ελληνική μουσική
293 online   ·  209.855 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

Parov Stelar Trio: The Invisible Girl (+music)

Οι Parov Stelar Trio μας στέλνουν πρόσκληση για να γνωρίσουμε το αόρατο κορίτσι...

Parov Stelar Trio: The Invisible Girl (+music)

Γράφει ο Argiris F (Arebe) / 13 άρθρα στο MusicHeaven
Παρασκευή 17 Μαΐ 2013

Ένας νέος ηλεκτρικού Swing δίσκος έρχεται να ταράξει τα νέρα στο χώρο της electro Swing μουσικής.

Και το όνομα αυτού... The Invisible Girl. Δηλαδή το αόρατο κορίτσι. Ένας δίσκος πολλά υποσχόμενος έκανε την εμφάνιση του την άνοιξη του 2013 από τους Parov Stelar Trio, δηλαδή τους Parov Stelar, Jerry di Monza και τον Max Sax, που αποτελούν ένα τρίο που ξέρουν να ξεσηκώσουν τους πάντες.

Εν αντιθέσει με τον τελευταίο τους δίσκο The Princess, που περιείχε και πιο απαλά κομμάτια, ο καινούργιος διαθέτει ξεσηκωτικές electro Swing μελωδίες που υπόσχονται να σήκωσουν σε ατέλειωτο Swing ακόμη και τον πιο βαρέτο της παρέας.

Αυτό που έχουν ομολογήσει οι δημιουργοι του είναι το γεγονός οτι ηχογράφησαν τον δίσκο σε μόλις μια βδομάδα, καθώς είχαν εμπνευστεί την μουσική από την περιοδεία τους.

Ακούγοντας τον δίσκο ,σχεδόν ολα τα τραγούδια είναι εξαίρετα με κορύφωση το Calatrava και το Invisible Girl.

Κλείνοντας, οφείλω να ομολογήσω οτι είναι ένας πολύ εκρηκτικός δίσκος και πως οι φαν του Parov θα τον εκτιμήσουν ιδιαίτερα.


Tags
Μουσικά Είδη:Swing



Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!

σχολιάστε το άρθρο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

#27265   /   19.05.2013, 20:19   /   Αναφορά

Κλείνοντας, οφείλω να ομολογήσω οτι είναι ένας πολύ εκρηκτικός δίσκος και πως οι φαν του Parov θα τον εκτιμήσουν ιδιαίτερα.


True Story!


Ένας φανταστικός δίσκος κατά την γνώμη μου, από τους καλύτερους της χρονιάς, με τον Parov να δίνει πόνο σε όλα τα κομμάτια...Εμένα προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ το At the Flamingo Bar.



Πολύ ωραίο πάντως το άρθρο σου, μπράβο!! {#emotions_dlg.thumbup} 




#27271   /   21.05.2013, 11:52   /   Αναφορά

μου αρέσουν πολύ