ελληνική μουσική
86 online   ·  209.158 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

Πώς θα αξιοποιήσετε στο μέγιστο όλα όσα σας προσφέρουν τα μαθήματα drums;

Το να βλέπετε βίντεο από παίκτες drums στο YouTube 20 ώρες την ημέρα δεν είναι πολύ καλή πρακτική αν θέλετε να βελτιώσετε την παικτική σας ικανότητα. Υπάρχουν μερικοί κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να δείτε πραγματική πρόοδο ακόμα και σε καθημερινό επίπεδο. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Πώς θα αξιοποιήσετε στο μέγιστο όλα όσα σας προσφέρουν τα μαθήματα drums;

Γράφει το μέλος MusicHeaven13 άρθρα στο MusicHeaven
Δευτέρα 03 Ιαν 2022

Παρακάτω θα δούμε μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε όσο περισσότερο μπορείτε τα μαθήματα drums σε συνδυασμό με άλλες πρακτικές. Αν ψάχνετε επαγγελματίες μουσικούς για να ξεκινήσετε ιδιαίτερα μαθήματα drums, επιλέξτε την πλατφόρμα instateacher ώστε να βρείτε τον καθηγητή που σας ταιριάζει.

Πώς θα αξιοποιήσετε στο μέγιστο όλα όσα σας προσφέρουν τα μαθήματα drums;

1. Βάλτε πρόγραμμα στην εξάσκηση

Κάθε φορά που κάθεστε μπροστά στα drums βεβαιωθείτε πως ήδη έχετε ένα πλάνο εξάσκησης στο μυαλό σας. Για παράδειγμα, θα επαναλαμβάνεται συνεχώς 5 ρυθμούς για την επόμενη μια ώρα, ή θα παίξετε ελεύθερα ώστε να συνηθίσετε την επαφή με το drum set σας;

Θυμηθείτε πως η εξάσκηση των drums δε βασίζεται μόνο στο πόσες ώρες την ημέρα παίζετε. Σημασία έχει η ώρα της πρακτικής εξάσκησης να έχει ποιότητα. Αν κάνετε πολλά λάθη στον συγχρονισμό των ρυθμών ή αν δυσκολεύεστε να εκτελέσετε σωστά τις όποιες τεχνικές, τότε μάλλον πρέπει να επικεντρωθείτε εκεί. Για αυτό είναι σημαντικό το πλάνο και το πρόγραμμα εξάσκησης. Δώστε σημασία στα σημεία που δεν είστε ακόμα άνετοι και προσπαθήστε να επιμείνετε στη σωστή εκτέλεση. Μπορείτε ακόμα να σημειώσετε το πρόγραμμα εξάσκησης αλλά και την πρόοδο που σημειώνετε ώστε να βελτιστοποιήσετε τη συνθήκη.

2. Ξεκινήστε μαθήματα drums

Το να περιμένετε πως θα μάθετε drums μέσω εφαρμογών ή από tutorials στο YouTube είναι ουτοπικό. Φυσικά, το ψηφιακό περιεχόμενο είναι πολύ χρήσιμο για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στα drums, όμως τίποτα δε συγκρίνεται με την καθοδήγηση ενός επαγγελματία μουσικού. Οι καθηγητές μουσικών οργάνων δεν είναι χρήσιμοι μόνο για τα μικρά παιδιά. Πολλοί ενήλικες στρέφονται στις γνώσεις των καθηγητών ώστε να μάθουν σωστά πως να παίζουν το μουσικό όργανο της αρεσκείας τους.

Επιλέξτε τον καθηγητή μουσικής που σας ταιριάζει για να ξεκινήσετε μαθήματα drums, εύκολα, γρήγορα, και με αξιοπιστία μέσω του instateacher.

3. Πειραματιστείτε

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως η μπαγκέτα αναπηδά μόλις έρθει σε επαφή με την επιφάνεια του τυμπάνου. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την δύναμη που βάζετε για να χτυπήσετε το τύμπανο, αλλά σχετίζεται και με την ταχύτητα με την οποία παίζετε.

Είναι λοιπόν θεμιτό να πειραματιστείτε και με τις εντάσεις αλλά και με τις ταχύτητες στις οποίες παίζετε. Οπωσδήποτε, και τα δύο στοιχεία βελτιώνονται μόνο με τη συνεχή εξάσκηση. Ενσωματώστε στο πρόγραμμα της εξάσκησης σας παίξιμο σε υψηλή και χαμηλή ένταση και ταχύτητα.

Παράλληλα, φροντίστε να πιάνετε τις μπαγκέτες σας σωστά, με τον τρόπο που θα σας δείξει ο καθηγητής που έχετε επιλέξει για μαθήματα drums. Πολλοί ακόμα συνιστούν και το παίξιμο σε… μαξιλάρια, αλλά με τον κατάλληλο μουσικό στο πλάι σας είναι πιο πιθανό πως θα βελτιωθεί το παίξιμο σας γρήγορα, χωρίς ανούσιες συμβουλές!

Βρείτε καθηγητές για μαθήματα drums τις μέρες και τις ώρες που σας εξυπηρετεί μέσω του instateacher.

Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΠρόσφατα σχόλια