ελληνική μουσική
335 online   ·  209.853 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η Νατάσσα Μποφίλιου για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Η Νατάσσα Μποφίλιου, η νεαρή ερμηνεύτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της, ύστερα από τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με τον αέρα μίας απόλυτα επιτυχημένης πανελλήνιας περιοδείας, εμφανίζεται τώρα για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Η Νατάσσα Μποφίλιου για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Παρασκευή 25 Ιούν 2010

Την Κυριακή 27 Ιουνίου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στη μουσική  σκηνή Αυλαία στη Λευκωσία και αποδεικνύει μια και καλή, για ποιο λόγο τα live της αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Με σταθερούς συνοδοιπόρους το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή επιβεβαιώνει όσους μιλούν για μια νέα ουσιαστική πρόταση στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Τα ήδη γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις Εκατό μικρές ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά, συναντούν τα τραγούδια από το νέο τους δίσκο με τίτλο Εισιτήρια Διπλά που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση, σε ένα ανανεωμένο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, βασισμένο στην αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής προσωπικής ερμηνείας.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου η Νατάσσα και η παρέα της στην πρώτη τους πανηγυρική εμφάνιση στην Κύπρο, σας προσκαλούν σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι στους πιο μελωδικούς προορισμούς!

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τo συγκρότημα ‘Φάλτσα Όνειρα’.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΛΑΙΑ, Διευθ: Εμμανουήλ Ροΐδη, Λευκωσία-1095, Τηλ: 00357 22675638
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9.00 μμ


Tags
Καλλιτέχνες:Νατάσσα ΜποφίλιουΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε