ενταξει ειναι 7,27 κ ενω ετοιμαζομουν να παω να κοιμηθω διαβαζω το μηνυμα σου venceremos κ εχω πεθανει στα γελια κ στην ουσια ξυπνησα κ θα δυσκολευτω να κοιμηθω τωρα..
μιλας απο την ψυχη σου σοβαρα...και στο τελος πετας το
"Αν της κανεις αισθηση εχεις κανει την τυχη σου.. Μα τι λεω, το μυνημα σου ειναι ουτως η αλλως παμπαλαιο, σιγα μη διαβαζεις ακομα και περιμενεις συμβουλες "
ενταξει..ακομα γελαω.. παντως θα απαντησω σοβαρα γιατι αυτα που λες με συγκινησαν..λοιπον
απο αυτα που εχω ζησει..απο αυτα που εχω δει κ απο αυτα που εχω κανει ο ιδιος..λεω κ το πιστευω 100%..
μην δινεις τοσο μεγαλη βαρυτητα σ αυτα που σου λενε..σ αυτα που βλεπεις απο καποιον που απαλα-χοντρα κανει κινηση για σενα..πραγματικα ειναι πολυ ευκολο να πεις τα λογια που θα λεγες στον ερωτα της ζωης σου σε μια γκομενιτσα απλα για να πηδας για μια βδομαδα..ειναι πολυ ευκολο να δεις ο αλλος τι θελει να ακουσει..κ να πεις τα αναλογα..απλα ειναι θεμα περηφανειας ενος ανθρωπου να μην δεχεται να βλεπει την ψυχη του κ το κορμι του να το πεταει σαν παρταλι δεξια κ αριστερα..
κ γι αυτα που ειπες περι ανθρωπων που πανε στα γυμναστηρια σε συγκριση με αυτους που παιζουν κιθαρα κ τους δινεις ενα προβαδισμα να σε πλησιασουν ενω τα αλλα παιδια οχι..θα σου πω το εξης...υπαρχουν ανθρωποι που γυμναζονται επειδη χαιρονται να βλεπουν το σωμα τους γυμνασμενο..ενω υπαρχουν ανθρωποι που το κανουν για να γαμησουν..για μενα αυτοι οι ανθρωποι δεν κανουν κακο..γιατι ειναι κατι που πολλες φορες φαινεται αρα δεν ειναι υποκριτες..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ..αυτο που σιχαινομαι ειναι καθε φορα που εβλεπα σε εκδρομες,γιορτες σχολειων, κατι βραδια γκομενους να δειχνουν οτι παιζουν κιθαρα κ οτι κ καλα ειναι ψαγμενοι κ μυστηριοι τυποι ενω στην πραγματικοτητα παιζανε 3 συγχορδιες κ το καναν να δειχνει σταση ζωης κ τρελλας..γαμησε με δηλαδη...αυτοι οι ανθρωποι ειναι πολυ πιο σιχαμεροι..γιατι παιζουν με σεβαστα πραγματα οπως η μουσικη κ τα συναισθηματα των ανθρωπων πανω σε αυτη...
απλα ξερεις γιατι μπηκα στο κοπο να σου απαντησω?στην ουσια για να επιβεβαιωθω εγω σ αυτο που πιστευω χρονια τωρα...ανεκαθεν...ποτε μου δεν ελεγα σημαντικα πραγματα του χαρακτηρα μου η της οικονομικης καταστασης μου η οτιδηποτε μονο κ μονο επειδη ημουν σιγουρος οτι υπαρχουν κοπελες σαν κ σενα που ενω σκεφτονται σαν κ μενα περι αξιων,ερωτα...πεφτουν στην παγιδα των λεξεων κ του εντυπωσιασμου..
οτι κανω..το κανω για την παρταρα μου...παιζω κιθαρα?παιζω γιατι ειναι αναγκη μου..γραφω μουσικη?ειναι επειδη δεν μπορω να κανω αλλιως..γεμιζω μια σελιδα με στιχους για εναν ερωτα?το κανω γιατι αν δε το κανω θα τρελαθω..αυτα τα κανω για την παρταρα μου..κ οχι για να τα πω στο 1ο η στο 2ο ραντεβου ωστε να κερδισω μια σχεση..αυτες τις σχεσεις ας τις κερδισουν αλλοι..εγω οχι..(ειπες αν θες να γαμησεις πανε σε ενα "μαγαζι"...γιατι αν παιξεις κιθαρα σε μερικες γκομενες μπροστα δε θα γαμησεις??τι φτηνια ομως ειναι αυτη??κ αν ξες οτι γινεται..το κανεις κ πηδας?)..κ βασικα..ολο αυτο το εχω στο μυαλο μου κ το κανω πραξη χρονια τωρα γιατι η πιθανοτητα να σκεφτει η κοπελα που της τα λεω..οτι τα λεω για να την ριξω ειναι αυτο που με σκοτωνει..κ επειδη καταλαβαινω οτι ο νους περιπλεκει τα πραγματα..κ οτι μπορει να κανουν τον αλλο να σε δει διαφορετικα ενω δε θα σε βλεπε αν δεν ηξερε πραγματα για σενα προτιμω να μην μιλω για αυτα που μπορει να γοητευσουν βλακωδως καποια κοπελα που με ενδιαφερει..
μαζευτηκε πολυς κοσμος που παιζει κιθαρα..ειναι κατι που μπορεις να αποδειξεις ευκολα κ να γευτεις κ καποια αλλα οφελη απο μια κιθαρα..μακαρι καποια μερα να βρεθει ενας τροπος να φαινεται στο κουτελο καποιου οτι εχει φιλανθρωπικο χαρακτηρα..θα γεμιζαμε κ απο δαυτους..αλλα τουλαχιστον θα σωζαμε κ καμια ζωη..