Ναι, χρειάζεται να ξεκαθαριστεί το σημείο με τα δικαιώματα που είναι κατά την άποψή μου αρκετά θολό.
Ποια είναι ακριβώς τα δικαιώματα που ζητά να πάρει το musicheaven από τους δημιουργούς;
Από το να υποθέτουμε και να σκεφτόμαστε διάφορα σενάρια, είναι καλύτερο να δοθεί μια επίσημη απάντηση.
grego, η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου κάποιες φορές δημιουργεί παρεξηγήσεις και σίγουρα είναι διαφορετικό το να μιλάς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο από το να μιλάς απρόσωπα μέσα από ένα forum. Ελπίζω να κατάλαβες πως ό,τι ανέφερα το ανέφερα καθαρά φιλικά και σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να θίξω εσένα ή την κοπέλα, η οποία μακάρι και να συμμετάσχει και να κερδίσει κι όλας.
Το σκεπτικό μου ήταν το εξής: Φαντάσου να στείλω εγώ 10 τραγούδια με 10 διαφορετικούς στιχουργούς και να λέω είναι δικές τους οι συμμετοχές, δεν είναι δικές μου! Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό και το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί.
Επίσης, πιστεύω ότι καλό θα ήταν, όπως οι ψηφοφόροι θα είναι μόνο μέλη που ήταν μέλη πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, έτσι και οι συμμετέχοντες δημιουργοί να είναι μέλη πριν την έναρξη του διαγωνισμού, για να μην έχουμε το φαινόμενο άνθρωποι που δεν είναι μέλη της κοινότητας να εγγράφονται μόνο για το διαγωνισμό και μετά να εξαφανίζονται.
Όσον αφορά το άλλο φαινόμενο που ανέφερες, δηλαδή κάποιος να δημιουργήσει πολλά nicknames και να στείλει πολλά τραγούδια, νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον μιας και - παρόλο που δεν έχω στείλει συμμετοχή - στην αίτηση συμμετοχής λογικά ο καλλιτέχνης θα δηλώνει τα αληθινά του στοιχεία. Εσείς που συμπληρώσατε την αίτηση, σας ζητήθηκαν τα αληθινά σας στοιχεία ή μόνο ένα Nickname;
Παράθεση:
Το μέλος roubas στις 01-03-2008 στις 18:23 έγραψε...
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του mh για τη δραστηριότητα αυτή!
Θα ειμαι συμμετέχων και εγω!
Σε αυτες της περιπτώσεις δεν εχει σημασια η διακριση αλλα η συμμετοχη και προτεινω σε οσα μελη του Mh εχουν να δωσουν κατι ας το κανουν!
Και παλι συγχαρητηρια και καλη επιτυχια σε ολους και ολες!!!
|
|

Αρκεί να υπάρχει καλή οργάνωση, διαφάνεια και όχι παρατράγουδα και θολά σημεία.