αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Οξυγόνο live

Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη - κατ εξοχήν συναυλιακός - καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με την μουσική και τα τραγούδια του, αλλά και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Οξυγόνο live

Πέμπτη 06 Ιαν 2011

Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών,  διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία, με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό!

Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος,  Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη είναι κάποια μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα  δισκογραφικών του  προτάσεων (περίοδος 1985-2009) από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα.

Μαζί του η νέα ταλαντούχα δημιουργός  μα  και  ερμηνεύτρια Σοφία  Γεωργαντζή.

Το μουσικό μας σχήμα ελίσσεται με ευκολία και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού.

Από την Ανατολή στην Δύση με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011

Αφορμή για την συνεύρεσή αποτελεί εκτός των άλλων και η δισκογραφική πρόταση με γενικό τίτλο «Πώς να αναπνεύσω».  Κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2010 από το « ΚΥΜΑ » την νέα εταιρία «ευκαιρία» παραγωγής μουσικής, που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Ένα album που από την πρώτη κιόλας στιγμή κέρδισε τα ραδιόφωνα. Στη συνέχεια πολύ απλά και αθόρυβα, νοιώθουμε πως μπήκε στις ψυχές σας, σαν κώδικας αγάπης και αλήθειας.

Τώρα ακολουθούν οι συναυλίες και η ζωντανή μας επαφή!


Οξυγόνο live
Βούρβαχη και Κορυζή 4, Ν. Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9240740


Tags


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#21473   /   06.01.2011, 21:27   /   Αναφορά
Αγαπαμε Ζερβουδακη. αντε ρε παιδια να ερθετε κρητη να σας δουμε κι εμεις.