τα κορτσια γραφαν το νομ τους σε ναν κλρο και τα τοποθετοσαν σε να βζο. Κθε αγρι επλεγε ναν απ τους κλρους, διαλγοντας τσι την κοπλα που θα συνδευε καθ' λη τη διρκεια της γιορτς. Συχν ταν το φαινμενο τα ζευγρια της Lupercalia να ερωτεονται και τσι να καταλγουν παντρεμνα

Την εποχ που αυτοκρτορας της Ρμης ταν ο Κλαδιος Β', οι εκστρατεες δεν λειπαν, μως υπρχε και μια διαδεδομνη απροθυμα των ανδρν να καταταγον στις λεγενες. Σμφωνα με τη θεωρα του διου του αυτοκρτορα, αυτ συνβαινε γιατ οι ντρες παντρεονταν και δεν θελαν να αφσουν τις αγαπημνες τους και τις οικογνεις τους. Προκειμνου λοιπν να αντιμετωπσει την κατσταση, εξδωσε διταγμα σμφωνα με το οποο απαγορευταν λοι οι γμοι και οι αρραβνες.

Φανεται μως τι δεν λαβε υπψη του να νεαρ, τον Βαλεντνο που μαζ με τον φλο του Μριο (ο οποος επσης αγιοποιθηκε) βοηθοσαν πολλ ζευγρια να παντρευτον κρυφ. Η δρση τους δεν ργησε να γνει γνωστ, μχρι που φτασε και στα αυτι του αυτοκρτορα.

Ο 'Aγιος Βαλεντνος σρθηκε στο παλτι και κουσε την θανατικ καταδκη. Θα τον χτυποσαν με ραβδι μχρι να ξεψυχσει και ττε θα αποκεφλιζαν το σμα του, την 14η Φεβρουαρου.

Η καθολικ εκκλησα μεττρεψε την ειδωλολατρικ Lupercalia, την παραμον της οποας μαρτρησε ο 'Aγιος Βαλεντνος, σε γιορτ για τη μνμη του. Καθς ο σκοπς της δρσης του ταν τσο ρομαντικς, καθιερθηκε την ημρα της γιορτς του να γιορτζουν λοι οι ερωτευμνοι.


7 -
unickBlog
blogs.musicheaven.gr/unick

, , , ... '!

myspace layouts

myspace layouts

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA!

(
...)
Kai tou chronou FouDouNia!!!

Make a Photo Calendar at bigoo.ws


JavaScript Free Code
...

myspace layouts

myspace layouts


???

,


.

!

Tags
(19)
blog !


...


...
...


Blogs

LinksMusicHeaven.gr, Hosting interTEN