ελληνική μουσική
176 online   ·  209.863 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Το MusicHeaven στο ''Αθηναϊκό Καφενείο''

«Σε ποιαν έκσταση πάνω, σε χορό μαγικό…», αναρωτιόταν στο τραγούδι του «Αύγουστος», ο Νίκος Παπάζογλου και η έκσταση ήταν αυτή που δημιούργησε ο ίδιος και το συγκρότημα του «Λοξή Φάλαγγα» το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης 14 και 15 Ιανουαρίου, στις έκτακτες εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο «Αθηναϊκό Καφενείο» του Δήμου Αθηναίων. Δείτε φωτογραφίες, διαβάστε για τον πολύ ζεστό αυτό χώρο και διαβάστε πότε θα εμφανιστεί τελικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης...
Γράφει ο Γιώργος - Άγγελος (Jorge) / 298 άρθρα στο MusicHeaven
Δευτέρα 19 Ιαν 2004
Στο ασφυκτικά γεμάτο «Αθηναϊκό Καφενείο», ο Νίκος Παπάζογλου, έδωσε όπως πάντα τον καλύτερο εαυτό του, ερμηνεύοντας παλιές και νέες δημιουργίες του και ξεσήκωσε το αθηναΙκό κοινό που έσπευσε να τον απολαύσει, όπως συνήθως κάνει, όταν ο καλλιτέχνης τιμά με την παρουσία του τους φίλους του και την πρωτεύουσα.

Η πολύ καλή πρωτοβουλία των μουσικών εκδηλώσεων με τίτλο "Συντεχνία Μουσικών" στο «Αθηναϊκό Καφενείο», ανήκει και είναι ένα νέο ξεκίνημα που κάνει ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων .

Ιδιαίτερα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση στις τιμές του Καφενείου, ούτε εισιτήριο για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων, καθ' ότι ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνει το κόστος της οργάνωσης.

Το Αθηναϊκό Καφενείο, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και στεγάζεται στο πίσω μέρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων στην οδό Σόλωνος, δίπλα στη Νομική Σχολή.

Το Musicheaven παρακολούθησε τη συναυλία, σας εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και σας ενημερώνει ότι οι προγραμματισμένες εμφάνισεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο «Αθηναϊκό Καφενείο» για τις 6 και 7 Φεβρουαρίου, άλλαξαν ημερομηνία και θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Ιανουαρίου.

Δείτε μεγάλες φωτογραφίες από την εμφάνιση του Νίκου Παπάζογλου, στο PhotoHeaven.

Μαρία Νώτη
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε