ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και άλλα
Προσφορά με μεράκι από Ερασιτέχνη μή Συγγραφέα λάτρη της μουσικής
10 Σεπτεμβρίου 2020, 09:57
Γνωριμία μέσω του Musicheaven!!!


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

EVAGGELIASAKELLARIOU (10.09.2020)
Καλημέρα, Στέφανε. Ωραίο το βίντεο με όμορφα τραγούδια. Το ντουέτο κιθάρας-φυσαρμόνικας είναι αξιέπαινο! Ο Δάσκαλος και ο Μαθητής μερακλήδες. Εάν γνωριστήκατε μέσω ΜΗ, τότε το δίδυμο σας αξίζει πολλά.
sven (10.09.2020)
Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση και συνάμα επιβράβευση για έναν δάσκαλο είναι να τον ξεπερνά ο μαθητής του και να γηράσκει αεί διδασκόμενος..

Πάντα τέτοια, Στέφανε!
EVAGGELIASAKELLARIOU (10.09.2020)
Καλησπέρα, Στέφανε και Σάββα! Δεν είναι γλυκό αυτό που συνέβη;
freddieKrueger (12.09.2020)
Διακρίνω ταβερνάκι,μεζέδες κι ακούω όμορφη live μουσική...

Υπέροχο σκηνικό...

Ζηλεύω!
STEFANOS604 (12.09.2020)
κι όχι μόνο αυτός αλλά κι άλλος ένας ο Χριστόδουλος καθηγητής Μουσικής και παίχτης βιόλας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έμαθε από το Musicheaven τα βασικά για την χρωματική όμως φυσαρμόνικα που παίζει υπέροχα! Το θέμα είναι ότι μου τηλεφώνησαν που ήρθαν για διακοπές στη Σύρο και συναντηθήκαμε σε ταβέρνα! Περιμένουμε ένα βίντεο από κάποια ξένη που μας βιντεοσκόπισε. Ήταν υπέροχα!

Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
stefanos604
Σκιαθίτης Στέφανος
Συνταξιουχος
από ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/stefanos604

Tags

ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ αυλός του Πανός βίαιες σκηνές παιδί και τηλεόραση γιαγιά με κέφι εγκώμια ζουρνάς ΚΑΛΑΝΤΑ καλαντα 2021 Κάλαντα με τρομπέτα κάλαντα φώτων Καντάδες με ωραία γραία κρασάδικα κρασάδικα τραγούδια Μαρε γιέ μου Αντρα μου πάει Μεγάλη Παρασκευή 14-4-2023 Μεγάλη Παρασκευή 2022 μουσική επένδυση με φυσαρμόνικα ο 2ος ύμνος του Μάρκου Χαράματα η ωρα τρεις ο τι μαθαίνεις μικρός μαθαίνω τρομπέτα παραδοσιακά με τρομπέτα παραδοσιακά Αρναίας πεζοπορία καλάντων Ρομαντικά τραγούδια Αναπνοή μου στενοί φίλοι συμπεριφορά σε παιδί της Άρνης το νερό Το κοκοράκι Ύμνοι με σαξόφωνο Ύμνοι με τρομπέτα Ύμνοι Μεγάλης Παρασκευής υπερμάχω ανέβεις Μαρία φελλοί ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΚΙΘΑΡΑ φυσαρμόνικα χριστός ανέστη με τρομπέτες

Γίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...

Links