ελληνική μουσική
    813 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Νέο βιβλίο για τους Led Zeppelin!

    Οι fan των Led Zeppelin ετοιμάζουν τα iPads τους γιατί είναι καθ' οδών το νέο ηλεκτρονικό βιβλίο με το θρυλικό συγκρότημα που περιέχει μεγάλη ποικιλία από σπάνιες φωτογραφίες, video και πολύ μουσική.

    Νέο βιβλίο για τους Led Zeppelin!

    Δευτέρα 08 Απρ 2013

    Το Led Zeppelin: Sound and Fury, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου στο iBookstore της Apple. Ο διάσημος φωτογράφος Neal Preston είναι ο συγγραφέας του και αναμένεται το περιεχόμενό του να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Preston δίνει στη δημοσιότητα αποκλειστικό υλικό από την δημοφιλή μπάντα μια που ήταν ο μόνος που είχε τόσο στενή επαφή με το συγκρότημα κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1970.


    Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του συγκεκριμένου app για iPod, είναι της Anna Pamplin, μιας ιδιαίτερα ταλαντούχας σχεδιάστριας και είναι βασισμένος στο στυλ των coffee-table βιβλίων. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον οδοιπορικό του συγκροτήματος με video, μουσική αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό όπως το αποθανάτισε ο φωτογράφος Neal Preston.

    Νέο βιβλίο για τους Led Zeppelin!

    Στο Sound and Fury συμπεριλαμβάνονται και περισσότερες από 100 φωτογραφίες που θα δουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Ο αναγνώστης θα μπορέσει να παρακολουθήσει τους Led Zeppelin να παίζουν στη σκηνή κατά την διάρκεια των live εμφανίσεων τους, σκηνές από τα παρασκήνια, συνεντεύξεις τύπου, σκηνές από ιδιωτικά πάρτι και πολλά ακόμα. Επίσης, περιλαμβάνονται σπάνια αναμνηστικά των Zep Leppelin, set lists από συναυλίες, συνεντεύξεις της μπάντας αλλά και φίλων τους. Την εισαγωγή του βιβλίου την έχει γράψει ο Stevie Nicks.

    Νέο βιβλίο για τους Led Zeppelin!

    Νέο βιβλίο για τους Led Zeppelin!

    Πηγή: www2.gibson.com, abcnewsradioonline.com, www.pamps.co.uk


    Tags
    Καλλιτέχνες:Led ZeppelinStevie Nicks



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε