Ή στραβός είν΄ ο γυαλός...
...ή στραβά αρμενίζουμε!!!
13 Νοεμβρίου 2009, 11:52
Βροχή από..... τούβλα!!!


 

Δεν συνηθίζω να αναδημοσιεύω ειδήσεις από άλλα sites,

αλλά αυτό ήταν too good για να το αφήσω...

 

από το contra.gr

Δύο ημέρες απέμειναν από τον κρίσιμο αγώνα μεταξύ Αιγύπτου και Αλγερίας το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αποστολή της Αλγερίας έφτασε την Πέμπτη (12/11) στο Κάιρο και έγινε δεχτή με... λιθοβολισμό. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο τραυματισμός τριών παικτών της Αλγερίας όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο υπουργός αθλητισμού της χώρας, ο οποίος έχει ταξιδέψει στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις παίκτες που διακομίστηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο είναι οι: Ράφικ Σαϊφι, Ράφικ Χαλίσε και Καλέντ Λεμουσία. Ο πρώτος έχει τραυματιστεί στο χέρι και οι άλλοι δύο στο κεφάλι. Η σοβαρότητα της κατάστασής τους δεν έχει γίνει γνωστή αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους έδειξαν σοκαρισμένοι από το περιστατικό.

"Επιτέθηκαν στο πούλμαν με τούβλα. Οι παίκτες έχουν τραυματιστεί και αιμορραγούν στο κεφάλι. Κάποιοι προλάβαμε να πέσουμε κάτω. Ολα τα παράθυρια του πούλμαν έσπασαν. Φοβηθήκαμε για τις ζωές μας. Από τη στιγμή που δεν είναι διασφαλισμένη η σωματική μας ακεραιότητα και η ζωή μας, φοβόμαστε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα" , δήλωσε ο Αντάρ Γιαχία ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι ουδείς από τους άντρες της ασφάλειας που συνόδευαν την αποστολή, έσπευσε να απαντήσει στην επίθεση.

"Είναι ένα λυπηρό περιστατικό", αρκέστηκε να δηλώσει ο Υπουργός νεολαίας και άθλησης της Αλγερίας, Χασέμι Ντζιάρ ο οποίος συνοδεύει την αποστολή. Ο Ντζιάρ τόνισε ότι οι άνθρωποι της FIFA ενημερώθηκαν για το γεγονός και αναμένεται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Η Αλγερία είναι πρώτη στον Γ' προκριματικό όμιλο της αφρικανικής ζώνης έχοντας 13 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Αίγυπτο η οποία εκτός από τη νίκη χρειάζεται και διαφορά δύο τερμάτων καθώς είχε ηττηθεί με 3-1 στην Αλγερία.

 

Για του λόγου το αληθές, το video που τράβηξε

με το κινητό του τηλέφωνο ο Ράφικ Σαϊφι :

video 

 

Και εμείς φωνάζουμε όταν εδώ πέφτει καμιά "ψιλή"...

 

 

 

2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο
Συγγραφέας
unick
ΝίκοςΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/unick

Αμπελοφιλοσοφίες, σκέψεις, συναισθήματα, χιούμορ... λίγο απ'όλα!


Επίσημοι αναγνώστες (19)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links