αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και άλλα
Προσφορά με μεράκι από Ερασιτέχνη μή Συγγραφέα λάτρη της μουσικής
28 Δεκεμβρίου 2020, 18:53
Μια διαφορετική πεζοπορία!
πεζοπορία καλάντων  


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από sven (28.12.2020)
Μπράβο, στην καλή παρέα!

Αν είναι φετινό το βιντεάκι, φαίνεται πως με την καλή σας διάθεση και τη θετική ενέργεια, κατατροπώσατε όχι μόνο τη μιζέρια και τους καλικάντζαρους, αλλά και αυτόν τον ίδιο τον κορωνοϊό, μιας και δεν φοράτε μάσκες και δεν κρατάτε τις απαραίτητες αποστάσεις...

Πάντα τέτοια και του χρόνου καλύτερα!


Σχόλιο από STEFANOS604 (28.12.2020)
Δυστυχώς δεν είναι φετινό! Προσδοκούμε του χρόνου! Οι ευχάριστες όμως αναμνήσεις αν είναι και αποτυπωμένες αξίζουν ! Φέτος τα είπαμε από μια μεγάλη βεράντα που έβλεπε την Ερμούπολη! Έτσι τηρήσαμε το έθιμο, έστω χωρίς ομάδα! Καλή πρωτοχρονιά Σάββα!


Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (29.12.2020)
Καλημέρα. Χρόνια πολλά. Η βεράντα με θέα την Ερμούπολη σας βοήθησε να τηρήσετε το έθιμο. Και του χρόνου με παρέα και χωρίς κορονοϊο. Καλή Πρωτοχρονιά, Στέφανε, με υγεία.


Σχόλιο από STEFANOS604 (29.12.2020)
Επίσης Ευαγγελία!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stefanos604
Σκιαθίτης Στέφανος
Συνταξιουχος
από ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stefanos604


Tags

ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ αυλός του Πανός βίαιες σκηνές παιδί και τηλεόραση γιαγιά με κέφι εγκώμια ζουρνάς ΚΑΛΑΝΤΑ καλαντα 2021 Κάλαντα με τρομπέτα κάλαντα φώτων κρασάδικα κρασάδικα τραγούδια Μαρε γιέ μου Αντρα μου πάει Μεγάλη Παρασκευή 2022 μουσική επένδυση με φυσαρμόνικα ο τι μαθαίνεις μικρός μαθαίνω τρομπέτα παραδοσιακά με τρομπέτα παραδοσιακά Αρναίας πεζοπορία καλάντων Ρομαντικά τραγούδια Αναπνοή μου στενοί φίλοι συμπεριφορά σε παιδί της Άρνης το νερό Το κοκοράκι Ύμνοι με σαξόφωνο Ύμνοι με τρομπέτα Ύμνοι Μεγάλης Παρασκευής υπερμάχω ανέβεις Μαρία φελλοί ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΚΙΘΑΡΑ φυσαρμόνικα χριστός ανέστη με τρομπέτες

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης