ελληνική μουσική
    1008 online   ·  210.857 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η Shaya και ο ρατσισμός

    Η νεαρή τραγουδίστρια, πρώην μέλος των Hi - 5, τώρα κάνει solo καριέρα και, ήδη, το τραγούδι της In your eyes, σημειώνει επιτυχία.

    Η Shaya και ο ρατσισμός

    Γράφει ο Χρύσανθος (cvgladi)
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 28 Μαΐ 2011

    Ο δρόμος της, όμως, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού η Shaya ομολογεί πως δέκτηκε ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος της.

    Σε συνέντευξη της σε ένθετο της εφημερίδας "Έθνος", κατηγορεί τα μέσα ενημέρωσης ότι σχολίασαν με ρατσιστικές διαθέσεις το γεγονός ότι είναι έγχρωμη και ότι δεν θα καταφέρει να κάνει καριέρα, εξ αιτίας αυτού της του χαρακτηριστικού. Από τους συναδέλφους και τον κόσμο, παρ' όλ' αυτά, δεν έτυχε τέτοιας αντιμετώπισης.

    Γιατί διαλύθηκε το Pop συγκρότημα των Hi - 5; Το τέλος επήλθε, όταν σταμάτησε η Ελληνική παραγωγή της Warner και τα κορίτσια δεν είχαν κάποιο άλλο συμβόλαιο, αλλά ούτε και κάποιον manager, ως συγκρότημα. Έτσι, αναγκάστηκαν να χωρίσουν και να αναζητήσουν μόνες την τύχη τους.“Υπήρξαν τραγουδιστές που έδιναν εντολή να “χαμηλώσει” το μικρόφωνό μου. Το ξεπέρασα, όμως, κατάφερα και χωρίς αυτό να ακούγεται η φωνή μου”, είπε χαρακτηριστικά η Shaya. “Και βέβαια βίωσα ρατσισμό, αλλά από τους συναδέλφους και ελάχιστους ανθρώπους των media. Έλεγαν για παράδειγμα “όχι δεν μπορούμε να την έχουμε στα έντυπα γιατί είναι μαύρη. Οι μαύρες δεν πουλάνε”!”, εξομολογήθηκε η νεαρή τραγουδίστρια που φέτος εμφανίζεται στο Gazoo με τους Onirama.

    Τέλος, όσον αφορά στο θέμα της Eurovision, η ίδια είπε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της. “Πριν από δυο χρόνια, το ήθελα. Τώρα όχι τόσο, γιατί δεν είναι μέσα στους στόχους μου”.


    Tags
    Μουσικά Είδη:PopΚαλλιτέχνες:OniramaEurovisionΜουσική Γενικά:συνέντευξη



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε