ελληνική μουσική
254 online   ·  209.851 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Δηλώστε συμμετοχή σε Φεστιβάλ Τραγουδιού & Μουσικής

Πρόσκληση συμμετοχής στο Δεκαπενθήμερο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ  Εντεχνης, Λαϊκής & Παραδοσιακής  Μουσικής Δήμου Ελευσίνας.

Δηλώστε συμμετοχή σε Φεστιβάλ Τραγουδιού & Μουσικής

Γράφει το μέλος ptptpt / 3 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 18 Μαΐ 2012

        Ο Δήμος Ελευσίνος διοργανώνει με καλλιτεχνική ευαισθησία ερασιτεχνικό Φεστιβάλ έντεχνης, λαϊκής & παραδοσιακής μουσικής στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας: Tο Πρώτο Δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2012.

       Γι΄ αυτό το λόγο, καλούνται να μετάσχουν σε αυτό νέα ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα, τα οποία θεωρούν ότι έχουν κάτι διαφορετικό να μας πουν όσον αφορά στη μουσική και το τραγούδι κι ότι αυτή τους η δραστηριότητα αξίζει να τη προβάλλουμε και κατεπέκτασιν να τη μοιραστούμε.
       Σκοπός αυτού του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη του μουσικού έργου των ενδιαφερομένων  καθώς και η σταδιακή καθιέρωσή του στις καρδιές των συμπολιτών μας -και μη- ως Θεσμού δεκαπενθήμερης γιορτής με όλα τα χρώματα της μουσικής τέχνης.

       Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν:
1ον) μια έγγραφη αίτηση ιδιόχειρη στην οποία θα εκφράζεται η επιθυμία συμμετοχής, το είδος της μουσικής που θα θέλουν να παρουσιάσουν, την ονομασία του σχήματος και τα ονόματα του ερμηνευτή και των μουσικών που θα παρουσιαστούν
και

2ον) είναι απαραίτητο να διαθέτουν δείγμα οπτικοακουστικού υλικού (τύπου cd/demo ή  σε ψηφιακή μορφή ή link διαδικτύου, φωτογραφίες αν υπάρχουν), το οποίο θα χρησιμεύσει στην επιλογή των σχημάτων που θα παρουσιαστούν εκείνο το δεκαπενθήμερο.

       Την αίτηση και το οπτικοακουστικό υλικό μπορούν να τα υποβάλλουν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελευσίνος από  15/05/2012 έως 15/06/2012 στην οδό Παγκάλου & Κίμωνος 11 (κοντά στον Ι. Ν. του Αγίου Γεωργίου), καθημερινά από 08:00 π.μ έως 15:00μ.μ. 
        Διαφορετικά στα email: info@aisxylia.gr & sdoukos_panos@yahoo.gr 
       Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
                               210 5565612 & 6977 12 88 59 (w.up)

 

 Mε  εκτίμηση
 Σδούκος Παναγιώτης

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#24670   /   29.05.2012, 14:19   /   Αναφορά

Γνωρίζετε,αν το δείγμα-demo πρέπει να είναι αποκλειστικά συνθέσεις του σχήματος ή και διασκευές;

#24672   /   30.05.2012, 13:51

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!