Kαλημερα , καλησπέρα σε όλους... παρακολουθώ στενά αυτα που λεγονται και γραφονται.
Καταρχήν, ας είμαστε ευγνώμων που καποιοι ανθρωποι προσπαθουν με τον καλυτερο δυνατό δικό τους τρόπο να κινητοποιησουν ολους εμας(που ασχολουμαστε,αγαπαμε και ζουμε οπως μπορουμε απο την μουσικη).
Ειναι ενας διαγωνισμός,ειναι μια ευκαιρια,ειναι μια προκληση και προσκληση να παουσιασουμε κατι δικο μας.
Προσωπικα εγω, δεν εχω κανενα φιλο..εγινα μελος μια μερα πριν την εναρξη και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που μπορω να ακουσω,να ψηφισω και να λαβω μέρος.
Με βάση αυτα που εχουν ειπωθει λοιπον οι δυνατοτητες να βγω τελευταιος ειναι 99.99%!?!
Δεν με πειραζει.Αν το σκεφτονταν ολοι ετσι δεν θα υπηρχαν συμμετοχες. Εγω και πολλοι απο τους συμμετεχοντες,θελω να πιστευω πως ξερουν πολυ καλα οτι δεν ειναι η δοξα ουτε τα λεφτα αλλα του δρομου η χαρα.Ειναι η συμμετοχη και η προσπαθεια.
Για μενα και προκαταβολικά ολοι που προσπαθησαν και ανέβασαν το κομματι τους στις σελιδες του MusicHeaven εχουν κερδισει κατι απο το πολυ και συγχαρητηρια.
Ειναι μια γιορτή το ολο θέμα, με καινουρια ακουσματα, τραγουδια,φωνες κτλ. ειναι κατι που μας κραταει ξυπνιους και σε μια γλυκια ενταση.
Ας είμαστε καλοπροαιρετοι. καλα να περάσουμε ολοι μεσα απο ολο αυτο.
Ευχαριστω πολύ και καλη επιτυχια σε ολους.
Να είστε καλα!
φιλικα πάντα!