αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και άλλα
Προσφορά με μεράκι από Ερασιτέχνη μή Συγγραφέα λάτρη της μουσικής
10 Σεπτεμβρίου 2020, 09:57
Γνωριμία μέσω του Musicheaven!!!5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (10.09.2020)
Καλημέρα, Στέφανε. Ωραίο το βίντεο με όμορφα τραγούδια. Το ντουέτο κιθάρας-φυσαρμόνικας είναι αξιέπαινο! Ο Δάσκαλος και ο Μαθητής μερακλήδες. Εάν γνωριστήκατε μέσω ΜΗ, τότε το δίδυμο σας αξίζει πολλά.


Σχόλιο από sven (10.09.2020)
Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση και συνάμα επιβράβευση για έναν δάσκαλο είναι να τον ξεπερνά ο μαθητής του και να γηράσκει αεί διδασκόμενος..

Πάντα τέτοια, Στέφανε!


Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (10.09.2020)
Καλησπέρα, Στέφανε και Σάββα! Δεν είναι γλυκό αυτό που συνέβη;


Σχόλιο από freddieKrueger (12.09.2020)
Διακρίνω ταβερνάκι,μεζέδες κι ακούω όμορφη live μουσική...

Υπέροχο σκηνικό...

Ζηλεύω!


Σχόλιο από STEFANOS604 (12.09.2020)
κι όχι μόνο αυτός αλλά κι άλλος ένας ο Χριστόδουλος καθηγητής Μουσικής και παίχτης βιόλας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έμαθε από το Musicheaven τα βασικά για την χρωματική όμως φυσαρμόνικα που παίζει υπέροχα! Το θέμα είναι ότι μου τηλεφώνησαν που ήρθαν για διακοπές στη Σύρο και συναντηθήκαμε σε ταβέρνα! Περιμένουμε ένα βίντεο από κάποια ξένη που μας βιντεοσκόπισε. Ήταν υπέροχα!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stefanos604
Σκιαθίτης Στέφανος
Συνταξιουχος
από ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stefanos604


Tags

ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ αυλός του Πανός βίαιες σκηνές παιδί και τηλεόραση γιαγιά με κέφι εγκώμια ζουρνάς ΚΑΛΑΝΤΑ καλαντα 2021 Κάλαντα με τρομπέτα κάλαντα φώτων κρασάδικα κρασάδικα τραγούδια Μαρε γιέ μου Αντρα μου πάει Μεγάλη Παρασκευή 2022 μουσική επένδυση με φυσαρμόνικα ο τι μαθαίνεις μικρός μαθαίνω τρομπέτα παραδοσιακά με τρομπέτα παραδοσιακά Αρναίας πεζοπορία καλάντων Ρομαντικά τραγούδια Αναπνοή μου στενοί φίλοι συμπεριφορά σε παιδί της Άρνης το νερό Το κοκοράκι Ύμνοι με σαξόφωνο Ύμνοι με τρομπέτα Ύμνοι Μεγάλης Παρασκευής υπερμάχω ανέβεις Μαρία φελλοί ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΚΙΘΑΡΑ φυσαρμόνικα χριστός ανέστη με τρομπέτες

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης