ελληνική μουσική
    838 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Βιογραφίες

    Elizabeth Grant ή κατά κόσμον ...Lana del Rey!

    Το κορίτσι φαινόμενο του 2012 με το εκρηκτικό αλμπουμ "Born To Die" αποκαλύπτεται!

    Elizabeth Grant ή κατά κόσμον ...Lana del Rey!

    Γράφει ο Argiris F (Arebe)
    13 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 23 Ιαν 2014

    Η Elizabeth Grant (Lizzy)), η γνωστή μας Lana del Rey γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1986 στο Lake Plaicid της Νέας Υόρκης από τον Rob Grant και την Pat Grant. Έχει δυο αδερφια.

    Όλα στη ζωή της έβαιναν καλώς μέχρι που στα 15 της ήρθε αντιμέτωπη με το πρόβλημα του αλκοολισμού, για το οποίο ο πατέρας της την στέλνει σε ειδικό σχολείο απεξάρτησης.

    Στα 18 της θα σπουδάσει ένα αντικείμενο σχετικό με φιλοσοφία και τη θρησκεία καθως η ίδια θα δηλώσει αργότερα "I was interested in God and how technology could bring us closer to finding out where we came from and why."

    Η Del Rey από μικρή ηλικία τραγουδούσε στην εκκλησιαστική χορωδία και είχε ενθουσιαστεί με το τραγούδι. Αλλά όταν ο θείος της την μαθαίνει κιθάρα, εκείνη εκπλήσεται λέγοντας πως αυτό της αρέσει να κάνει, γεγονός που έκανε σε διάφορα club στο Brooklyn.

    Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να εδραιωθεί στη μουσική σκηνή με διάφορα τραγούδια και album, η Lizzy αποφάσισε οτι θα έπρεπε να κάνει κάτι ώστε να γίνει πιο δημοφολής. Εμπνεύστηκε το όνομα Lana Del Rey για την καριέρα της, το οποίο όταν αναλύεται γίνεται πιο κατανοητό: Lana για να θυμίζει άλλες εποχές (Lana Turner) και το Del Rey εξαιτίας της αγαπημένης της μάρκας αυτοκινήτων Ford Del Rey.

    Και κάπως έτσι ανεβάζει στο YouTube τα βίντεο απο το Video Games K' Blue Jeans, τα οποία ήταν ερασιτεχνικά. Αυτό ήταν μονο η αρχή. Born to Die. Συμβολαία με μεγάλες δισκογραφικές, Νο1 αλμπουμ, επιτυχία, ο καλύτερος δίσκος του 2012.

    Το ήδη επιτυχημένο Born to die επανακυκλοφορεί (The Paradise Edition), μια διπλή έκδοση στην οποία περιλαμβάνεται ο αυθεντικός δίσκος αλλα και 8 νέα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα Ride, Cola, Blue Velvet (διασκευή για την H&M)

    Μετά ακολουθεί το Young and Beautiful, τραγούδι για την επιτυχημένη ταινία "Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ".

    'Επειτα δισκογραφική σιωπή.

    Σε μια πρόσφατη συνεντευξή της όμως αποκάλυψε οτι κάτι νέο με τίτλο "Ultraviolence" μπορεί και να φανεί μεσα στο 2014. Εμείς δεν μπορούμε παρα να περιμένουμε το νέο δισκογραφικό εγχείρημα της και ελπίζουμε να τύχει αποδοχής όπως και το πρώτο άλμπουμ.


    Tags
    Μουσικά Όργανα:κιθάραΜουσική Γενικά:συνέντευξη



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #28393   /   23.01.2014, 19:09   /   Αναφορά

    στο '' Gods & Monsters '' πιστευω τα λεει ΟΛΑ . . . οπως επισης καλο θα ηταν ΟΛΟΙ να ριξουν μια ματια στο TroPiCo . . . ταινια μικρου μηκους . . . της οποιας το σεναριο υπογραφει η ιδια ενω σκηνοθετει απιστευτα ο Anthony Mandler . . .



    Υ.Γ μεχρι εκει ομως . . .


    Υ.Γ ξανα πισω στο Punk . . .

    #28413   /   02.02.2014, 11:30   /   Αναφορά

    http://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8


    3:08 τι γυναίκα Θεέ μου{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.inlove}