Παράθεση:
Το μέλος jorge στις 13-04-2008 στις 13:29 έγραψε...
@sakisgouzonis
Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να ψήφιζαν ακόμα και μη μέλη. Μπορείς όμως να μου πεις, πως θα μπορούσα ΤΕΧΝΙΚΑ να αποκλείσω πολλαπλές ψήφους από το ίδιο άτομο;
|
|
Ναι, jorge, αλλά, θα μπορούσα και εγώ να κάνω την ερώτηση "μπορείς να μου πεις πώς μπορείς ΤΕΧΝΙΚΑ να αποκλείσεις/ακυρώσεις τις ψήφους προς έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη που προέρχονται από μέλη που δεν έχουν προηγουμένως ακούσει από την αρχή μέχρι το τέλος και τα 120 κομμάτια τουλάχιστον 1 φορά;" Εκτιμώ ότι θα υπάρξουν πολλά μέλη που θα ψηφίσουν το φίλο τους χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ακούσουν όλα τα κομμάτια ολόκληρα. Και αυτό, αν είναι τεχνικά εφικτό, θα το καταλάβεις και μόνος σου, όταν για παράδειγμα θα έχεις 100 ψήφους και μόνο 2.000 plays αντί να έχεις τουλάχιστον 12.000 plays. Αν και το φυσιολογικό θα ήταν να έχεις για κάθε 100 ψήφους τουλάχιστον 48.000 Plays, γιατί για να επιλέξεις από τα 120 τα αγαπημένα σου, ε, 3-4 φορές θα πρέπει να τα ακούσεις και τα 120 κομμάτια.
Το πόσες φορές θα ψηφιστεί ένας καλλιτέχνης από ένα συγκεκριμένο άτομο δε γνωρίζω αν μπορεί να ελεγχθεί τεχνικά στο διαδίκτυο. Ο καθένας ψηφίζει τον καλλιτέχνη που προτιμά όσες φορές το επιθυμεί ο ίδιος. Σε όλους τους διαγωνισμούς που γνωρίζω αυτό συμβαίνει, εκτός και αν ο διοργανωτής έχει αποφασίσει αλλιώς, όπως η ΕΡΤ για πρώτη φορά φέτος στη Eurovision, όπου έπετρεψε την αποστολή μέχρι 20 ψήφων από κάθε κινητό και σταθερό. Στο internet, δεν γνωρίζω πώς μπορεί και αν μπορεί να μπει ένας τέτοιος φραγμός, γιατί τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερα όταν ο άλλος με μια αλλαγή IP θα μπορεί και πάλι να ξαναψηφίσει.
Σε όλους τους διαγωνισμούς που γνωρίζω, η ψηφοφορία ήταν και είναι ελεύθερη, μπορούν να ψηφίσουν ελεύθερα όλοι είτε είναι μέλη είτε δεν είναι και μάλιστα όσες φορές το επιθυμούν. Από τη στιγμή που όλοι οι fans όλων των καλλιτεχνών μπορούν να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες όσες φορές το επιθυμούν, δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στην όλη ιστορία. Όσο πιο πολύ αγαπούν τον καλλιτέχνη τους τόσο πιο πολύ θα τον στηρίξουν.
Παράθεση:
Το μέλος --Elena-- στις 13-04-2008 στις 15:22 έγραψε...
Άντε.μία μέρα έμεινε μόνο μέχρι να ακούσουμε τα κομμάτια!!!!
|
|
Καλή ακρόαση!
Παρόλο που, όπως έχω ξαναπεί, δεν έχω στείλει συμμετοχή στον διαγωνισμό και δεν διαγωνίζομαι, περιμένω και εγώ να ακούσω τα κομμάτια, μπορεί να υπάρξει και κάποια συνεργασία με κάποιοι παιδί, στιχουργό ή ερμηνευτή, που θα μου ελκύσει το ενδιαφέρον.