ελληνική μουσική
497 online   ·  210.186 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

Το συγκρότημα που εντυπωσίασε τον Μικρούτσικο

Αρμός με τους Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Θηβαίο και Γιάννη Κούτρα.

Το συγκρότημα που εντυπωσίασε τον Μικρούτσικο

Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (jorge) / 299 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 22 Σεπ 2010

Το μουσικό συγκρότημα ¨Αρμός¨ συμμετείχε, στις συναυλίες που έδωσαν στην Κρήτη, οι Θάνος Μικρούτσικος, Χρηστος Θηβαίος και Γιάννης Κούτρας.

Οι ¨Αρμός¨ έχουν γνωρίσει ευρεία αποδοχή κι έχει λάβει θετικότατα σχόλια από τον τύπο και τους αυστηρότερους μουσικοκριτικούς και σαφώς η παρουσία τους στις συναυλίες με αυτούς τους τρεις σπουδαίους  καλλιτέχνες  αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση και διάκριση για το συγκρότημα.

Το συγκρότημα που εντυπωσίασε τον Μικρούτσικο


Το συγκρότημα ¨Αρμός¨ αποτελείται από τους Λευτέρη Μουρτζάκη στο τραγούδι, Μάνο Σμαργιανάκη στο τραγούδι και την κιθάρα, Απόστολο Ξυριτάκη στο πιάνο, και Γιάννη Κιαγιαδάκη στο μπάσο.

Οι ¨Αρμός¨ για άλλη μια φορά απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια αλλά και το ζεστό χειροκρότημα από το κοινό για την εμφάνιση τους.

Το συγκρότημα που εντυπωσίασε τον Μικρούτσικο


Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο ίδιος ο Θάνος Μικρούτσικος κατά την διάρκεια της συναυλίας έκανε εκτενή αναφορά για το συγκρότημα Αρμός, χαρακτηρίζοντας τους σπουδαίους μουσικούς και καλούς συνθέτες με ήθος κάτι που χρειάζεται η Ελληνική μουσική σκηνή.  Τόνισε ότι η δική του γενιά είναι υποχρεωμένη να παραδώσει την σκυτάλη σε νέα παιδιά που θα διευρύνουν τα όρια και ότι το συγκρότημα Αρμός ανήκει στην νέα γενιά που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Ανέφερε ακόμα ότι παρά την δυσκολία της κατάστασης το μέλλον τους ανήκει και ότι σίγουρα θα ξανασυναντηθούν στην σκηνή.

Ακουστε και δείτε τους ΑΡΜΟΣ στο www.armosmusic.gr

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#20963   /   22.09.2010, 00:45   /   Αναφορά
Ημουν και γω εκει!!Τρομερη συναυλία.. πολλοί καλοι οι Αρμός!Κορυφαία στιγμή τους όταν τραγούδησαν το ''και να αδερφέ μου''

του Γιάννη Ρίτσου

http://www.youtube.com/watch?v=jVabDh45-H8
#20964   /   22.09.2010, 00:48
πολυ καλοι*:ppp

#20968   /   22.09.2010, 12:14   /   Αναφορά
Πραγματικά είναι πολύ καλοί οι Αρμός και χαίρομαι που υπάρχει ενα συγκρότημα που συνεχίζει ως ένα βαθμό το έργο των "Δυνάμεων τιου Αιγαιου" (με τη καλή έννοια :)αγαπημενο τραγουδι απο Αρμός! "Στο χθες"

http://www.youtube.com/watch?v=_PXySK-H_pE&feature=related
#20978   /   23.09.2010, 23:55   /   Αναφορά
Έχω τη τύχη όχι μόνο να τους δω, αλλά να δουλέψω και μια φορά μαζί τους και μου έχουν κάνει τη καλύτερη εντύπωση ως μουσική και ως επαγγελματίες!