ελληνική μουσική
376 online   ·  209.860 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies στο Σταυρό του Νότου!

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου λίγο καιρό μετά τα πανηγυρικά τελευταία live τους και με ολοκαίνουργιο υλικό στις αποσκευές τους.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies στο Σταυρό του Νότου!

Τετάρτη 28 Απρ 2010

Την Πέμπτη 29 Απριλίου και την Πέμπτη 6 Μαΐου θα δώσουν μια πρώτη γεύση από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει» στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ένα δίσκο που αναμένεται ήδη με μεγάλη ανυπομονησία από την παλιά και νέα φρουρά των fans του Παύλου Παυλίδη και δεν απογοητεύει με τις συναρπαστικές ροκ συνθέσεις του που προστίθενται αυτομάτως στις κλασικές στιγμές του γκρουπ.

Εκτός από το νέο αυτό υλικό, φυσικά θα ακουστούν και κλασικά αγαπημένα κομμάτια του Παύλου Παυλίδη όχι μόνο από την πορεία του με τους B-Movies, αλλά και από ακόμα πιο παλιά, από τις χρυσές ροκ μέρες των Ξύλινων Σπαθιών.


Tags
Καλλιτέχνες:Παύλος ΠαυλίδηςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε