Κατ' αρχήν η λίστα...
SteliosG
Odisseas
MariannaP
afro
Jorge * (Κιθάρα)
Giorgos * (Πιάνο)
Hastaroth * (Κρουστά)
Santourman * (Σαντούρι)
Lefty23 * (Κιθάρα)
Linda 7 * (Τραγούδι)
Katya * (Τραγούδι)
Tintalle * (Τραγούδι)
Astron * (Κιθάρα, Τραγούδι)
Falimento * (Κιθάρα)
Orpheus * (...ότι περισσεύει)
Orfeus * (Κιθάρα, Φυσαρμόνικα, Τραγούδι)
Παρασκευή 3 ή Σάββατο 4 του Σεπτέμβρη. Αυτές είναι οι ημερομηνίες του live.
Είναι καλύτερα τότε. Θα έχουμε και τον Orpheus (ph). Το Piano Bar είναι δικό μας και το κάνουμε ότι θέλουμε. Δεν σας λέω ακόμα πως το λένε, γιατί έχω ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να αλλάξει το όνομα.
Για τα υπόλοιπα...
Hastaroth...
Ναι!!! Οπωσδήποτε θα γίνει μία προ-συνάντηση όσων θα παίξουν και αυτή, την προσδιορίζω για τις 20/21 Αυγούστου. Δύο εβδομάδες πριν από το live, νομίζω πως είναι καλά. Θα πρέπει να οργανώσουμε το ρεπερτόριο.
Για την πρόβα που λες, όσοι θέλουν να κάνουν πρόβα, να ...κάνουν!!!
Είμαστε 12 για το πάλκο και είμαστε νομίζω πολύ καλά. Αν υποθέσουμε ότι θα φέρουμε και από 4 άτομα (εκτός ΜΗ) ο καθένας, μας βρίσκω μια χαρά. (.....Χλιδή!!!)
Αλμπέρτο...
Ο Γιοκαρίνης σε πληροφορώ, παίζει πολύ όμορφη κιθάρα και έχω την τύχη να συναντιέμαι συχνά μαζί του και να ξεδίνουμε ...κιθαρίζοντας, εν μέσω κρασιού και μεζέδων.
Το θέμα (λόγω χρονικής απόστασης, διακοπών κλπ.), μπορεί να ατονήσει. Να μην το ...ξεχάσετε!! Θα σας το θυμίσω βέβαια. Έχουμε και την προ-συνάντηση.
Γιατί βλέπετε... τη συνάντηση αυτή, δεν θα την κάνουμε για ...πλάκα. Δεν θα την κάνουμε για ...τζαμάρισμα. Θα την κάνουμε "φεστιβαλική" και σας πληροφορώ ότι στο συγκεκριμμένο χώρο, μπορούμε να το επαναλαμβάνουμε αυτό, όποτε εμείς θέλουμε. Σκέφτομαι να φτιάξουμε και μία αφίσσα. Τι λέτε; Τι λέει ο Jorge γι' αυτό; Άντε να κάνουμε την αρχή...
Orpheus...
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις ιδέες.
Να περνάτε καλά....
Υ.Γ.
Συμπληρωματικά να πω, ότι φεύγω σε λίγο για την Ερέτρια και δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Να μην σας ξενίσει λοιπόν η απουσία μου από το θέμα.
Jai, Guru, Deva, Om!!
[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Orfeus on 17-07-2004 19:07 ]