ελληνική μουσική
188 online   ·  209.846 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Η Μουσική Παραμυθοχώρα στα FM, ευχαριστώ MusicHeaven!

Η Μουσική Παραμυθοχώρα ετοιμάζεται για ταξίδια στα.....FM!

Η Μουσική Παραμυθοχώρα στα FM, ευχαριστώ MusicHeaven!

Γράφει ο kwstakisch (kwstakisch) / 2 άρθρα στο MusicHeaven
Τετάρτη 29 Ιούν 2011

Πολλές καλησπέρες σ’ όλο το MusicΗeaven και όλους τους φίλους μου εδώ!!!!!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω πως η «Μουσική Παραμυθοχώρα» η εκπομπή που σας κράταγε συντροφιά κάθε Σάββατο το μεσημέρι 3-5 από εδώ και στο εξής θα εκπέμπει και στα FM!

Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή 14.00-16.00 το μεσημέρι από τη συχνότητα του Atlantis FM 105,2 θα ακούτε τον kwstakisch στo μικρόφωνo και τις μουσικές επιλογές να σας ταξιδεύει στη «Μουσική Παραμυθοχώρα»!

Κυρίως , καλό ελληνικό ροκ … Νέες μπάντες και καλλιτέχνες που ξεκινάνε στη ροκ μουσική και έχουν πολλά να δώσουν αλλά και αγαπημένα κομμάτια από το παρελθόν … Δεν θα λείψουν βέβαια από την εκπομπή και ξένα ροκ τραγούδια!

Τέλος να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στο MusicHeaven που χάρη σ’αυτό μου «άνοιξαν» οι πόρτες των FM όπως επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ για την υποστήριξη και την εμπειρία που μου προσέφερε και αυτό και όλα τα μέλη του!

Φυσικά οι εκπομπές στο ραδιόφωνο του Musicheaven θα συνεχιστούν κανονικά όπως κάθε Σάββατο, 3-5 το μεσημέρι…. Τι νομίσατε δηλαδή πως γλυτώσατε από μένα; ΛΑΘΟΣ!

Να είστε όλοι καλά και να περνάτε πάντα καλά!


Tags
Μουσική Γενικά:ραδιόφωνοΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε