Καλημερούδια! 
Αφού αναγκαστικά έπρεπε να αφήσω το κρεββατάκι μου και να έρθω στο γραφείο και μπροστά στον υπολογιστή, είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου (εξ'άλλου είμαι ακόμα πολύ χαρούμενη και "αλλού" για να δουλέψω).
Λοιπόν ξεκινάμε:
Κατ'αρχήν όλη η διοργάνωση (που για μένα είναι και από τα πιο σημαντικά κομμάτια) ήταν άψογη, γελαστή και με θετική ενέργεια αντιμετώπισε όλα τα απρόοπτα (που αν και απρόοπτα είναι αναμενόμενα σε τέτοιες εκδηλώσεις). Ήταν πραγματικά όλα προσεγμένα και σε κλίμα φιλικό αλλά και αυστηρό εκεί που έπρεπε. Μπράβο σε όλη τη ΣΟΛ και τον Jorge.
Θέλω να πώ ότι το επίπεδο των σχημάτων ήταν ιδιαίτερα υψηλό, είχε ποικιλία στα ακούσματα και φρεσκάδα. Όλα τα παιδιά ήταν πραγματικά πολύ καλά στο είδος τους (γιατί όπως όλα τα πράγματα, το γούστο είναι γούστο), και με παράμετρο το δικό μου γούστο, εντυπωσιάστηκα από αρκετά συγκροτήματα όπως την Πλαστελίνη, τους Colpo Grosso (εξαιρετική μουσική και σκηνική παρουσία, ξεχώρισα την frontwoman και τον Παντελή τον Στόικο, μεγάλη μας τιμή), τους Δια Μαγείας (με εκείνο το απίστευτο όργανο που έμαθα χτες ότι το λένε Theremin, αν δεν κάνω λάθος). Επίσης, μου άρεσαν οι Medley, οι X Darawish, οι Tumbleweed (αυτά δεν είναι τα παιδιά που έπαιζαν κάτι σε country;) και ο Μιχάλης Κλεάνθης με την Ερωφίλη, (σίγουρα κάποιον ξεχνάω...
)
Δυστυχώς δεν άντεξα μέχρι το τέλος και γύρω στη 1:30 έφυγα, γιατί είχα αρχίσει να ρετάρω από την κούραση και την υπερένταση.
Αυτό για τη διάρκεια του live θα είναι ίσως κάτι που θα πρέπει να τεθεί υπό σκέψη την επόμενη φορά, γιατί λόγω του ότι ήταν πολλές οι ώρες, πολλά μέλη είχαν κουραστεί και είχαν φύγει, χωρίς να καταφέρουν να ακούσουν κάποια σχήματα που άξιζαν πραγματικά (όπως οι Schooldrivers), ή μιλούσαν ακατάπαυστα την ώρα που τραγουδούσε πχ ο Μιχάλης Κλεάνθης (κάτι που πραγματικά ενόχλησε και εκείνον και εμάς που προσπαθούσαμε να ακούσουμε). Μια καλή πρόταση είναι ένα διήμερο live, ε; να χορτάσουμε κιόλας... 
Πάντως κατά τα άλλα ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Να μην παραλείψω να ευχαριστήσουμε ως MACONDO το MusicHeaven που μας έδωσε τη χαρά να παίξουμε στο live.
Θα επανέλθω αν θυμηθώ κάτι ακόμα.
Πάντα τέτοια και με το ίδιο κέφι!
Σας φιλώ γλυκά!