ελληνική μουσική
    990 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο Ακρωτήρι Club

    Διονύσης Σχοινάς Ακρωτήρι έρχονται να απογειώσουν τη διασκέδαση και να μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες.

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο Ακρωτήρι Club

    Τρίτη 02 Αύγ 2016

    Τι κι αν το καλοκαίρι οδεύει σταδιακά προς το τέλος του; Δεν συμβαίνει ωστόσο το ίδιο και με τη διασκέδαση στην πόλη της Αθήνας, μιας και νέα σχήματα έρχονται να κάνουν την εμφάνισή τους και να απογειώσουν το κέφι για τα καλά. Και κάπως έτσι, όσο δυναμικά μπήκε η φετινή καλοκαιρινή σεζόν, άλλο τόσο δυναμικά θα ολοκληρωθεί. Ένα από τα σχήματα που έρχονται με φόρα να συμβάλλουν στο αποτέλεσμα αυτό είναι και η νέα συνεργασία Διονύση Σχοινά Ακρωτήρι που έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη και ετοιμάζεται να απογειώσει το κέφι και τη διασκέδαση για τα καλά. Καλλιτέχνης και κέντρο συνεργάζονται για πρώτη φορά και έρχονται να μας χαρίσουν μία αξεπέραστη σειρά εμφανίσεων που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη. Από τη μία ο Διονύσης Σχοινάς βρίσκεται αναμφίβολα στα καλύτερά του και από την από την άλλη το Ακρωτήρι διανύει από την περσινή σεζόν μία από τις καλύτερες περιόδους του στη ζωντανή διασκέδαση. Οπότε, η πρώτη τους αυτή συνάντηση θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες μουσικές συναντήσεις στην πόλη που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει. Διονύσης Σχοινάς Ακρωτήρι έρχονται να απογειώσουν το κέφι για τα καλά.

    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

    Ο Διονύσης Σχοινάς αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα της ποπ σκηνής της δεκαετίας του 90, όμως στην πορεία η πορεία του δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη. Για αρκετά χρόνια, ο τραγουδιστής χάθηκε από το προσκήνιο και η δεκαετία των 00s δεν ήταν η καλύτερα στιγμή της καριέρας του. Η νέα δεκαετία ωστόσο του επεφύλασσε την μεγαλύτερη έκπληξη. Το 2010, οι ζωντανές εμφανίσεις του στη σκηνή του 4711 έγιναν ανάρπαστες. Ο Διονύσης Σχοινάς είχε λείψει πολύ από το κοινό της πόλης και αυτό φάνηκε για τα καλά. Η επιστροφή του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο καλλιτέχνης μένει πιστός έκτοτε στην σκηνή αυτή, εμφανιζόμενος κάθε χειμώνα και καλοκαίρι εκεί. Αυτό το καλοκαίρι ο τραγουδιστής βρίσκεται και πάλι στη Μύκονο για τις καθιερωμένες του πλέον εμφανίσεις, όμως το καλοκαίρι θα κλείσει με τη νέα αυτή συνεργασία που έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά της διασκέδασης. Διονύσης Σχοινάς Ακρωτήρι έρχονται να απογειώσουν τη διασκέδαση και να μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες.

    ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

    Το Ακρωτήρι είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα στέκια της παραλιακής της πόλης, που έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης στους θαμώνες του όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί στο μυαλό μας να το έχουμε ως ένα από τα μεγαλύτερα clubs, όμως τα τελευταία χρόνια το Ακρωτήρι έχει πάρει έναν νέο δρόμο, αυτό της ζωντανής διασκέδασης στην πόλη. Το περσινό καλοκαίρι έκανε την αρχή, φιλοξενώντας στη σκηνή του το Νίκο Βέρτη και έκτοτε μια νέα περίοδος ξεκίνησε για το στέκι της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β. Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζει την πορεία επιτυχίας έχοντας τον Σάκη Ρουβά ως ηγέτη του σχήματός του. Ωστόσο, ύστερα από αυτόν, τη σκυτάλη έρχεται να αναλάβει ένα τεράστιο όνομα της ζωντανής διασκέδασης, ο Διονύσης Σχοινάς. Ακρωτήρι Club Διονύσης Σχοινάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά, συνθέτοντας το πιο δυναμικό δίδυμο στην πόλη της Αθήνας, σε μια συνάντηση που έρχεται πολύ σύντομα στην πόλη.  


    Tags
    Καλλιτέχνες:Διονύσης Σχοινάς


    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #29486   /   11.08.2016, 02:44   /   Αναφορά
    Ποιοτητα.