ελληνική μουσική
609 online   ·  210.208 μέλη

Οι You Say Party! (μέχρι πρότινος γνωστοί ως  You Say Party, We Say Die) Θα βρεθούν στη χώρα μας, για πρώτη φορά, για μία και μοναδική συναυλία την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Gagarin 205!

You Say Party!

Τρίτη 23 Νοέ 2010

Με πρόσφατες τις μνήμες από τον αναπάντεχο χαμό του drummer τους, Devon Clifford - γεγονός που τους έφερε κοντά στην διάλυση - αλλά και με κινητήριο δύναμη την αγάπη του κόσμου, οι Καναδοί αποφάσισαν να συνεχίσουν αυτό που άφησαν στη μέση με μία ευρωπαϊκή περιοδεία που θα κάνει στάση και στην Αθήνα!

Το 2004 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους με τίτλο "Hit The Floor!", χρησιμοποιώντας σαν βάση garage Punk ήχους που δανείζονται  από την electro-pop των Le tigre, το post-Punk των Yeah Yeah Yeahs και το δραματικό συναισθηματισμό των Pretty girls make graves.

Ακολούθησαν τα "Lose All Time" και "Xxxx", albums που τους εδραίωσαν στη συνείδηση του κοινού και εκτόξευσαν την δημοτικότητά τους στα ύψη. 

Στις 28 Νοεμβρίου, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα για μια συναυλία - PARTY!, στην οποία το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με τους παροξυσμούς των "The Gap (Between the Rich and the Poor)", "Teenage Hit Wonder", αλλά και τις σκοτεινές στιγμές των "Dark Days" και "Monster", σε μία Dance Soul -Punk βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό!

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι εκπληκτικοί "The Callas"!

___
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει
Τιμή εισιτηρίου: 22 Ευρώ

Ticket house, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)  
Public, Σύνταγμα, The Mall
Rhythm records, Εμ.Μπενάκη 74, Εξάρχεια             

You Say Party ...We Say Dance!!!


Tags
Μουσικά Είδη:DancePunkSoul


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε