ελληνική μουσική
331 online   ·  209.879 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Συνεργασία του Ευάγγελου Πιτσιλαδή με την Eru Matsumoto

Η Eru Matsumoto είναι μια νέα γιαπωνέζα βιολοντσελίστρια που μένει στη Νέα Υόρκη.

Συνεργασία του Ευάγγελου Πιτσιλαδή με την Eru Matsumoto

Παρασκευή 29 Μαρ 2013

Από την ηλικία των 6 ετών έδειξε το ταλέντο και την αγάπη της για το βιολοντσέλο. Σήμερα είναι φοιτήτρια του μεγαλύτερου ωδείου για έγχορδα Guilliard School που είναι στη Νέα Υόρκη.

Ενώ παρακολουθεί ακόμη μαθήματα στο Guilliard School, η φήμη της έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Αμερικής. Από το καλοκαίρι ξεκινάει τουρνέ στην Ασία.

Ακούστε την ερμηνεία της στο τραγούδι Someone Like You της Adele:

Περί τον Ιούλιο θα επισκεφθεί την Ελλάδα προσκεκλημένη του μουσικοσυνθέτη Ευάγγελου Πιτσιλαδή που τους συνδέει βαθύτατη φιλία και εκτίμηση. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα θα ηχογραφήσει τη σύνθεση του Ευάγγελου Πιτσιλαδή με τίτλο Sporades, και κατά πάσα πιθανότητα αν ο χρόνος το επιτρέψει θα ηχογραφήσει τα 6 πρελούντια του για βιολοντσέλο και πιάνο που είναι αφιερωμένα στον ιδρυτή του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού Ερρικού Ντυνάν.

Σήμερα η Eru Matsumoto έχει τα γενέθλια της και ο Ευάγγελος Πιτσιλαδής της εύχεται χρόνια πολλά, αλλά κυρίως μεγάλη, λαμπρή και παγκόσμια σταδιοδρομία.

Συνεργασία του Ευάγγελου Πιτσιλαδή με την Eru Matsumoto


Tags
Μουσικά Όργανα:ΈγχορδαΚαλλιτέχνες:Ευάγγελος ΠιτσιλαδήςΓίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε