ελληνική μουσική
101 online   ·  209.533 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Νίκος Παπάζογλου στο Θέατρο Βράχων ''Μελίνα Μερκούρη''

Από τη δημοσιογράφο και συνεργάτιδα Μαρία Νώτη

Πιστός στο ραντεβού του ο Νίκος Παπάζογλου με το αθηναϊκό κοινό για άλλη μια φορά, ξεσήκωσε και συγκίνησε, τους χιλιάδες θαυμαστές του που βρέθηκαν στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του.

Με τους δεξιοτέχνες μουσικούς του συγκροτήματος «Λοξή φάλαγγα» που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, παρουσίασε παλιά και νεότερα τραγούδια του.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε για σας το MusicHeaven, διαβάστε για το Φεστιβάλ Βύρωνα που φέτος κλείνει 16 χρόνια και ψηφίστε στο σχετικό γκάλοπ!
Πέμπτη 18 Σεπ 2003

16 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
"Στη σκιά των Βράχων 2003"


Το 16ο φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα άνοιξε τις πύλες του στις 25 Αυγούστου, φιλοξενώντας στο πρόγραμμά του θεατρικά και μουσικά σχήματα που υπηρετούν και αναδεικνύουν την τέχνη.

Με την λήξη του φεστιβάλ στις 27 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται ένας κύκλος καθώς από το επόμενο, ο θεσμός διεθνοποιείται με αφορμή και την ένταξή του στην πολιτιστική ολυμπιάδα.

Το φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα, είναι ένα πολιτιστικό γεγονός που φιλοξενεί σε ετήσια βάση πληθώρα εκδηλώσεων. Με τα σημερινά δεδομένα είναι το μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Ελλάδα σε πλήθος εκδηλώσεων και προσέλευσης κοινού. Πέρυσι οι θεατές ξεπέρασαν τις 150.000 ενώ υπολογίζεται ότι φέτος θα το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 200.000 θεατές.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο θέατρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ και στο θέατρο ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ. Το θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» βρίσκεται στα Νταμάρια της Εργάνης και είναι χωρητικότητας 2.500 – 6.000 θέσεων. Έχει πλέον καταξιωθεί ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων ο οποίος φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου που ανεβαίνουν στους βράχους για να γίνουν κοινωνοί της τέχνης. Το θέατρο «¶ννα Συνοδινού» ένα μικρό στολίδι 700 θέσεων, εξ ολοκλήρου ξυλοκατασκευή, με όλους τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους, όπου φιλοξενούνται συναυλίες, αφιερώματα, θεατρικές παραστάσεις σε ατμοσφαιρικό ύφος.
Ο Νίκος Παπάζογλου στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"
φωτ.Μιχάλης ΑλιάγαςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

Η γνώμη σας;


Ποιός δίσκος του Νίκου Παπάζογλου είναι ο αγαπημένος σας;

Χαράτσι - 1997
Οταν Κινδυνεύεις Παίξε Την Πουρούδα - 1995
Στο Θέατρο Λυκαβητού - 1991
Σύνεργα - 1990
Μέσω Νεφών - 1986
Τα Δήθεν - 1979
Η Εκδίκηση Της Γυφτιάς - 1978Δημοσκόπηση | Αρχείο δημοσκοπήσεων

_VOTES: 62

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

sofiasim_00 Chat
Περαστική Νότα
#402   /   24.01.2004, 13:16   /   Αναφορά
Δεν είναι ο καλύτερος!!!!!;;;;;;;;;