ελληνική μουσική
339 online   ·  209.873 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Σεμινάρια από 20 κορυφαίους μουσικούς

Το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος ανακοινώνει την διεξαγωγή των θερινών σεμιναρίων και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε.

Σεμινάρια από 20 κορυφαίους μουσικούς

Τρίτη 15 Ιούν 2010


Από 28 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2010 και για 8η συνεχή χρονιά, περισσότεροι από 20 κορυφαίοι μουσικοί, εκπρόσωποι διαφορετικών μουσικών παραδόσεων από όλο τον κόσμο, θα  έρθουν να διδάξουν στο Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος, στο χωριό Χουδέτσι στην Κρήτη.


Το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος ιδρύθηκε το 1982 από τον Ross Daly με σκοπό την παρακίνηση των νέων (και όχι μόνο) προς μια δημιουργική προσέγγιση των παραδοσιακών μουσικών ιδιωμάτων από διάφορα μέρη του κόσμου. Από το 2003, οπότε και άρχισε την επίσημη εκπαιδευτική δραστηριότητά του, έχει διοργανώσει, σε χειμερινούς και θερινούς κύκλους και  σε συνεργασία με τον Δήμο Ν. Καζαντζάκη, πάνω από 160 σεμινάρια και πολυάριθμες συναυλίες με διακεκριμένους μουσικούς εκπροσώπους πολλών και διαφορετικών μουσικών παραδόσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Μουσικού Εργαστηρίου:

http://www.labyrinthmusic.gr

Για δηλώσεις συμμετοχής και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας

Τηλέφωνο: 2810-741027 (09:00 - 15:00)
e-mail:  info@labyrinthmusic.gr


Tags
Καλλιτέχνες:Ross DalyΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε