αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο «Αόρατος Άνθρωπος» στο Άλσος ΒεΪκου

Αν θέλετε να μη δείτε ζωντανά τον Φοίβο Δεληβοριά, ο καλύτερος τρόπος είναι να βρεθείτε στη συναυλία του στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους ΒεΪκου, την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 21.00. Ο τραγουδοποιός θα είναι εκεί...αόρατος!

Ο «Αόρατος Άνθρωπος» στο Άλσος ΒεΪκου

Δευτέρα 08 Αύγ 2011

Παρέα με μια μπάντα υπερηρώων, κατεστραμένων από κυβερνητικά πειράματα (τον  Hulk μπασίστα Σταμάτη Σταματάκη, τον Ψαλιδοχέρη ντράμερ Σωτήρη Ντούβα και τον πολυμήχανο πιανίστα Κωστή Χριστοδούλου), θα κάνουν δυνάμεις τις αδυναμίες τους, θα καταπολεμήσουν το άδικο και θα καθαρίσουν την πόλη από τους πονηρούς.

Με βάση τον καινούργιο δίσκο του «Ο Αόρατος Άνθρωπος», θα παίξουν με απρόσμενο τρόπο τα παλιότερα τραγούδια του, και θα οδηγηθούν μέσα από δαιδαλώδεις διασκευές στον λυτρωτικό χορό του τέλους.

Οι αόρατες διαθέσεις μας θα αποκτήσουν επιτέλους σώμα...

info:

Δευτέρα 29 Αυγούστου

Ώρα: 21.00

Ανοιχτό Θέατρο Άλσους ΒεΪκου (Λεωφόρος Βεΐκου & Αναγεννήσεως, Γαλάτσι)
210-2143317

Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ

 

Προπώληση Εισιτηρίων:

www.ticketservices.gr

Ταμεία Φεστιβάλ Γαλατσίου

Public Συντάγματος.
σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#23213   /   16.08.2011, 22:21   /   Αναφορά
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί...
#23286   /   28.08.2011, 21:11
Ναι, ναι, να είσαι εκεί και να μάς γράψεις και εντυπώσεις !!! Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι [την ώρα της συναυλίας θα είμαι στο Highspeed και θα επιστρπεφω από Νάξο .... διακοπές τέλος, δυστυχώς ... ] ...Οπότε ... θα περιμένω μέχρι ο Φοίβος και η μπάντα του να αρχίσουν το πρόγραμμά τους σε μουσική σκηνή το φθινόπωρο ή τον χειμώνα !!!! Θα είναι ξανά μαζί του ο Σταματάκης κι ο Κατσάνος ??? Οι παραστάσεις του θα είναι ξανά στο ΜΕΤΡΟ ??? Ίδωμεν ...Για την ώρα ... καλά να περάσεις στο Άλσος Βεϊκου, παρέα με τον Αόρατο Άνθρωπό !!! [περιττό να πω ότι το εν λόγω cd, όσο ήμουν στις διακοπές, το "ξέσκισα" στις ακροάσεις ... ] ....

#23288   /   28.08.2011, 22:55   /   Αναφορά
Tελικά δεν θα καταφέρω να πάω ούτε εγώ...Ο αδερφός μου που υποτίθεται πως θα με πήγαινε δεν θα τα καταφέρει...