ελληνική μουσική
627 online   ·  210.208 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Parthian shot & Reignstar... δαγκωτό!

Το Hard Melodic Show του Σαββατόβραδου της 5ης Μαίου 2012, στο BAT CITY αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από φίλους και fans του είδους.

Parthian shot & Reignstar... δαγκωτό!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (digiworx) / 13 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 06 Απρ 2012

Το καταξιωμένο Bat City,στην καρδιά της πόλης, φιλοξενεί δύο μπάντες που έρχονται από παλιά και θέλουν να πάνε μακρυά. Οι σκληρές και ταυτόχρονα μελωδικές γραμμές, οι αισθαντικές φωνές η εμπειρία και η μουσική ικανότητα που τις διακρίνουν έρχονται να μας ταξιδέψουν σεHard Melodicμονοπάτια, γνώριμα αλλά καιμεσύγχρονοmetalήχο.

  • Οι Parthian shot με την δεκαετή πλέον εμπειρία τους, αποτελούνται από τους Παναγιώτη “Parthos” Παπαγεωργίου στα φωνητικά,  Χρήστο Μιχάλη & Κώστα Σμόνο στις κιθάρες, Γιάννη Λυκάκη, μπάσσο,  & Στέλιο Βeast” Παύλου στα τύμπανα. Μια από τις μεγάλες στιγμές του Group ήταν η πρόσφατη πρώτη Queen Tribute Live εμφάνισή τους στο “Κύτταρο” μπροστά σε 400 άτομα, με τίτλο “40 Years Queen”, ενώ ετοιμάζονται για την έκδοση της 2ης δικής τους δημιουργικής  δουλειάς.

  • Οι Reignstar νεοεμφανιζόμενο σχήμα από έμπειρα μέλη όπως οι ex-Rock Living Τάκης Τζανίμης κιθάρα και Φίλιππος Φιλιππίδης, πλήκτρα μαζί με τους Μάνο Λατίνο, μπάσο (Ηλύθια Πεδία), Δημήτρη Συνοδινό (Reload) τύμπανα & Γιάννη Καλύβα φωνητικά, φιλοδοξούν να περπατήσουν τους μουσικούς δρόμους τουHard Melodic Rockμεprog metalεπιρροές και εμπιστοσύνη στην ψηλώνstandardsμουσική τους ικανότητα. Θα αποκαλύψουν, εκτός των άλλων, για πρώτη φορά και τρία (3) δικά τουςtracks.

Οι πόρτες του Bat City ανοίγουν στις 10.00 και η είσοδος είναι 8 Ευρώ με μπύρα/κρασί. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, επισκεφθείτε το http://www.batcity.gr και για τις μπάντες, ενημερωθείτε από τα sites http://www.parthianshotband.gr & http://www.facebook.com/reignstarband


Tags
Μουσικά Όργανα:κιθάραΚαλλιτέχνες:Queen


σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε