Το μέλος agoulina στις 04-11-2008 στις 22:51 έγραψε...
πριν λιγη ωρα παρελαβα μια ηχογραφηση απο το live την κυριακη οπου τραγουδησα καιγω ...
προφανως καποιος την εκανε απο καποιο τραπεζι... υπηρχε μια γυναικεια φωνη η οποια ειπε τα εξης
"να πω μια κακία τώρα? τωρα αντικειμενικα σου αρεσει αυτη που τραγουδαει... οχι γιατι λεει οτι ειναι επαγγελματιας...
ΕΓΩ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? Ε? ΕΓΩ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ... σε κανα μπουζουξιδικο..." αυτα καταφερα να ακουσω και επειδη μαρεσουν οι ντομπρες κουβεντες αλλα
και απο την αλλη δεν ειμαι ανθρωπος που δεν δεχεται την γνωμη του αλλου...
αν εχεις καποια παρατηρηση για τη φωνη μου (και πολυ περισσοτερο αν γνωριζεις και
απο μουσικη) θα ηθελα να μου δωσεις συμβουλες... και ειδικα αν εχεις κανα καλο κολπο
να μου πεις γιατι καθε κυριακη τραγουδαω και στο ταβερνακι και παιζει ναρχομαι στο
μπουατακι του κωστα κατευθειαν μετα απο 5 ωρες τραγουδι!!! ειλικρινα επίσης σου
επισημαινω αγαπητη μου οτι δεν πλασαρομαι ως επαγγελματιας τραγουδιστρια αλλα ως
ταπεινη ερασιτεχνης και μονο ...(μπορεις να δεις και τη σχετικη αγγελια που εχω βαλει
ζητωντας σε δουλεια) ευτυχως ή δυστυχως ειμαι επαγγελματίας υπάλληλος σε μια
τεραστια εταιρεία που δεν θα ηθελα να αναφερω και το τραγουδι το κανω για την παρτη
μου και για να περναω καλα και εγω και οι απο κατω... τελος δεν δουλευω σε
μπουζουκια και δεν το χω κανει ποτε.. δουλευω σε συνοικιακα μαγαζακια... οπου
ξερουν να εκτιμουν τη φωνη και οχι το κορμι..
ευχαριστω παρα πολυ περιμενω την απαντηση σου... εδω!
και ξερεις κατι ... ακουγεσαι dont worry...
φιλικα Αγγελικη Μούζη Ερασιτέχνης Τραγουδιστρα 
-----------------
ΤΡΑΓΟΥΔΩ "ΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΩΣ" ΣΟΥΡΗ 64, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΗΛ. ΡΕΖΕΡΒΕ 210 4944576 LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΤΕΧΝΟ - ΛΑΙΚΟ - ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ (22:30 - 03:00) & ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (14:00 - 18:30)
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : agoulina στις 04-11-2008 23:07 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : agoulina στις 05-11-2008 00:12 ]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : agoulina στις 05-11-2008 00:16 ]